Wayward Публикувано Март 13, 2016 Публикувано Март 13, 2016 Отклонихме се,но Тапаталк е най-използвания начин за достъп до форума(според мен) и може би трябва да направим отделна тема за проблемите там.Не знам кои ще могат да се фиксират и кои ще са проблем на самия клиент,но поне ще има feedback. Цитирай
Aveliky Публикувано Март 13, 2016 Автор Публикувано Март 13, 2016 Има си тема за тапаталк. Аз не го ползвам и не съм съгласен с теб, че е най удобния, но това е гледна точка и най вече навик. Ние нищо не можем да фикснем, защото тапаталк не дава да се пипа а само бегли настройки, които не помагат при проблеми. 3 Цитирай
gogi6 Публикувано Март 14, 2016 Публикувано Март 14, 2016 За Админ може би не е най-удобния,но за потребител по-добър има ли?Ако някой знае да казва Цитирай
dessyteneva Публикувано Март 14, 2016 Публикувано Март 14, 2016 Всеки ползва каквото му е удобно, аз също харесвам и използвам тапаталк, но идеята е, че за момента бъговете не могат да се отстранят от админа, просто няма достатъчно настройки на плъгина и колкото и да пишем тук или в другата темата, ефект няма да има - всичко зависи от разработчиците на програмата. Цитирай
gogi6 Публикувано Март 14, 2016 Публикувано Март 14, 2016 То е ясно,че всеки ползва каквото му е удобно.Но какво е това другото , с което може да се замени Тапаталк? Цитирай
Aveliky Публикувано Март 14, 2016 Автор Публикувано Март 14, 2016 Имаше, Forum Runner, но там е още по зле и не се поддържа. Аз си ползвам мобилната тема с новата платформа е доста прилично сърфирането. Иначе тапаталк на този етап от живота няма алтернатива. 3 Цитирай
Aveliky Публикувано Март 14, 2016 Автор Публикувано Март 14, 2016 Това си беше тяхно, на платформата, но след като направиха мобилна тема го премахнаха. Цитирай
mirror Публикувано Март 15, 2016 Публикувано Март 15, 2016 @gogi6, като няма реклами е супер! Тапатолк вече не ползвам! Цитирай
gogi6 Публикувано Март 15, 2016 Публикувано Март 15, 2016 Има ли разлика от Safari?По-добро е от Тапаталк,или за спорта? Цитирай
Alxx® Публикувано Март 15, 2016 Публикувано Март 15, 2016 Ползвам само сафари отдавна. Един Focus и чао на рекламите. 1 Цитирай
mirror Публикувано Март 15, 2016 Публикувано Март 15, 2016 Ползвам Сафари, но нямам реклами, защото съм направил дарение за форума. 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Март 16, 2016 Публикувано Март 16, 2016 Той пък за вип-овете. За тях важи най-вече. Цитирай
iHustle Публикувано Март 21, 2016 Публикувано Март 21, 2016 http://bgiphone.com/index.php?/forums/topic/5034-вицове-смешки-и-куриози/&page=316#comment-253457 Някои от мненията на тази страница, съдържат главната страница на форума. Изглежда има някакъв проблем с линковете. Цитирай
Aveliky Публикувано Март 21, 2016 Автор Публикувано Март 21, 2016 Явно при конвертирането платформата е вкарала интелект Цитирай
dedra1 Публикувано Март 23, 2016 Публикувано Март 23, 2016 Моля, да ми обясните подробно, как да настроя форума така, че да ми показва новите мнения най-отгоре, както беше при старата версия. Прочетените мнения да си стоят, да не се скриват, а новите да се показват най-отгоре, независимо от това каква е темата (иос9/новини и т.н). Правих разни врътки икато че ли всеки път като отворя форума резултата е различен. Благодаря. Цитирай
dedra1 Публикувано Март 23, 2016 Публикувано Март 23, 2016 Ето давам пример: След като написах горното, затворих браузъра и на следващото отваряне се наложи да търся темата в търсачката, понеже изчезна, а поста е от 5 минути. Нещо забих и не мога и не мога да го настроя... Цитирай
Aveliky Публикувано Март 23, 2016 Автор Публикувано Март 23, 2016 Кликаш на Активност и форума ти реди всичко последно прочетено/непрочетено. Ако искаш непрочетено съдържанние, кликаш на непрочетено съдържание. Отделно имаш моята активност. Цитирай
Aveliky Публикувано Март 24, 2016 Автор Публикувано Март 24, 2016 Довечера ще има леко ъпдейтче на платформата. 2 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.