bgdn Публикувано Юли 18, 2011 Публикувано Юли 18, 2011 Няма значение дали го играят на iPhone или iPad. Ако някой случайно разполага с Андроид ще е добре дошъл също. Цитирай
bgdn Публикувано Юли 18, 2011 Автор Публикувано Юли 18, 2011 Абе тя е безплатна? Как си е кракнал? Цитирай
bgdn Публикувано Юли 18, 2011 Автор Публикувано Юли 18, 2011 Значи понеже не проявявате интерес. Игричната е много симпатична и я играя около 20-30 мин на ден. Проблема е парите... стандартните пари се трупат бавно, а т.нар "war bucks" се купуват само с реални пари. 3 букви - IAP (In-App Purchase). Сещате се, нали? Понеже съм мързелив (и хитър!) намерих начин как да преодолеем тези "ограничения". Т.е. да можем направо да се използваме оръжия и брони до които нямаме достъп по "честния" начин. За справка в момента имам около 2М пари и 255 бъкс при положение че реално имах около 60К пари и 4-5 бъкс. Бъксовете станаха ~122 в момента защото закупих як комплект от брони, но това лесно ще го "коригираме". Цитирай
bgdn Публикувано Юли 18, 2011 Автор Публикувано Юли 18, 2011 Ами аз търся играчи за да видя дали това което съм намерил важи и при тях. Примерно можеш да ми чукнеш по sКУРe за да видя дали 2-3 файла са същите и при теб и да извлечем общата информация... 1 Цитирай
SpiceBoy Публикувано Юли 18, 2011 Публикувано Юли 18, 2011 Значи в този случай немога да помогна по никакъв начин, защото нямам джейл. Цитирай
chayanne Публикувано Юли 20, 2011 Публикувано Юли 20, 2011 Не е нужен джейл, за да трупаш бъкс-ове. Трябва да изгледаш 12 секундното рекламно клипче, за което получаваш един бъкс. Сменяш датата на устройството с един ден и го гледаш пак. Не е нужно да се излиза от играта, за да го правиш. Така ползвайки мултитаскинга на уастройството, става сравнително бързо - за около 20 секунди. bgdn, как събираш пари? Или подскажи кой файл да пипна Цитирай
victor11 Публикувано Юли 20, 2011 Публикувано Юли 20, 2011 1. Нужно е предварително да си изгледал поне едно клипче, за да се кешира в устройството. 2. Излизаш от играта, махаш я от мултитаска. 3. В папка /Documents/AdColony на играта отвори metadata.plist и редактирай стойността на ключа vc_reward_amount - стойността, която зададеш, ще е стойността, с която ще ти се увеличават бъксовете след гледане на клипче. 4. Изключваш достъпа до интернет (3G и Wi-Fi), след което пускаш играта и гледаш клипче - стойността на бъксовете ще се увеличи със стойността, която си задал. Ако решиш, вече можеш да отидеш и да пазаруваш с получените пари, след което излизаш от играта, махаш я от мултитаска, и вече може да си включиш интернет достъпа. При следващото влизане така заработените бъксове и закупени неща ще си бъдат там. И още нещо: ако изтриеш двата файла virtualcurrencyreports.plist и virtualcurrency.plist (намират се също в папката AdColony), ще можеш да гледаш клипчето отново, без да ти се налага да чакаш 24 часа, в случай че еднократно заработената сума ти се стори недостатъчна). 2 Цитирай
chayanne Публикувано Юли 20, 2011 Публикувано Юли 20, 2011 Благодаря - много полезна информация Вече съм напред с материала Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.