Grievous Публикувано Октомври 17, 2009 Публикувано Октомври 17, 2009 Начин на инсталация: 1 Влизате в Cydia, добавяте си репото http://repo.beyouriphone.com/ и чрез Search намирате и инсталирате Orbit. Приложението е доста удобно за онези които имат 6, 7 или повече страници с апликации на телефона си. Чрез Orbit прескачате незабелязано някои от тях. Наслаждавайте се. Начин на инсталация: 2 http://itunes.apple.com/linkmaker/ 1: Сваляте .deb файла 2: Преименувате го на 1.deb 3: Свързвате телефона чрез WinSCP 4: Копирате файла във var/mobile/ 5: Отваряте MobileTerminal (изтеглете свободно от Cydia) За да се логнете пишете su return alpine return (не се вижда писането на парола) 6: Изпълнявате следната команда dpkg -i 1.deb Рестарт. [youtube:1iaiqs6u]http://www.youtube.com/watch?v=1OdijK5ZcKI[/youtube:1iaiqs6u] Цитирай
Kpuc Публикувано Октомври 17, 2009 Публикувано Октомври 17, 2009 Супер! От кога го чакам! Много благодаря! Цитирай
tonygti Публикувано Октомври 17, 2009 Публикувано Октомври 17, 2009 Гледам, че я има и без да се добавя този сорс, но сигурно не е free. Иначе програмката е много добра. Цитирай
Kpuc Публикувано Октомври 17, 2009 Публикувано Октомври 17, 2009 Да, платена е! $1.99 , но си заслужава (Ако знаех, че я има щях да си я платя) Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 17, 2009 Автор Публикувано Октомври 17, 2009 Пак може да го направиш, деинсталираш тази, намираш платената и си я плащаш. Цитирай
Kpuc Публикувано Октомври 17, 2009 Публикувано Октомври 17, 2009 Е знам, че мога... Исках да кажа, че щях да дам тези $2, ако нямаше кракната Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 17, 2009 Автор Публикувано Октомври 17, 2009 Добавен е .deb файл и начин на инсталиране. Цитирай
JokerBrand Публикувано Октомври 22, 2009 Публикувано Октомври 22, 2009 Търсих .ipa формат но ненамерих. На вас да ви се намира? Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 23, 2009 Публикувано Октомври 23, 2009 Няма такава бира. Нещата от сидиа винаги са САМО .deb. Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 31, 2009 Автор Публикувано Октомври 31, 2009 Ето и новото в Orbit v2.0. Спестяваме поставянето иконата на дока. Цитирай
tonygti Публикувано Октомври 31, 2009 Публикувано Октомври 31, 2009 Еее така е по-добре, аз точно щото не ми се искаше да заменям друга икона от дока си я изтрих. Цитирай
Razer Публикувано Ноември 1, 2009 Публикувано Ноември 1, 2009 A да попитам само.. Качих си версия 1.0 ... много ми харесва приложението... перфектно е даже... сега, ако я изтрия от Cydia и я кача от биг бос соурса и си я платя.. след това като излезе версия 2 тя нали ще ми е безплатна за мен ? Благодаря предварително! Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 1, 2009 Автор Публикувано Ноември 1, 2009 Разбира се, всяко едно приложение се плаща еднократно и си остава твое. Цитирай
BANNN Публикувано Ноември 22, 2009 Публикувано Ноември 22, 2009 Излезе ъпдейт 1.1, който се стартира вече с двоен клик на Home бутона, обаче си противоречи с Winterboard. Забелязах когато сте активирали тема през Winterboard и решите да преместите иконка примерно телефона влиза в SafeMode. Решението е Delete! Цитирай
tonygti Публикувано Ноември 22, 2009 Публикувано Ноември 22, 2009 Всички тия програми са си шитня и не работят добре. Същата работа са и CallControler, OverBoard и разни други... Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 22, 2009 Автор Публикувано Ноември 22, 2009 Шитнята се казва WinterBoard. От както се разделих с него се чувствам перфектно. Кой на кого пречи, оставям вие сами да се досетите. Orbit 1.1 What's new:* Home Button Support * Search Page * Theme Support * Dynamic Sizing * Performance Improvements Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 22, 2009 Публикувано Ноември 22, 2009 Аз също го разкарах отдавна(уинтер-а). Иконите сменям директно от файловата с-ма(малко е играчка), но нямам грижи и бъгове. Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 23, 2009 Публикувано Ноември 23, 2009 Аз пък не знам какво ревете всички по тоя WinterBoard?! Инсталирам го винаги и си правя телефона луд през него без абсолютно никакви проблеми, но стига сме спамили GPower просто ни съобщи проблем, който наистина съществува Аз лично смятам за супер излишни приложения от вида на Orbit, но все пак е добре да знам за несъвместимоста му с други програми. Мерси GPower:) Цитирай
Razer Публикувано Ноември 23, 2009 Публикувано Ноември 23, 2009 Все още е много по-зле от ОverBoard-а... изобщо не ми харесва! Нито се пуска с 2-та пръста.. а може само като се натисне Home бутона 2 пъти.. но като влезе в приложението излизаш само, ако избереш някоя страница или отново натиснеш 2 пъти - Home бутона... Единственото което ми харесва при нея е... самия дизайн. Ако може по някакъв начин OverBoard-а да се направи така ще е просто велик ! Цитирай
chris4o Публикувано Ноември 26, 2009 Публикувано Ноември 26, 2009 Тя новата версия хубава ама тъпото нещо по дифолт прави двоен клик да го отваря, може ли да се премахме това нещо? Въпреки, че в Сетингс на дабъл клик е избрано нещо, Орбит-а явно оувъррайтва системните настройки.. Duh. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.