Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Не мога да си изключа пращането на мейли при отговор в пост, някой да знае нещо? В сайта са заключени от админ!

Sent from my iPhone 6s using Tapatalk!

Публикувано

Не те разбрах нещо?

Публикувано

Ами постоянно ми праща мейл - форума, когато някой поства в тема където съм събскрайбнат! Искам това да го спра и да ползвам само пуша на телефона!

Публикувано
Публикувано

Това за всеки топик ли трябва да го правя или?

Публикувано

Два дена ми вади съобщения от антивирусната програма, но преди малко спря да вади. В момента е ок и всичко изглежда нормално.

Публикувано

И аз не мога да пиша от Mac.Не мога да отговоря в тема,не мога да пиша съобщение.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Делни кеш и куки.

Публикувано

Влязох в чата и дефендъра пак се обади, преди това сутринта сканирах, обновен е до последно и нямаше нищо, явно трябва още време. Иначе при редакция на стар пост ми дава бяло поле за поста, сега ще видя да изчистя кеша и ще пиша как е.

Edit: след чистене на кеш и кукита ми изчезна цвета на темата и не е активна четчицата горе, аз също не мога да пиша от компютъра, полето за отговор и сиво, а като тръгна да редактирам стар пост - бяло поле и няма и следа от поста. В чата дефендъра пак пищи на умряло, хваща същото като преди - Vir.Tool:JS/Obfuscatory.HO

Публикувано

При мен имаше проблем само първият път преди няколко седмици, от тогава никакви проблеми. Пиша и чета от мака.

Публикувано

Да и при мен излиза така, мога да редактирам само от тапаталк, но не мога да пиша въобще от компютъра, полето което ми излиза е подобно на това, което си дал на шота - сиво и неактивно за писане. Това стана след като изчистих кеша на хрома, преди това не можех само да редактирам, както и ти в случая.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Аз бях спрял няколко опции. Сега гу пуснах и всикчо трябва да е ОК.

Публикувано

Преди малко не можех да пиша.

А защо имената пак не са цветни?

Публикувано

Когато отида на "Непрочетено съдържаниe" и отворя линка към някоя тема не ме праща на последната страница, а на първата.

Публикувано

Трябва да кликнеш в/у звездата преди името на темата.

Публикувано (редактирано)

Грешка

Редактирано от turieca
Публикувано
21 hours ago, Aveliky said:

Ми то не е спирало да има такъв бутон:

56d2e134ed0c8_firstunreadtopic.thumb.png

Публикувано

Големи мъки бяха три седмици. Дано да са спрели :( Форума е изчистен от всичко което е било прикачено. Част от аватарите са качени, но са много и няма как да проверя всички. Ще качвам прикачените файлове на порции. Който го дразни може да си сложи спокойно аватар(ако му липсва де). 

Публикувано

През тапата зарежда 30-тина теми да речем и повече неще.

Публикувано

Прочетени, непрочетени? При мен си зарежда всичко.. Някй друг с такъв проблем?

Публикувано

Точно пишех, че и аз ги виждам без проблем назад в timeline, да не би настройката да е на непрочетени?

Публикувано

Без значение прочетени или непрочетени, зарежда 30-тина и това е.

Преди го нямаше този проблем и с нито един друг форум нямам този проблем.

EDIT: Ето още един проблем, но той е несъществен.

Две мнения по-нагоре аватара ми е един, а по-надолу друг без да съм пипал нищо.

3a6fde54355fc2c978414846767c74d4.jpg

Публикувано

Кажете от къде да сменя цветовете на форума, че миналата седмица намерих настройката за различните цветове, но от неделя насам ми изчезна.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...