tonywoolf Публикувано Октомври 20, 2009 Публикувано Октомври 20, 2009 Компанията GEAR4 представи устройство за безжично зареждане на един от най-популярните телефони iPhone. Зарядното PowerPad е съвместимо с моделите iPhone 3G и 3GS. Зареждането става по индуктивен начин директно през корпуса на апарата. Всичко което е нужно да се направи, е да се сложи телефонът на повърхността на устройството. Препоръчителната цена на GEAR4 е около 100 евро. Зарядното ще появи на европейския пазар през ноември. Източник: Pcworld Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 21, 2009 Публикувано Октомври 21, 2009 Ето още един вариант: http://www.powermateu.com/pm_uk/products/ Цитирай
ReCcA Публикувано Октомври 21, 2009 Публикувано Октомври 21, 2009 Да е хубаво , да е хубаво ... колко да е хубаво ? 1.Смисъл - не виждам много , защото не ти коства голямо усилие да си вкл. телефона да се зарежда , пък и кабелите станаха за без пари (няма да е решение при загубен / развален кабел) 2.100% няма да е по възможностите на всеки , поне в началото . Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 22, 2009 Публикувано Октомври 22, 2009 Съгласен, но технологията има бъдеще Цитирай
Lucas Публикувано Октомври 23, 2009 Публикувано Октомври 23, 2009 И то какво бъдеще, на мен лично много ми хареса, но както каза RecCa, няма да бъде по-възможностите на всички...Но пък за-напред може и да паднат цените Цитирай
tchav Публикувано Октомври 23, 2009 Публикувано Октомври 23, 2009 На мен пък не ми харесва заради големия калъф и навярно ще е доста тежък. А и конектора е винаги зает. Цитирай
yotce Публикувано Октомври 23, 2009 Публикувано Октомври 23, 2009 Не съм сигурен за устройството на GEAR4, но това на POWERMAT има изкаран mini usb конектор. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.