Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

Runtime Error

Lyudmil

Въпрос

Публикувано

От днеска имам проблем като набирам не дава сигнал известно време и след това се чува заето и прекъсва. Рестартирах го няколко пъти, но ми дава "Runtime Error - Info.plist not found" Дайте някакви идеи от какво може да е?

11 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Виж какво си слагал от Сидиа?! Някакви теми например?!

• 0
Публикувано

Оказа се, че причината е била в М-тел, цял ден имат проблем с мрежата, а тука в рамките на 1 час пък беше тотално спряла в цяла България. Сигурно пак са ги хакнали!

• 0
Публикувано

Дефинирай "цяла България" ?

• 0
Публикувано

И при нас имаше проблеми цял ден :blink:

Неоле, отивай в Новотела :biggrin:

Пак проблеми с мрежата на М-тел

Хиляди потребители на М-Тел нямаха достъп до мрежата на мобилния оператор с часове в петъчната нощ. На апаратите упорито се изписваше съобщение „Грешка в мрежата", предаде радио „Дарик".

Проблемът не бeше само в столицата, сигнал за срива беше публикуван и във варненски информационен портал. Причината за недостъпността на мрежата обаче остана неясна. От компанията не коментираха по никакъв начин оплакванията от потребители тази вечер.

В началото на седмицата стана ясно, че в Комисията за регулиране на съобщенията са постъпили общо 2500 жалби срещу трите мобилни оператора за първата половина на 2011 г.

Само преди дни „Мобилтел" съобщи, че планира да пусне първата тестова мобилна мрежа от четвърто поколение в България до края на септември тази година. Другите два големи оператора планират подобна стъпка най-рано през следващата година.

Днес+

• 0
Публикувано

Нео, нямах предвид това. Аз лично използвам телефона си доста интензивно и в този ден не съм усетил да има проблеми, но както и да е ;) Хотели иначе бол... Какви са ти изискванията?

• 0
Публикувано

ОК М-Тел си оправиха проблема, но при рестарт продължава да ми изписва "Runtime Error - Info.plist not found" и като приключвам разговор не ми работи End Call бутона колкото и да го натискам. Наскоро не съм инсталирал теми, от нещо друго трябва да е имате ли някакви идеи? :wacko:

• 0
Публикувано

По-горе имах една!

• 0
Публикувано

Какво толкова му се чудиш кой знае какво си качвал от Сидия, хвани и му направи едни рестор ако имаш запазени SHSH за 4.3.3 и готово.

• 0
Публикувано

Ти всеки проблем с рестор ли го решаваш?

• 0
Публикувано

Като се съберат повечко проблеми според мен най-лесният и бърз начин е да се направи един рестор.

• 0
Публикувано

При мене няма насъбрани проблеми освен тоя ерор, който ми дава и търся начин да го отстраня.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...