Pe6o666 Публикувано Октомври 22, 2009 Публикувано Октомври 22, 2009 (редактирано) iRadar World Edition v1.6 Category: Navigation Price: $24.99 Released: Jul 20, 2009 Size: 0.7 MB Latest version: 1.6 Megaupload Редактирано Април 23, 2010 от pe6o666 Цитирай
alfanasko Публикувано Октомври 23, 2009 Публикувано Октомври 23, 2009 Нещо да обясните по така малко инфо ала бала Цитирай
Pe6o666 Публикувано Октомври 23, 2009 Автор Публикувано Октомври 23, 2009 Това е програма за 3G и 3GS,понеже ползва GPS. С нея може да се информирате и да информирате в реално време за мобилни радари. Репорт за мобилен радар се осъществява чрез бутон,в зависимост от посоката в която се движите. Изисква се интернет само за ъпдейт. Приложението ще Ви уведоми за приближаване на радар със звуков и визуален сигнал,показва моментната скорост и максимално позволената такава. Държавите,в които работи:France,Germany,Spain,Switzerland,Belgium,Finland,Italy,Netherlands,Norway,Portugal, Austria,Britain, Sweden,Andorra, Bulgaria,Croatia,Estonia, Greece,Hungary,Israel Liechtenstein,Lithuania,Luxembourg, Poland,Czech Republic,Romania, Russia,Serbia,Slovakia, Slovenia, Ukraine Нови: Hong Kong (само фиксирани камери) Dubai Taiwan (само фиксирани камери) Thailand (само фиксирани камери) Singapore Kuwait (само фиксирани камери) Надявам се да съм бил полезен Цитирай
stamatov Публикувано Октомври 24, 2009 Публикувано Октомври 24, 2009 Добре де звучи супер обаче как работи всъщност? Казваш че дава информация за мобилните радари, откъде знае къде се намират ченгетата в даден момент? Имат си хора в полицията ли, защото не ми се вярва КАТ всяка сутрин да публикува местоположението на патрулките си за деня. Програми от този тип ми се струват мега измамни... Тествах я по пътя Бургас София и не даде нищо на Сливенските минарлни бани, а там почти 100% от времето има патрулка с радар, ако си мислите че тази програмка ще ви спести някой друг акт, съветвам ви да преосмислите. Цитирай
mupo Публикувано Октомври 24, 2009 Публикувано Октомври 24, 2009 Предполагам се посочени всички места на които ходят патрулките с радар, а както знаете те са все на едни и същи места. Trapster дали не е по-добра? П.П. Патрулката ако не е на Злати Войвода, Сливенско е на Слив. Мин. Бан. и обратно, макар че има случай когато ги няма и на двете места. Цитирай
asen4o Публикувано Октомври 24, 2009 Публикувано Октомври 24, 2009 за trapster се изисква постоянно интернет (3г, едге) , а доколкото разбирам за тази не е нужно?ако е така да си я свалям? Цитирай
stigmatika1 Публикувано Април 22, 2010 Публикувано Април 22, 2010 Не мога да сваля тази програма казва ми че линка не работи може ли някой да помогне защото много ме кефи, а си мисля, че ще ми бъде и от полза Цитирай
Alxx® Публикувано Април 23, 2010 Публикувано Април 23, 2010 (редактирано) Edit: Тичкай да си оправиш стария ник, без единицата, защото ще ти банна и двата иначе. Чакам лс с резултат! Редактирано Април 23, 2010 от alxx Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.