Alxx® Публикувано Октомври 3, 2014 Публикувано Октомври 3, 2014 Не споменаваш колко още пречещи си неща си накичил от сидиа? Джейлът недогоден? Та това е само отваряне на достъпа, какво общо има с бъгавите врътки от сидиа??? Цитирай
arm11 Публикувано Октомври 3, 2014 Публикувано Октомври 3, 2014 Платена или кракната? На моя телефон имам 10-ина туика, всички платени и не съм имал никакви проблеми, от когато съм с джейл. Цитирай
simba4 Публикувано Октомври 3, 2014 Публикувано Октомври 3, 2014 Платена, но сега хванах от appaddict е! Включа ли appaddict и ми се сбъгясвса podcast! Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 4, 2014 Автор Публикувано Октомври 4, 2014 CallBar 3 v0.1-367 ADDED SUPPORT FOR THE FOLLOWING:* IntelliScreenX * LockInfo * Convergance * Subtle Lock * SimplePasscodeButtons FIXED THE FOLLOWING REPORTED ISSUES: * Fixed crash issue when opening,searching or adding pictures in Contacts * Fixed Notification Center appearance glitch in landscape * Fixed statusBar changing color after opening CallBar * Fixed headset button not answering incoming calls NEW FEATURES ADDED * Re-arrange and delete favorites (the SpringBoard way) * Option to remove CallBar icon from homescreen * Option to vibrate when an outgoing call is answered * Added Plus(+), Comma(,) and Colon( symbols to the dialer * Created custom PhonePad buttons that now give you the option to blend them * Added pause/wait ability to the dialed numbers from CallBar and the dialer 1 Цитирай
SpAwN Публикувано Октомври 4, 2014 Публикувано Октомври 4, 2014 Странно, при мен все още няма ъпдейт... Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 4, 2014 Автор Публикувано Октомври 4, 2014 При никой няма, но ще дойде скоро. Цитирай
simba4 Публикувано Октомври 4, 2014 Публикувано Октомври 4, 2014 Пак крашва на сърч контактс! Цитирай
simba4 Публикувано Октомври 4, 2014 Публикувано Октомври 4, 2014 Влез в контакти от кал бар потърси име дай хикса или триене и ще видиш! Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 5, 2014 Публикувано Октомври 5, 2014 То и аз платена,но я разкарах!Само ядове! Цитирай
zdravko hristov Публикувано Октомври 18, 2014 Публикувано Октомври 18, 2014 Според мен callbar и loockinfo работят много добре. Поне при мен е така. Аз имам проблеми с други 2 приложения от сидия: flipcontrolcenter и auxo2. Тези двете заедно не работят постоянно крашове. Тук причината е в Auxo 2 Виж какво си инсталирал и виж да нямаш някоя от тези приложения. Иначе ако ме питаш callbar не го отписвай Цитирай
simba4 Публикувано Октомври 18, 2014 Публикувано Октомври 18, 2014 Callbar e ok но локинфо товари много и се ебава! Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 13, 2014 Публикувано Ноември 13, 2014 Ама са го избарали отвсякъде! От титуриъла до края! Браво. Радвам се, че съм си дал парите 1 Цитирай
simba4 Публикувано Ноември 13, 2014 Публикувано Ноември 13, 2014 След последните два ъпдейта имам проблем при прелистването на фаворитите! Някой с подобен приблем, запецва и все едно не отчита че прелиствм страниците! Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 13, 2014 Публикувано Ноември 13, 2014 И аз открих проблемче. Заместил съм Phone.app с CallBar. Имам пропуснато, влизам в списъка, но баджа за пропуснато не изчезва?! Още нещо. При опит да изтрия обаждане от списъка с пропуснати, телефона влиза в сейв моуд! 1 Цитирай
turieca Публикувано Ноември 13, 2014 Публикувано Ноември 13, 2014 (редактирано) При всеки опит да влезна в последните разговори съм в сейф мод. Само кол бар, биопротект и спрингтомайз имам. И трите платени. Редактирано Ноември 13, 2014 от turieca Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.