Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Греда. И кастъм потокът не върши работа.

Публикувано

Да, при мен не го и запаметява, при следващо отваряне си е в начално положение.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Запеметява го, но отива в моята активност.

Публикувано

Нямам идея, може би не се ориентирам, защото игнорирам борсата, но при следваща обява ми се появява пак, по това съдя, че не ми запомня настройката, може и аз да греша, не е толкова важно, исках само да се знае като факт.

Публикувано

Сега като вляза в четена тема ме насочва към първата страница. Което е гадно. Също и през непрочетено съдържание пак си отивам на първа страница на темата. Това не е готино подобрение.

Публикувано

Това не е вярно, кликаш на синята точка и те насочва към първо непрочетено мнение:

11.png

12.png

Публикувано

Преди си беше по добре. Влизаш на началната страница и важдаш новите теми с болд текст и тн.Така е супер не удобно.

Публикувано

Не те разбирам?

Screenshot_2020-11-30_at_19_57_42.png

Screenshot_2020-11-30_at_19_57_56.png

Публикувано

Нещо не е наред, преди като влизам в непрочетено ми излизат само теми а сега пробвах всичко винаги виждам така:

Screenshot-2020-11-30-at-22-45-34.png

Публикувано

Верно ли не разбрахте???

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Това не беше така преди:
32d546fe99b696bef43ae145843f4e8d.jpg

Ако може да се оправи, би било добре.

Публикувано

Беше казано по-напред,че ще е със следващия ъпдейт.

Публикувано

Незнам дали ще го оправят със следващия ъпдейт, просто се надявам. За сега няма решение, поне аз не виждам. Но едно е сигурно, няма как да не поддържам последните версии на платформата...

Като се прочете един от постовете и изчезват всички от същата тема, аз не виждам какво толкова дразнещо има.

Публикувано

Проблема с непрочетеното съдържание е решен. Вече не бълва по няколко поста а само теми, без значение колко непрочетени поста има.

Публикувано

Прецахте форума с това непрочетено садържание......... като влязна на непрочетено съдържание и кликна на темата пак ме връща на първата страница. Преди ми помнеше и на телефона и на компютъра прочетеното в темата.

Публикувано

При мен си е ок!

Публикувано

При мен все още не запаметява опциите за избор каво непрочетено съдържание да се вижда, но не е болка за умиране.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Май няма ipad air 4 в профилите?

Публикувано

Добавен

Публикувано

При мен изчезнаха всички непрочетени теми и цялата активност.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Привет, днес си редактирах профила, за да сменя модела на телефона и забелязах, че не мога да избера празно поле за iPad, избрах напосоки, за да не ми изброява всички модели, но всъщност нямам таблет. Може би е някакъв бъг, не бях се заглеждала в това поле, но бих искала помощ за празното поле, ако може.

Публикувано

Не е бъг, при мен на macOS с comand + ляв клавиш на мишката се отмаркирва. На windows нямам около мен за да тествам, но е пак с някой от долните бутони в ляво на клавиатурата. По същия начин могат да се изберат повече от един модел iPad.

Публикувано

Не съм с уиндоус, ще пробвам по-късно и ще пиша, мерси.

Публикувано

Забавих се с отговора, стана - cmd и ляв бутон на тракпада, щото не ползвам мишка, мерси много!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...