Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано (редактирано)

iBOX Carbone

Свали

257knrr.jpg

iBOX SBSettings

ae5wer.png

Make Icons

2eoyagh.png24odhmw.png2v9pvsg.pngftk9ac.pngzipto0.pngsenka9.png6gz909.png219z2ma.png35168er.png6rokdv.png9u5gu8.png

С този файл може сами да си правите икони като тези.

Редактирано от Grievous
Публикувано

Понеже много искам да мога да си правя иконки, но няма кой да ми каже как става ще помоля за някой икони, които ги няма в архива:

mjoy

Dropbox

WeDictPro

Pocket World Maps

Tapatalk

ClothesSize

Ian's Laces

Pixelmetrist

TuneWiki

ColorSplash

FastFinga

Juiced

CallController

MCallShow

За игри и други по-неважни програми няма да искам, защото са много, а и стоят на по-задни страници.

Мерси предварително.

• 2 месеца по-късно...

Ако мога да помоля за промяна на иконките на това малко архивченце?

Свали

Редактирано от Grievous

Нетърпелив си :biggrin:

Макар, че като гледам това което има горе като икони и това което ти пратих да потвърдиш се различава доста. Дано да не е грешка.

Свали

Редактирано от Grievous
Публикувано

Ако мога да помоля и за тези

fa90c183a2f2e5bc.png 582beff845eff0e8.png 14882a8b26deeb60.png 39cf1e35df7c6b6d.png някой да ги спретне с тази рамка 8810e48aa4d4553f.png

• 2 седмици по-късно...
  • 3 седмици по-късно...
Публикувано

Ако на някой му трвбват икони за тази тема нека ги пусне тука. Стават за 1 мин, аз се специализирах, че половината ги нямаше никъде. Ако някой има интерес нека пише и при първа възможност ще ги направя.

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Нов съм и малко не ги разбирам тея теми.. как да я кача на телефона и да сложа отделни иконки? С ifunbox става ли?

Публикувано

Мерси много! Уж го направих, ама нещо се прееба леко. На 1вите 3 страници иконките са ОК, но след това имам 3 празни (буквално черно, без нито 1 апликация) и чак на последните 2 се появяват?? С др думи на 1,2,3 и 7,8 страници имам апликации? Как да ги подредя?

Публикувано

Задръж пръст на една иконка докато не започнат да мърдат! Цлед което почни да ги влачиш и подреди по свой вкус.:tooth:

Публикувано

GPower Той инсталирал Categoris и iBlank и сега има 5 страници прозрачни икони. :tooth:

Публикувано

Като цяло темата не е кой знае какво, но иконките ме радват

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...