Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Безплатна синхронизация за Abv.bg с Gmail и iPhone

Featured Replies

Публикувано

Синхронизация на Abv.bg, Hotmail, Yahoo! с Gmail и iPhone/PDA

Не знам за вас, но аз използвам абв.бг от години и ми е най-важната поща. Останах много неприятно изненадан, когато разбрах, че pop3 достъпа се заплаща. Ако това оказание по-горе върши работа ще е идеално.

Отново давам директен линк, защото вече започвам да се приготвям за работа и нямам време да добавям ръчно линковете.

Изпробвайте го и споделете резултатите :biggrin:

Публикувано

Hotmail поддържа пак безплатен POP3, Yahoo си има клиент за iPhone, при това бяха първите с push.

Пиша това уточнение само заради препратката, да не се подведе някой.

Публикувано
  • Автор

Съгласен съм с теб, но името на статията в сайта се казваше така и за това препратката към него е със същото име.

Както виждаш съм кръстил темата безплатна синхронизация за Абв,а не и за 3-те :smile:

Edit : Явно няма желаещи да го изпробват. Тези дни ще го тествам и ще споделя резултата.

Edit 2 : Защо винаги се опитвам да променям указанията ? И естествено не се получи :biggrin: Ще пробвам да следвам точките и ще напиша дали е станало.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Получи ли се при теб? Аз следвах всичко и нещо не се получи :confused:

Публикувано

Защо не идете и не си платите 20 лв? Хората се издръжат от такива услуги, 20 лв годишно е капка в морето за повечето от вас, аз лично отидох и си платих 20-те лв и си използвам маил клиента постоянно.

Публикувано
  • Автор

BigP в момента работя с много малко почивки и просто няма кога да го пробвам. В момента пиша от работа :)

При първият удобен случай ще го пробвам. Не съм забравил, просто в свободното време предпочитам да си почивам.

Публикувано

Ще се скъсате от гимнастики за да спестите 4.80 за година :tooth:

20091207-ta9u7sy988c36wb7mtr61x26gh.jpg

Ако Ви се виждат толкова много 4.80лв. за година, хората са дали алтернатива, лизинг :)

20091207-mjmpidkycw1nipj2rn1ijginmn.jpg

Публикувано

И аз това се чудя.

От любопитство(защото пощата в АБВ почти не я ползвам) си пуснах 6 м. достъп и работи почти идеално :tooth:

Публикувано

Да, наистина тия 4.80 са нищо пари и си заслужава и мисля да си активирам тази услуга, но ме интересува нещо. Аз съм си спрял интернета генерално от мтел и искам да знам, ще получавам ли известие когато съм някъде в обхвата на wi-fi, че имам получени e-mail на пощата? И дали на 2G-то ми ще работи добре тоя push? :Wink:

Публикувано

Да, ако спрингборда ти е активен, иначе wi-fi не поддържа връзка(освен ако нямаш keep alive примерно).

Публикувано
  • Автор

И все пак ще си я активирам в началото на следващата година. Като се замисля от колко години ползвам ежедневно пощата им... ми става неприятно, че изобщо съм пуснал тази тема :redface:

Няма да пробвам този метод. Ако някой има желание - нека опита.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Активирах си POP3 услугата за 6 месеца, но сега не ми е ясно как са настройките за Mail на телефона... Тъй като, abv-то ми е най - използващата поща!

Публикувано

Виж ТУК.Мисля,че трябваше SSL връзка да е.Успех!

Публикувано

А тези портове каде се пишат, защото аз нямам поле за тях ...

Някой който е подкарал Абв пощата си на телефона, нека помогне!

Благодаря

Публикувано

Тези портове не се пишат....Първо,като цъкнеш за добавяне на акаунт, трябва да е POP,а не IMAP.За входяща поща пишеш passport.abv.bg, потребителско име : твоето име@abv.bg и съответно паролата.За изходяща поща пишеш същото.После Запази.Това е. Пиши, ако имаш проблем.

Публикувано

Оправих се, благодарение на BigP

Ако някой иска помощ, да пише.

Благодаря! :lol:

Публикувано

Здрасти!исках да си пусна ABV.BG на телефона,направих регистрация,настройки и сега ми дава грешка при зареждане!!неправилно потр.име !освен това не мога да върна и първоначалният екран на MAIL!

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Здравейте, направих си настройки на Mail за hotmail и всичко си работи перфектно - получавам и изпращам писма, всичко е ОК, с изключение на едно. В hotmail-а съм си направил папки в които автоматично да ми отиват писма от различни податели. За съжаление те не се виждат. единствено ми показва Inbox, sent и trash. И така писмата, които отиват в тези папки съответно не се виждат. Имам акаут и в Yahoo, но там е различно, всяка една папка се вижда.

Ако някой знае как да се оправи това да бутне едно рамо.

Поздрави

П.П. виждам, че се обсъжда главно АБВ, но защото в най-отгоре пише и hotmail и за това си позволих да пиша тук

Публикувано

В самата поща има настройки кои папки да се виждат, и къде да съхранява - на сървъра в папките или на телефона.

Публикувано

alxx не рабрах. Тези настройки са в Hotmail или в телефона. Можеш ли да дадеш информация как да ги направя. Рових се, но не намерих настройките.

Благодаря

П.П. като се рових из нета в в един туториал на английски пише, че през мейл на Iphone не могат да се видят допълнителлните папки. Така че май трябва да се примиря.:)

• 9 месеца по-късно...
Публикувано

Аз нещо не мога да се оправя, влизам в майл после other попълвам си емайла и пасса после POP за incoming пиша passport.abv.bg, user name, за outgoing пак същото давам save и стои на Verifying и нищо.. пратих смс за Pop в абв активирах го, не разбирам какво иска още ?

Публикувано

Incoming Mail Server:

Host Name: pop3.abv.bg

User Name: Въведете Вашето потребителско име на страницата, като го изписвате във формат adres@abv.bg

Password: Паролата

Server port: 110

Outgoing Mail Server:

Host Name: smtp.abv.bg

User Name: Въведете Вашето потребителско име на страницата, като го изписвате във формат adres@abv.bg

Password: Паролата

Server port: 25

Публикувано

Извинявам се за невежеството но не ми излиза поле за Server port, има само host,user и pass.

Оправих се, синхронизирах го направо с outlook.

Редактирано от Alxx®

• 3 месеца по-късно...
Публикувано

Вече услугата е безплатна. Честито на всички абв потребители! :)

Публикувано

Това "вече" е от няколко седмици... :)

На мен това ми е ясно (писал съм на други места), но видях, че тук не е съобщено. Използвам я услугата още откакто е платена и затова следя кога какво се случва с абв :)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.