brokensmoon Публикувано Октомври 22, 2009 Публикувано Октомври 22, 2009 Здравейте,имам един въпрос :как мога да премахна предишни Authorize-ции ,тъй като iTunes разрешава да разреша 5 компютъра,но тъй като аз не ползвам друго PC пък ми се наложи да преинсталирам Windowsa няколко пъти и на всяка преинсталация правя Authorize-ция на всеки Windows. 1
Anthony Публикувано Октомври 22, 2009 Публикувано Октомври 22, 2009 Ами преди да преинсталираш му дай deauthorize computer. Иначе като станат 5 можеш да дадеш deauthorize all. И да вземеш да ползваш търсачката следващият път.
brokensmoon Публикувано Октомври 22, 2009 Автор Публикувано Октомври 22, 2009 Еми не ми помогна "търсачката" но се справих поне мерси че ми каза за "deauthorize all" поразрових се и намерих откъде точно да го направя и бих пожелал да го опиша. За Deathorize all computers : 1.Отваряте iTunes и отивате на Store 2.Sign in с потребителското си име и парола 3.Отново в Store и View my account 4.Натискате бутончето Deathorize all. :) that is all :) 1
Recommended Posts