John Digweed Публикувано Юли 8, 2010 Публикувано Юли 8, 2010 (редактирано) Wunder Radio 1.9.3 НовоФиксирани крашове. Работи във бекграунд режим Resume Playing After Interruptions Едит.... При мене крашва, някой има ли проблеми ? Редактирано Юли 8, 2010 от john_digweed Цитирай
SpLiT Публикувано Юли 11, 2010 Публикувано Юли 11, 2010 john_degweed и при мен крашва, а най-странното е, че и иконата на Wunder Radio е бяла. Пробвах да инсталирам старата, която ми работеше перфектно, но вече и при нея го има същия проблем. Цитирай
sssasssho Публикувано Август 25, 2010 Публикувано Август 25, 2010 Здравейте,имам нужда от помощта ви - Имам I-phone 3G и се опитвам да си кача някое от радиата за които сте дали линкове , но всеки път като го качвам на телефона и ми показва някаква грешка: unknown errор occured .. Някой има ли представа защо се появява това съобщение? Цитирай
John Digweed Публикувано Август 25, 2010 Публикувано Август 25, 2010 Прочети малко.. http://bgiphone.com/index.php?/topic/779-einoaeaoeey-ia-idheeicaaiey-idhaac-itunes-iphoneipodtouch-30/ Цитирай
emco83 Публикувано Септември 2, 2010 Публикувано Септември 2, 2010 Internet Radio Box Version 2.0.0 What's new in Version 2.0.0+ completely rewritten application from ground up!+ iPad & iPhone 4 support in addition to iPhone 3G/3Gs and iPod Touch.+ New design & new fullscreen player look!+ New Widgets navigation!+ Cover Image! (If available)+ Buy the song at iTunes! (If available)+ TimeShift! You are able to pause the stream.+ Vorbis/OGG format support and HE-AAC hardware support!+ Landscape orientation support (except home screen on iPhone/iPod Touch).+ RadioDeck directory replaces RadioBOX directory.+ RadioDeck favorites are stored online! Share your favorites between your favorite devices!+ New Wallpapers with iPhone4 quality!+ App Icon enhanced! Цитирай
profusion Публикувано Септември 2, 2010 Публикувано Септември 2, 2010 Digitally Imported Radio [Download] Free # Category: Music # Updated:Aug 24, 2010 # Current Version:1.0.1 # 1.0.1 # 4.1 MB # Language:English # Seller:AudioAddict Inc Цитирай
emco83 Публикувано Септември 21, 2010 Публикувано Септември 21, 2010 Internet Radio Box Version: 2.0.1 ИЗТЕГЛИ What's new in Version 2.0.1We tried to fulfill every wish we could find in the reviews.Improvements:+ Classic-Mode Widget: Classic Tab-Navigation like old RadioBOX.+ Stations Widget: All station directories combined.+ RadioDeck favorites can now be stored on the device or online.+ A lot of settings and customizations.+ Background-Play for iPad and other non-multitasking devices.+ Bug fixes. Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 6, 2010 Автор Публикувано Октомври 6, 2010 Отворете от Safari на телефона си http://shoutcast.com, изберете си стил, филтрирайте във формат AAC+ (за iPhone/iPod/iPad) и се наслаждавайте. Нужно е време и интернет. На мен лично ми допадат няколко станции, които предлагат уникални сетове (микс). Напишете например в Search FM Club. Всичко това може да ползвате и на домашния си компютър. Удоволствието е пълно. 1 Цитирай
ilhan8760 Публикувано Ноември 22, 2010 Публикувано Ноември 22, 2010 Някои можели да ми каже защо ме изхвърля програма Internet radio box почва да зарежда програма и ме изхвърля.Благодаря предварително. Цитирай
emco83 Публикувано Ноември 22, 2010 Публикувано Ноември 22, 2010 Заради това, че приложението е кракнато с 3GS, а ти си с 2G. Повече по този въпрос съм писал в тази тема http://bgiphone.com/topic/4209-installous-idhiaeaaie-e-edhaoeiaaa/page__st__35 пост #49. Ето нова версия на Internet Radio Box version 2.0.2 What's new in Version 2.0.2+ Info/Help Widget added. + Quick-Switch in favorites (Account/Device). + Improved media detection inside browser. + Bug fixes: URL Schema fixed (radio://play?<URL> or radiobox://play?<URL>) Auto play in Tab-Navigation Other bug fixes Опитай с тази версия, но не ти гарантирам, че ще работи на твоя телефон. Цитирай
ilhan8760 Публикувано Ноември 22, 2010 Публикувано Ноември 22, 2010 Не и таз не стана но мерси пак за помощта.Имам версия 1.4.1 и работи без проблеми. Цитирай
WolfDale Публикувано Декември 3, 2010 Публикувано Декември 3, 2010 (редактирано) Радио City за iDevices Безплатно в AppStore: Редактирано Декември 3, 2010 от WolfDale Цитирай
emco83 Публикувано Декември 3, 2010 Публикувано Декември 3, 2010 Radio Serbia Category: Music Aug 26, 2010 Version: 1.2 1.2 MB Seller: Giovanna Albarez © Giovanna Albarez LANGUAGES: English REQUIREMENTS: Compatible with iPhone, iPod touch, and iPad. Requires iOS 3.0 or later С това приложение може да слушате над 130 сръбски станции. Цитирай
raz0r Публикувано Декември 7, 2010 Публикувано Декември 7, 2010 Здравейте, Изпробвах повечето програми тук, но радио витоша не го намерих в нито една. Бях на сайта им и те сега стриймват през iptv.bg. Някой има ли идея как мога да слушам витоша през айфона? Цитирай
bgdn Публикувано Декември 7, 2010 Публикувано Декември 7, 2010 Утре или днес по-късно ще слушаш Vitosha... Вервай ми! 1 Цитирай
raz0r Публикувано Декември 9, 2010 Публикувано Декември 9, 2010 (редактирано) Някой да каже дали това работи и на 3GS? Редактирано Декември 9, 2010 от raz0r Цитирай
naidenoff Публикувано Декември 9, 2010 Публикувано Декември 9, 2010 А защо да не става? Обзалагам се че и на 2G-то ще върви на "пушка" на ниско качество Вместо да задаваш въпроси, можеше да тестваш. Или чакаш на готово. p.s Пробвано, върви добре на 3GS. Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 9, 2010 Публикувано Декември 9, 2010 raz0r, aко го пробуташ тоя пробит линк на още едно място, ще се наложи аз да го набутам някъде!!! 1 Цитирай
naidenoff Публикувано Декември 9, 2010 Публикувано Декември 9, 2010 Шамане защо не писа преди моя пост. Сега ресторвам Определено на 4.2.1 омазва нещата. Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 12, 2011 Автор Публикувано Октомври 12, 2011 Wunder Radio 1.96 What's new:- Fix problem with audio volume - iOS 5 now playing support - iOS 5 Twitter integration Цитирай
jabkata Публикувано Април 27, 2013 Публикувано Април 27, 2013 За всички, които са почитатели, на ретро музиката, от 90-те. Това е моето радио, дано Ви харесва: http://tunein.com/radio/Disco-hits-from-90s-s197784/ 1 Цитирай
Grievous Публикувано Юни 19, 2013 Автор Публикувано Юни 19, 2013 Digital Radio Изисква регистрация в страницата на Мтел. 1 Цитирай
abc Публикувано Октомври 31, 2013 Публикувано Октомври 31, 2013 Здравейте, за тези телефони няма ли радио, което да ползва антената на телефона и да не му е необходима 3G или WI-FI връзка за да работи? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.