donic_94 Публикувано Октомври 28, 2009 Публикувано Октомври 28, 2009 Значи свалих Itunes 9,сложих 3.1.2 на айпода само за тея глупави михове ама те въобще не излизат.Пробвах с изключване на Genius и включване но не става.Уж би трябвало да излязят,то и като го пусна ми излиза че миховете ги има като функция,но нищо не излиза.Някой знае ли как се оправя защото вече ме е яд че минах на 3.1.2 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 28, 2009 Публикувано Октомври 28, 2009 Нужно е музиката ти в itunes да е с направени настройки като жанр, изпълнител, албум, година и т.н. Идеята на genius е да си си купил музиката през itunes и след това на базата на някоя от песните да си правиш genius playlists или mixеs. А миксовете май бяха според албумите, които имаш, но не съм сигурен за това. Разбира се, ако ти се занимава можеш да си оправиш песните ръчно. Играчка си е, но си заслужава. След това е и голям кеф всичко да ти е добре подредено в ipod-a/iphone-a. Цитирай
donic_94 Публикувано Октомври 28, 2009 Автор Публикувано Октомври 28, 2009 Ама аз всичко съм си подредил-картинки,жанрове,текст ама пак не иска.Точна това не мога да си обясня Цитирай
mupo Публикувано Октомври 28, 2009 Публикувано Октомври 28, 2009 1. Трябва да ти е пусната функцията Genius и да си направил Genius Mixes. 2. Не трябва да качваш музиката на устройството си ръчно т.е. не трябва да имаш отметка на Manually manage music and videos в iTunes. 3. Mix-овете излизат като playlist-ове в таба Music. Избираш кои искаш да качиш на устройството си и синхронизираш. geniusmixesonthemove.jpg[/attachment:2w98xb0e] geniusmixoniphone.jpg[/attachment:2w98xb0e] Цитирай
donic_94 Публикувано Октомври 28, 2009 Автор Публикувано Октомври 28, 2009 Благодаря много за бързите отговори,но на мен не ми излизат въобще миховета като пусна Genius-a Цитирай
mupo Публикувано Октомври 28, 2009 Публикувано Октомври 28, 2009 Как пускаш Genius? От Store -> Turn On Genius след това ... Цитирай
donic_94 Публикувано Октомври 28, 2009 Автор Публикувано Октомври 28, 2009 Да,точно по този начин,но накрая не ми излиза миховете,а само Genius http://dox.abv.bg/files/listtree Цитирай
mupo Публикувано Октомври 28, 2009 Публикувано Октомври 28, 2009 Линка ти не работи, но едва ли има значение. За мен е странно, че не ти излиза менюто Genius Mixes и не зная какво да те посъветвам. :-/ Цитирай
donic_94 Публикувано Октомври 28, 2009 Автор Публикувано Октомври 28, 2009 Щом не става здраве да е.Благодаря все пак за помоща и за бързите отговори. Цитирай
mupo Публикувано Октомври 28, 2009 Публикувано Октомври 28, 2009 Е ти пък веднага се примири. Това че аз не зная, не означава, че никой не знае! Може някой да ти помогне. След като при мен става и при теб трябва да стане. Цитирай
!Press Публикувано Октомври 28, 2009 Публикувано Октомври 28, 2009 Трябва да дадеш Update Genius. Цитирай
donic_94 Публикувано Октомври 28, 2009 Автор Публикувано Октомври 28, 2009 Пробвах с Update и пак не става.Направих ъпдейт на Itunes не става.Трябва да пробвам дали ще стане на Вистата Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.