Anton Публикувано Ноември 11, 2011 Публикувано Ноември 11, 2011 Е, щом казваш, значи я има. Може аз без да искам да не съм ъпдейтнал и да съм в заблуда. Цитирай
Anton Публикувано Ноември 11, 2011 Публикувано Ноември 11, 2011 Коментара ми беше ироничен. Извинявам се за спама и за заяждането. Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 11, 2011 Публикувано Ноември 11, 2011 Разбрах иронията. Ако говориш за втория си пост. И аз бях ироничен, но проблема си е при теб: 1 Цитирай
chayanne Публикувано Ноември 11, 2011 Публикувано Ноември 11, 2011 Не е при него проблема. Новата икона не цъфва веднага след ъпдейта. Трябва респринг. Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 11, 2011 Публикувано Ноември 11, 2011 Аз респринг не съм правил! Цитирай
chayanne Публикувано Ноември 11, 2011 Публикувано Ноември 11, 2011 ... има нежо гнило в Дания. При мен не се показа веднага. Цитирай
Anton Публикувано Ноември 11, 2011 Публикувано Ноември 11, 2011 След рестарта и при мен се появи новата икона. Ъпдейтнах я още на 9-ти, но не ми се беше налагало респринг или рестарт. Цитирай
draziw Публикувано Ноември 16, 2011 Публикувано Ноември 16, 2011 Как може да ползвам напомнянията при положение, че съм в друга часова зона и часа ми е различен от този в БГ?! Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 16, 2011 Публикувано Ноември 16, 2011 Освен разработчиците да добавят и настройка на часовата зона в приложението по някакъв начин Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Декември 6, 2011 Публикувано Декември 6, 2011 Едно нещо, което липсва, а според мен е важно: когато в търсачката напишем нещо и ни излязат резултатите не може да се влиза в съответните резултати и да се създаде напомняне. Трябва да влезем в канала и оттам да намерим събитието и тн. Цитирай
masterspi Публикувано Декември 10, 2011 Публикувано Декември 10, 2011 (редактирано) Преди да почнат да ми пишат всички да кажа че тази седмица има проблем и то не е от моята система (и в момента няма програма за никоя телевизия ) , но до края на деня ще се опитам да пусна програмата за основните телевизии да се надяваме другата седмица всичко да е нормално. Update1: Пусната е програмата за събота и неделя на : Btv, btv Action, btv Comedy, bTV Cinema, nova, diema, bnt , bnt свят, ring.bg. Надявам се до понеделник всичко да се оправи до тогава ще гледам да подготвя повече програми в моята бекъп система за всеки случай. Update2: Проблема е оправен всички телевизии имат седмична програма Редактирано Декември 10, 2011 от masterspi Цитирай
masterspi Публикувано Март 11, 2012 Публикувано Март 11, 2012 БГ TV Guide 2.0 [Сайт] БГ TV Guide версия 2.0 е с изцяло нов дизайн и много нови функции. Какво ново: -Целия дизайн на приложението е обновен (дизайн Zdravko Georgiev zdravkogeorgiev.com) -Добавени са нови програми (не е нужен ъпдейт за да се добавят нови) -Списък със сериали за текущата седмица , за всеки сериал може да видите кога се излъчват през текущата седмица ,списък с епизоди и кратка информация -Иконката на програмата показва колко напомняния са пуснати -Добавен е визуален прогрес за текущото събитие -Възможност да разгледате всички предстоящи и изминали напомняния в екрана "напомняния"/"Моята Програма" -След търсене вече можете да видите подробности за предаване -Local Notification (напомнянията) се стартират 5 мин. преди започването на дадено предаване. Платена функция/добавка: - Офлайн ( Offline ) Цена:0.79 евро Описание:Свали седмичната програма локално и гледай програмата дори когато нямаш интернет (Подробно Описание в Настройки->Добавки->Офлайн). Забележка: Версия 2.0 поддържа само устройства със iOS 4.x.x нагоре. 7 Цитирай
Asen_77 Публикувано Март 12, 2012 Публикувано Март 12, 2012 Новия дизайн е много по-добър и практичен. Забелязах доста нови и полезни неща. Само една вметка - в секцията със серияли няма нито един БГ сериал, а напоследък има голяма част от тях който са доста по стойностни от всичките чужди който ни заливат по всички канали ... Цитирай
The Shaman Публикувано Март 12, 2012 Публикувано Март 12, 2012 Кои точно са по-стойностни? Столичаните може би и това е! Цитирай
davidabg Публикувано Март 12, 2012 Публикувано Март 12, 2012 Програма е велика, браво на създателя и дизайнера, просто големи таланти! П.с. За мен няма по-добра програма! Заслужава си да се купят доп. екстри, дори ако и не ги използваш! Цитирай
Asen_77 Публикувано Март 12, 2012 Публикувано Март 12, 2012 Освен столичаните и Под Прикритие е стойностен, дори и Стъклен дом и 7 часа разлика стават. Сега започват няколко нови - Отплата, Женени с деца в България ( който ако просто имитират оригинала ще е тъпо, но ако го съчетаят с БГ действителността ще е добре ), Домашен Арест и той е не лош опит. От по старите дори и Тя и Той става Цитирай
masterspi Публикувано Март 12, 2012 Публикувано Март 12, 2012 (редактирано) За БГ сериалите за момента се използва http://epguides.com/ за информация за сериалите и няма възможност да се добавят БГ сериали . През април ще добавя повече от API на http://www.tvrage.com/ където има инфо за повечето БГ сериали и тогава ще ги добавя. За раздела сериали има много още да се добавя и подобрява , но това ще е в следващия ъпдейт. Редактирано Март 12, 2012 от masterspi 3 Цитирай
4opanuTa Публикувано Март 12, 2012 Публикувано Март 12, 2012 Браво, браво, браво!!! Версия 2.0 е страхотна (и дизайн и нови функции)! Успех със следващите версии! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.