Grievous Публикувано Август 5, 2011 Публикувано Август 5, 2011 MewSeek е приложение за търсене на музика, предназначено за iPhone, iPod Touch и iPad. MewSeek ще ви позволи да търсите, слушате и изтеглите музика при удивителни скорости, като се използва WiFi, или 3G връзка (поддържа и EDGE). За разлика от всяко друго приложение, MewSeek дава възможност да се добавят изтеглените песни директно в iPod.app на вашето устройство. Това разбира се позволява незабавното им прослушване с любимия Ви плеър, без намеса на какъвто и да е компютър. Трябва да имате инсталиран Cydia Substrate от Cydia. Инсталация: 1. Инсталирате sed_4.1.5-7_iphoneos-arm и Fabius Utils 2. Респринг/Рестарт 3. Инсталирате MewSeek Pro 2.8.4-1 Важно! Спазвайте реда на инсталация! Ако желаете да закупите приложението от Cydia, ще трябва да се разделите с $9.99. Разбира се има и тестов период. xSellize 1 Цитирай
linkinpark79 Публикувано Август 6, 2011 Публикувано Август 6, 2011 Аз го ползвам и съм супер доволен,отдавна търсех нещо подобно! .И другото хубаво нещо е че когато си свалиш някоя мп3 с Сафари(+Safari Download Manager)тя отива директно в директорията на програмата и си я синхронизираш без да се налага да я местиш! Цитирай
truynm Публикувано Август 12, 2011 Публикувано Август 12, 2011 Здравейте, след като инсталирах програмата,изтеглих няколко песни,но не се появиха в iPod.app,(имам си тикче на manually manage music and video) както и Mobile Substrate.Когато свързах iPhone с iTunes излезе следният проблем: iTunes cannot read the contents of the iphone. Go to the summary tab in IPhone preferences and click restore to restore this iphone to factory settings." Оправих го, но все пак да знаете. Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 7, 2011 Автор Публикувано Октомври 7, 2011 В шапката съм добавил нов линк. Фикснат е crack-а на tuptotnip, който спрял да работи. Цитирай
Wayward Публикувано Ноември 30, 2011 Публикувано Ноември 30, 2011 Някой имал ли е проблема,че песните ги има по 2-3-4 пъти в iTunes control след добавянето им от Mewseek.Това го забелязах днес 396 песни ми бяха 4gb и се усъмних Цитирай
linkinpark79 Публикувано Февруари 24, 2012 Публикувано Февруари 24, 2012 Някой,докопал ли е кракната 2.7-3.Аз инсталирах една,уж кракната но има лимит от 10 песни за добавяне на песни! Цитирай
Wayward Публикувано Февруари 27, 2012 Публикувано Февруари 27, 2012 Инсталирах го от линка,но ми обяви ,че сървъра е временно недостъпен.При по-старите версии това не се оправяше.Ще го видя утре,но нямам надежда да тръгне. Цитирай
Grievous Публикувано Февруари 29, 2012 Автор Публикувано Февруари 29, 2012 Ето и решението: 1. Отворете iFile и навигирайте до var/stash/applications и кликнете върху синята стрелка в дясно на mewseek.app 2. Скролвате, докато не стигнете до последната модификация. Кликнете върху стрелката на датата и я сменете с 2011г. Вече може да добавяте в iPod.app. 1 Цитирай
linkinpark79 Публикувано Март 4, 2012 Публикувано Март 4, 2012 Супер сте,благодаря ви много!Тази е без лимит!!!! Цитирай
Wayward Публикувано Март 5, 2012 Публикувано Март 5, 2012 Само ми при мен ли крашва постоянно?? Цитирай
aretha666 Публикувано Април 5, 2012 Публикувано Април 5, 2012 А може ли да ми кажете, когато си изтегля песни и ги преместя ги в ipod - а, как да си ги кача в компютъра? iTunes не ми показва песните, а когато се опитам да си кача нови от компютъра- не може! Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 19, 2014 Автор Публикувано Ноември 19, 2014 MewSeek Pro 2.8.4-4 What's new:* Supports iOS 8 * Fixes Music.app crash Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.