Alxx® Публикувано Ноември 30, 2020 Публикувано Ноември 30, 2020 Греда. И кастъм потокът не върши работа. Цитирай
dessyteneva Публикувано Ноември 30, 2020 Публикувано Ноември 30, 2020 Да, при мен не го и запаметява, при следващо отваряне си е в начално положение.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Aveliky Публикувано Ноември 30, 2020 Автор Публикувано Ноември 30, 2020 Запеметява го, но отива в моята активност. Цитирай
dessyteneva Публикувано Ноември 30, 2020 Публикувано Ноември 30, 2020 Нямам идея, може би не се ориентирам, защото игнорирам борсата, но при следваща обява ми се появява пак, по това съдя, че не ми запомня настройката, може и аз да греша, не е толкова важно, исках само да се знае като факт.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
skpavlov Публикувано Ноември 30, 2020 Публикувано Ноември 30, 2020 Сега като вляза в четена тема ме насочва към първата страница. Което е гадно. Също и през непрочетено съдържание пак си отивам на първа страница на темата. Това не е готино подобрение. Цитирай
Aveliky Публикувано Ноември 30, 2020 Автор Публикувано Ноември 30, 2020 Това не е вярно, кликаш на синята точка и те насочва към първо непрочетено мнение: Цитирай
skpavlov Публикувано Ноември 30, 2020 Публикувано Ноември 30, 2020 Преди си беше по добре. Влизаш на началната страница и важдаш новите теми с болд текст и тн.Така е супер не удобно. Цитирай
profusion Публикувано Ноември 30, 2020 Публикувано Ноември 30, 2020 Нещо не е наред, преди като влизам в непрочетено ми излизат само теми а сега пробвах всичко винаги виждам така: Цитирай
pepo1919 Публикувано Ноември 30, 2020 Публикувано Ноември 30, 2020 Верно ли не разбрахте???Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Ноември 30, 2020 Публикувано Ноември 30, 2020 Това не беше така преди:Ако може да се оправи, би било добре. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
pepo1919 Публикувано Ноември 30, 2020 Публикувано Ноември 30, 2020 Беше казано по-напред,че ще е със следващия ъпдейт.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Aveliky Публикувано Ноември 30, 2020 Автор Публикувано Ноември 30, 2020 Незнам дали ще го оправят със следващия ъпдейт, просто се надявам. За сега няма решение, поне аз не виждам. Но едно е сигурно, няма как да не поддържам последните версии на платформата... Като се прочете един от постовете и изчезват всички от същата тема, аз не виждам какво толкова дразнещо има. 2 Цитирай
Aveliky Публикувано Декември 2, 2020 Автор Публикувано Декември 2, 2020 Проблема с непрочетеното съдържание е решен. Вече не бълва по няколко поста а само теми, без значение колко непрочетени поста има. 12 2 Цитирай
skpavlov Публикувано Декември 5, 2020 Публикувано Декември 5, 2020 Прецахте форума с това непрочетено садържание......... като влязна на непрочетено съдържание и кликна на темата пак ме връща на първата страница. Преди ми помнеше и на телефона и на компютъра прочетеното в темата. Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 5, 2020 Публикувано Декември 5, 2020 При мен все още не запаметява опциите за избор каво непрочетено съдържание да се вижда, но не е болка за умиране. Цитирай
profusion Публикувано Декември 20, 2020 Публикувано Декември 20, 2020 Май няма ipad air 4 в профилите? Цитирай
arm11 Публикувано Декември 24, 2020 Публикувано Декември 24, 2020 При мен изчезнаха всички непрочетени теми и цялата активност. Цитирай
dessyteneva Публикувано Февруари 16, 2021 Публикувано Февруари 16, 2021 Привет, днес си редактирах профила, за да сменя модела на телефона и забелязах, че не мога да избера празно поле за iPad, избрах напосоки, за да не ми изброява всички модели, но всъщност нямам таблет. Може би е някакъв бъг, не бях се заглеждала в това поле, но бих искала помощ за празното поле, ако може. Цитирай
Aveliky Публикувано Февруари 16, 2021 Автор Публикувано Февруари 16, 2021 Не е бъг, при мен на macOS с comand + ляв клавиш на мишката се отмаркирва. На windows нямам около мен за да тествам, но е пак с някой от долните бутони в ляво на клавиатурата. По същия начин могат да се изберат повече от един модел iPad. Цитирай
dessyteneva Публикувано Февруари 16, 2021 Публикувано Февруари 16, 2021 Не съм с уиндоус, ще пробвам по-късно и ще пиша, мерси.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
dessyteneva Публикувано Февруари 19, 2021 Публикувано Февруари 19, 2021 Забавих се с отговора, стана - cmd и ляв бутон на тракпада, щото не ползвам мишка, мерси много! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.