Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

Youtube - "This movie could not be played"

Въпрос

Публикувано

Преди 2 дни отказа да плейва каквото и да било в youtube. И през app-а и през сафари, сложих PlayBox и резултата е същия - "This movie could not be played". Какъв може да е проблема?

19 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Принципно, така става, когато при качването на клипа не е зададена опция да се отваря през мобилна платформа. Също е възможно и нарушение на авторски права, което автоматично забранява отварянето му в определени дуржави. От друга страна, казваш, че не отваря каквото и да било :unsure: - пробвай с клип, който си отварял със сигурност или дай линк към някой, който не отваряш, за да провериме дали проблема е в твоето устройство.

• 0
Публикувано

Проверил съм всичките във favorites и нито един не тръгва. Възможно ли е проблема да си е в youtube?

• 0
Публикувано

Ако телефона ти е хактивиран, чети ТУК

• 0
Публикувано

Официални клипове не се отварят нито през Сафари нито през YouTube. OPlayer обаче се справя страхотно със задачата.

76a2aa7a889620b6.PNGb3ad87542c91d58b.PNG

• 0
Публикувано

Странното е, че преди час отвори абсолютно всичко през официалния app, сега обаче отново не работи. Телефона не е хактивиран и всичко друго си работи напълно коректно.

• 0
Публикувано

Ти, хубаво искаш помощ, ама как да разберем с какви "подобрения" ти е накичен телефонът? Нещо мобайл субстрат, йортюб и подобни, има ли?

На първо време, влез в var/temp и изтрий diskmedia cache, рес и опитай пак.

• 0
Публикувано (редактирано)

Изтрих diskmedia cache-а и отново нищо не става. Mobile Substrate или YourTube не съм ползвал никога, явно нещо се е объркало, а не съм дори инсталирвал нещо последните дни?? При вас всичко наред ли е, защото ако не се лъжа, преди 2-3 години имаше такъв проблем и той си беше от youtube?

Редактирано от bimbo
  • 0
Публикувано

Тогава сменяха мобилната платформа от флаш на HTML5. Проблемът си е при теб, но от какво - не знам.

Я, свали си MxTube от сидиа и пробвай просвирва ли ги там. Тъкмо ще можеш и да сваляш каквото ти е интересно. Единствената забележка към MxTube е, че не "вижда" клиповете от Vevo и другите подобни корпоративни дистрибутори в тубата.

• 0
Публикувано

За да не досаждам повече, възможно ли е проблема да е от нет провайдъра, преди минута пусна на Laibach Mama Leone, спрях я и после отново не зарежда?

• 0
Публикувано

Мдам, напълно възможно. Посипвам си главата с пепел, защо не те питах веднага опита ли през мобилния или на друг рутър...

• 0
Публикувано

Как точно се справя Oplayer с пускането на официални видеоклипове?Опитвам,но не се получава.В уеб браузъра на плеъра влизам и през ютуб търся официалния клип,но не ми излиза изобщо като резултат.През user agen faker настройвам Oplayer да е чекнат.Този път клипа излиза,но не може да се плейне,понеже ми иска флаш плеър .Та как точо става при теб GPower?

• 0
Публикувано

Напиши след името на изпълнителя official. Сега пробвах и си бачка.

e752c81edf638f0c.PNG 330e02eda6fe150a.PNG

Коя песен търсим?

• 0
Публикувано

Пробвах,но не става.Ето това например търсих

,но не може да го открие.Можеш ли да ми го покажеш на телефона ти как изглежда?
  • 0
Публикувано

Коко, я пробвай MyTube от сидиа. Вижда и сваля всичко, даже и в бекграунд работи. Аз я тествам от няколко дни и ще и пусна отзиви скоро.

• 0
Публикувано

Сега ще пробвам.С Mxtube пробвах вчера,но не стана.

• 0
Публикувано

MxTube не вижда официалните, клиповете от vevo и подобните корпоративни з@дници.

• 0
Публикувано (редактирано)

Мда.Явно корпоративните з@днижи никоя програма не ги вижда.Нито Mytube,Mxtube или user agen faker.Mytube обаче засега се справя най-добре.Излизат ми доста повече резултати от другите 2

П.С.Току що открих че Puffin браузъра + user agen faker се справя отлично със задачата и ми намери това което исках.

Редактирано от kokobrise
  • 0
Публикувано

Брех,верно стана.Не се бях сетил,че може да мина в десктоп версията през сафари.Мерси шамане.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...