wsgar3 Публикувано Октомври 22, 2009 Публикувано Октомври 22, 2009 Привет, търся нещо с което да синхронизирам субтитрите към едно филмче...някаква идея с какво мога да го направя? Пояснявам.... Субтитрите тръгват около 2 минути и половина по-рано от колкото трябва. С корекцията от VLC не става или поне аз не мога да се справя....... Цитирай
mupo Публикувано Октомври 28, 2009 Публикувано Октомври 28, 2009 Ето ти няколко: Jubler Miyu Submerge bistec SubtitleEditor Subs Factory Цитирай
wsgar3 Публикувано Октомври 29, 2009 Автор Публикувано Октомври 29, 2009 Супер много ти благодаря! Страхотни сте! Ще ги пробвам и ще споделя впечатления. Цитирай
Sid Публикувано Ноември 5, 2009 Публикувано Ноември 5, 2009 Аз бях много приятно изненадан от PLEX това е цялостна програма, която превръща Mac-a в Apple TV най-грубо казано, та освен всички формати които плейва има и опция за синхронизиране на субтитрите, не знам в колко голям времеви интервал работи, но може и да ти свърши работа Цитирай
darco Публикувано Януари 8, 2010 Публикувано Януари 8, 2010 Искам и аз да попитам. Някоя от тези програми вгражда ли субтитрите в avi-то? Благодаря предварително. Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 8, 2010 Публикувано Януари 8, 2010 Тези са за Mac. Поразрови с търсачката - има и за уин. Цитирай
darco Публикувано Януари 8, 2010 Публикувано Януари 8, 2010 Аз питам за Mac. Иначе за Win ползвах AVIAddXSubs. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.