simba4 Публикувано Февруари 28, 2016 Публикувано Февруари 28, 2016 Не мога да си изключа пращането на мейли при отговор в пост, някой да знае нещо? В сайта са заключени от админ! Sent from my iPhone 6s using Tapatalk! Цитирай
Aveliky Публикувано Февруари 28, 2016 Автор Публикувано Февруари 28, 2016 Не те разбрах нещо? Цитирай
simba4 Публикувано Февруари 28, 2016 Публикувано Февруари 28, 2016 Ами постоянно ми праща мейл - форума, когато някой поства в тема където съм събскрайбнат! Искам това да го спра и да ползвам само пуша на телефона! Sent from my iPhone 6s using Tapatalk! Цитирай
simba4 Публикувано Февруари 28, 2016 Публикувано Февруари 28, 2016 Това за всеки топик ли трябва да го правя или? Sent from my iPhone 6s using Tapatalk! Цитирай
Asen_77 Публикувано Февруари 28, 2016 Публикувано Февруари 28, 2016 Два дена ми вади съобщения от антивирусната програма, но преди малко спря да вади. В момента е ок и всичко изглежда нормално. 1 Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Февруари 29, 2016 Публикувано Февруари 29, 2016 И аз не мога да пиша от Mac.Не мога да отговоря в тема,не мога да пиша съобщение. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
dessyteneva Публикувано Февруари 29, 2016 Публикувано Февруари 29, 2016 Влязох в чата и дефендъра пак се обади, преди това сутринта сканирах, обновен е до последно и нямаше нищо, явно трябва още време. Иначе при редакция на стар пост ми дава бяло поле за поста, сега ще видя да изчистя кеша и ще пиша как е. Edit: след чистене на кеш и кукита ми изчезна цвета на темата и не е активна четчицата горе, аз също не мога да пиша от компютъра, полето за отговор и сиво, а като тръгна да редактирам стар пост - бяло поле и няма и следа от поста. В чата дефендъра пак пищи на умряло, хваща същото като преди - Vir.Tool:JS/Obfuscatory.HO Цитирай
arm11 Публикувано Февруари 29, 2016 Публикувано Февруари 29, 2016 При мен имаше проблем само първият път преди няколко седмици, от тогава никакви проблеми. Пиша и чета от мака. Цитирай
arm11 Публикувано Февруари 29, 2016 Публикувано Февруари 29, 2016 Сега исках да си едит-на мнението и ми излиза това: Цитирай
dessyteneva Публикувано Февруари 29, 2016 Публикувано Февруари 29, 2016 Да и при мен излиза така, мога да редактирам само от тапаталк, но не мога да пиша въобще от компютъра, полето което ми излиза е подобно на това, което си дал на шота - сиво и неактивно за писане. Това стана след като изчистих кеша на хрома, преди това не можех само да редактирам, както и ти в случая. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Aveliky Публикувано Февруари 29, 2016 Автор Публикувано Февруари 29, 2016 Аз бях спрял няколко опции. Сега гу пуснах и всикчо трябва да е ОК. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Февруари 29, 2016 Публикувано Февруари 29, 2016 Преди малко не можех да пиша. А защо имената пак не са цветни? Цитирай
johnnybravo Публикувано Февруари 29, 2016 Публикувано Февруари 29, 2016 Когато отида на "Непрочетено съдържаниe" и отворя линка към някоя тема не ме праща на последната страница, а на първата. Цитирай
pepo1919 Публикувано Февруари 29, 2016 Публикувано Февруари 29, 2016 Трябва да кликнеш в/у звездата преди името на темата. 1 Цитирай
turieca Публикувано Февруари 29, 2016 Публикувано Февруари 29, 2016 (редактирано) Грешка Редактирано Февруари 29, 2016 от turieca Цитирай
pepo1919 Публикувано Февруари 29, 2016 Публикувано Февруари 29, 2016 21 hours ago, Aveliky said: Ми то не е спирало да има такъв бутон: Цитирай
Aveliky Публикувано Март 1, 2016 Автор Публикувано Март 1, 2016 Големи мъки бяха три седмици. Дано да са спрели Форума е изчистен от всичко което е било прикачено. Част от аватарите са качени, но са много и няма как да проверя всички. Ще качвам прикачените файлове на порции. Който го дразни може да си сложи спокойно аватар(ако му липсва де). 4 Цитирай
MMJ Публикувано Март 2, 2016 Публикувано Март 2, 2016 През тапата зарежда 30-тина теми да речем и повече неще. Цитирай
Aveliky Публикувано Март 2, 2016 Автор Публикувано Март 2, 2016 Прочетени, непрочетени? При мен си зарежда всичко.. Някй друг с такъв проблем? Цитирай
dessyteneva Публикувано Март 2, 2016 Публикувано Март 2, 2016 Точно пишех, че и аз ги виждам без проблем назад в timeline, да не би настройката да е на непрочетени? Цитирай
MMJ Публикувано Март 2, 2016 Публикувано Март 2, 2016 Без значение прочетени или непрочетени, зарежда 30-тина и това е. Преди го нямаше този проблем и с нито един друг форум нямам този проблем. EDIT: Ето още един проблем, но той е несъществен. Две мнения по-нагоре аватара ми е един, а по-надолу друг без да съм пипал нищо. Цитирай
turganay Публикувано Март 2, 2016 Публикувано Март 2, 2016 Кажете от къде да сменя цветовете на форума, че миналата седмица намерих настройката за различните цветове, но от неделя насам ми изчезна. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.