Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Да,малко се отклонихме!

Публикувано

Отклонихме се,но Тапаталк е най-използвания начин за достъп до форума(според мен) и може би трябва да направим отделна тема за проблемите там.Не знам кои ще могат да се фиксират и кои ще са проблем на самия клиент,но поне ще има feedback.

Публикувано

Има си тема за тапаталк. Аз не го ползвам и не съм съгласен с теб, че е най удобния, но това е гледна точка и най вече навик. Ние нищо не можем да фикснем, защото тапаталк не дава да се пипа а само бегли настройки, които не помагат при проблеми.

Публикувано

За Админ може би не е най-удобния,но за потребител по-добър има ли?Ако някой знае да казва;)

Публикувано

Всеки ползва каквото му е удобно, аз също харесвам и използвам тапаталк, но идеята е, че за момента бъговете не могат да се отстранят от админа, просто няма достатъчно настройки на плъгина и колкото и да пишем тук или в другата темата, ефект няма да има - всичко зависи от разработчиците на програмата.

Публикувано

То е ясно,че всеки ползва каквото му е удобно.Но какво е това другото , с което може да се замени Тапаталк?

Публикувано

Имаше, Forum Runner, но там е още по зле и не се поддържа. Аз си ползвам мобилната тема с новата платформа е доста прилично сърфирането. Иначе тапаталк на този етап от живота няма алтернатива.

Публикувано

Това си беше тяхно, на платформата, но след като направиха мобилна тема го премахнаха.

Публикувано

Щото няма разлика с нея :)

Публикувано

Само къде е прецакано отвсякъдеa05aaf64c2fbdb172068105233fa8e2b.jpg

Публикувано

@gogi6, като няма реклами е супер!

Тапатолк вече не ползвам!

image.png

Публикувано

Има ли разлика от Safari?По-добро е от Тапаталк,или за спорта?

Публикувано

Ползвам само сафари отдавна. Един Focus и чао на рекламите.

Публикувано

Ползвам Сафари, но нямам реклами, защото съм направил дарение за форума.

Публикувано

Щото си Админ;)

Публикувано

Не съм админ.

Публикувано

За Alxx говорех

Публикувано

Той пък за вип-овете. За тях важи най-вече.

Публикувано

http://bgiphone.com/index.php?/forums/topic/5034-вицове-смешки-и-куриози/&page=316#comment-253457

Някои от мненията на тази страница, съдържат главната страница на форума. Изглежда има някакъв проблем с линковете.

Публикувано

Явно при конвертирането платформата е вкарала интелект :)

Публикувано

Моля, да ми обясните подробно, как да настроя форума така, че да ми показва новите мнения най-отгоре, както беше при старата версия. Прочетените мнения да си стоят, да не се скриват, а новите да се показват най-отгоре, независимо от това каква е темата (иос9/новини и т.н). Правих разни врътки икато че ли всеки път като отворя форума резултата е различен. Благодаря.

Публикувано

Ето давам пример: След като написах горното, затворих браузъра и на следващото отваряне се наложи да търся темата в търсачката, понеже изчезна, а поста е от 5 минути. Нещо забих и не мога и не мога да го настроя...

Публикувано

Кликаш на Активност и форума ти реди всичко последно прочетено/непрочетено. Ако искаш непрочетено съдържанние, кликаш на непрочетено съдържание. Отделно имаш моята активност.

Публикувано

Довечера ще има леко ъпдейтче на платформата.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...