Grievous Публикувано Юли 27, 2011 Публикувано Юли 27, 2011 С помощта на Call Blocker може да блокирате нежелани номера. Направете си списък и се лишете от досадни индивиди. Приложението е на наш сънародник - Д.Маринов. Ако харесвате продукта, може да го закупите от Cydia срещу скромните $0.99. Цитирай
chayanne Публикувано Юли 27, 2011 Публикувано Юли 27, 2011 Въпрос? Каккво се случва, когато блокиран номер набира: дава заето, изхвърля го, дава свободно... Цитирай
Grievous Публикувано Юли 27, 2011 Автор Публикувано Юли 27, 2011 Пуснах мейл на автора за по-обстойно превю. Надявам се скоро да го допълня. Предполагам, че направо ще даде заето. Цитирай
B_A_D Публикувано Юли 27, 2011 Публикувано Юли 27, 2011 Може ли да блокира и смс-и или само входящи ? Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 10, 2012 Автор Публикувано Октомври 10, 2012 Call Blocker 1.5.1 Ново:* подобрения на производителността 1 Цитирай
Jorky_pld Публикувано Октомври 10, 2012 Публикувано Октомври 10, 2012 Не върши много работа, защото прозвънява 2 пъти и дава заето. Излиза че аз му затварям, а не дирекно да го изключва... Лично на мен не ми върши работа. Дано в бъдещ ъпдейт да има опция за това. П. П. Браво за програмата! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.