Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

Даунгрейд от iOS 5 beta 3 към 4.3.3

Въпрос

Публикувано

Здравейте! До момента съм получил много отговори на проблеми без да се налага да описвам в собствена тема. Но сега просто не намерих подобна тема и се налага да питам. Искам да си даунгрейдна към добрия стар 4.3.3 и да си го джейлбрейкна. Купувам си апликациите и съм с иОС 5 бета 3 с tethered джейлбрейк, но страшно много неща от CYDIA не ми работят - Locktopus, Activator, тн. Единственото ми притеснение е, че няма да мога да си запазя информацията и датата от приложенията както е в момента - да си остане непроменена на 4.3.3. Гледах туториъли как да стане операцията и изглежда лесно. Но никъде не са засегнали това дали се запазва личната информация.

Някой правил ли го е? Има ли представа дали ще стане? Проблема е, че бета айТюнс не синква с по-стар софтуер, а същото се отнася и за масовия айТюнс 10.3, че не синква с бета софтуера.

10 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Ако имаш запазени SHSH за 4.3.3 можеш.

Но ако не....само 4.3.4 тъй като само тя се подписва за сега от Apple.

За запазване на личната информация не знам, винаги го сетвам като нов.

• 0
Публикувано

Ooops, нямам! Може би с TinyUmbrella би станало.. нещо подобно чета в момента.

• 0
Публикувано

Не цитирай предходното мнение, използвай таба Бърз Отговор?

То с TinyUmbrella е трябвало да го направиш веднага, преди iOS5.

Ами явно и очевидно варианта ти е само 4.3.4 или iOS5 бета 4 :Wink:

p.s Я виж в Cydia какво ще ти покаже....дали имаш някакви запазени сигнатури?

• 0
Публикувано

Всъщност като гледам той също вече си има untethered jailbreak наличен, значи няма проблем! Остава само СМС-ите да ги запазя някак. Мерси пак!

• 0
Публикувано
Я виж в Cydia какво ще ти покаже....дали имаш някакви запазени сигнатури
:geek02:

photo_61724_28126141.png

• 0
Публикувано

Ами изборът ти се свежда до:

Ъпгрейд през телефона до бета 4 или даунгрейд до 4.3.4 през Туньо.

За SMS-те имаше някаква врътка...ама не се сещам, поразрови се във форума използвай търсачката.

p.s Това ще ти свърши работа.

http://bgiphone.com/topic/12455-%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%81%D1%84%D0%B5%D1%80-%D0%BD%D0%B0-sms-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8-%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B6%D0%BA%D0%B8-%D0%B1%D0%B5%D0%B7-%D0%B4%D0%B6%D0%B5%D0%B9%D0%BB/

• 0
Публикувано

10x отново! ;)

Всъщност няма untethered за 4.3.4 :(. Има ли начин да даунгрейдна към 4.3.3 без да съм си направил SHSHS Blob? Чета по всякакви сайтове, но не са конкретизирали..

• 0
Публикувано

Не...няма. Примиряваш се с това за момента.

Достатъчно беше да прочетеш това което съм ти написал по-горе и да ни се довериш, а не да търсиш по всякакви сайтове...:angry:

• 0
Публикувано

Да прочетох го, но не исках да питам за всяко малко нещо (нямах си и представа какво е SHSH Blob) и затова го проверих. Няма подобно нещо, че не вярвам на информацията от вас, в момента точно това което ми казахте правя така или иначе ;)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...