Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано

Здравейте,пускам нова тема,тъй като не видях такава никъде!

Ако случайно не съм я видял се извинявам предварително,но или аз съм тъп,или не правя нещо като хората.

Та сега на въпроса,от скоро съм горд собственик на айфон 3гс,пуснал съм мобилния интернет през оператора си и сега от 2 дена се мъча да настроя гадината да работи като пс модем, обаче не иска понеже лаптопа въобще не го засича като модем.

В сайта на оператора е обяснено като за малоуни,тъй че няма да е там грешката, си мисля аз,въпроса ми е трябва ли някакъв допълнителен драйвър за да подкарам тая простотия като модем?

Благодаря предварително на всички отзовали се !!!

19 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Да ама не!Дава ми го само като външно у-во за възпроизвеждане на музика!Нищо друго!

• 0
Публикувано

Какво по-точноправиш?

дай най добре на скайп да не заемаме място vrabchev75

• 0
Публикувано

проблема най общо казано е ,че лаптопа го засича само както казах по-горе, и е така и през кабел и през блутуут.сега незнам дали е от уин7 ил от тел. Изровил съм всички настройки и все едно и също, накрая ми дава грешка 633, в сми че у-то или се изпозва в момента или не са му направени настр. :blink:

• 0
Публикувано

Не е джейлнат ако това има значение

• 0
Публикувано (редактирано)

Виж това ръководство дали ще ти свърши работа. Доста е старо, но кой знае може и да проработи за по-нов фърм.

Редактирано от blajko
  • 0
Публикувано

Имаш ли меню Settings -> General -> Network -> Cellular Data и въведени ли са ти настройките за Internet Tethering в него?

• 0
Публикувано (редактирано)

Може да ми е тъп въпросът, но имаш ли айтюнс на лаптопа? Без него - няма драйвър за устройството и няма да стане. Ненужно е да е пуснат, но трябва да е инсталиран.

Edit: Опааа...намира ти това

Да ама не!Дава ми го само като външно у-во за възпроизвеждане на музика!Нищо друго!

...или ти го намира като камера? Я си напиши тук данните от settings/general/about?

Редактирано от Alxx®
  • 0
Публикувано

Да,настройките на тела са направени.Днес пак ще пробвам и ще кажа какво е станало.

Alxx,кои данни по-точно те интересуват.И не, даже и като камера не го засича само плеар,иначе ако питаш за фърм.е 05,16,02,вер.4,3,4,carrier 10.0, network vivatel,line vivacom, и да имам качен айтюнс,там проб няма работи си.

• 0
Публикувано

Щом си на вива, трябва да въведеш настройките за тетъринг ръчно - виж поста на Миро къде са.

Вива не е дефолт оператор и ще трябва да ги погледнеш в сайта им и въведеш ръчно, после рестарт и си свиркаш.

Питах за данни, защото си извадих погрешен извод че са ти пробутали менте :D

Ако имаш щракната снимка - ще го види като камера. Не се ли получи обаче - преинсталирай тюнса или само драйвъра, може с него да има проблем.

• 0
Публикувано

Благодаря на всички!!!Стана най после,ама след като вкл personal hotspot,само че идея си нямам за какво е тва :huh: . Сега вече най-после съм през мобилния нет :yahoo:

• 0
Публикувано

Да, все трябва да търсим горещите точки.Независимо на кого са :biggrin: !!!

• 0
Публикувано

Да не отварям нова тема!

Когато включа Personal Hotspot и излезна от менюто, лаптопа не ми намира мрежата.

Връзката се вижда само ,когато съм в менюто на Hotspot-а. Това , беше така на iOS 5.0.1 , сега на iOS 5.1 пак е така.

Въпроса ми е , дали при всички е така?

• 0
Публикувано

Не е при всички. При мен си работи където и да съм по менюто. Оператора е Вива (ако има значение)

• 0
Публикувано

На Вива съм и аз.

Сега направих проба. Намери ми мрежата, дори когато е заключен, но не иска да се свърже. Connection timeout ми дава.

Влезнах в менюто на Personal Hotspot и се свърза... :blink:

• 0
Публикувано

Това е заради блутута.

Макар че вчера при мен си работеше хотспота и при заключен телефон.

• 0
Публикувано

То работи, но когато се свързвам, трябва да съм в менюто на Hotspot, инак неще...

Като се свържа няма ядове. :)

• 0
Публикувано

Трябва, защото като излезнеш и блутута се изключва :swear:

• 0
Публикувано

Май, нарочно е така , за пестене на енергия, може би...

Щот веднъж забравих hotspot-a включен и нямаше голям ефект в изтощаването на батерията... :)

• 0
Публикувано

На четворката на бащата всичко си работи без проблеми. :scratch:

5.0.1, аз си го поддържам.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...