blackadder Публикувано Март 14, 2012 Публикувано Март 14, 2012 (редактирано) Използвам програмата от както е пусната. Чудесна е. Имам само една забележка. При добавяне и премахване на телевизионен канал в "Любими" се появява съобщение "Канала е добавен" съответно "Канала е премахнат". Правилно е да бъде поставен пълен член "ЪТ" : "Каналът". Редактирано Март 14, 2012 от blackadder Цитирай
acronym Публикувано Март 16, 2012 Публикувано Март 16, 2012 При мен старата версия работи, но като кликна върху някое име на предаване/филм и ме изхвърля. Пробвах и новата но на таба TV Guide не излиза никаква програма, седи си празно. Иначе сериалите работят, Това на 3GS. Цитирай
masterspi Публикувано Март 16, 2012 Публикувано Март 16, 2012 (редактирано) Коя верся ти е старата ? имаше подобен проблем но трябва да е оправен за версия 1.3 мисля че се получаваше на iOS 4.1 и iOS 3. За новата след инсталиране като се пусне програмата трябва да имаш пусант интернет иначе не може да свали списъка с канали ако при първото пускане не ги свали след това не може , това е бъг които ще оправя следващия ъпдейт. Може и моя сървар да не работил за момент и за това да не се е свалил списъка. Та за да свалиш списъка с канали трябва да изтриеш програмата и да я инсталираш на ново даже след изтриването рестартираи и тогава инсталираи. Ако след това пак нямаш списъка с канали ми пиши на support@tv.boxbg.net да направим допълнителни тестове ако имаш време. Редактирано Март 17, 2012 от Alxx® 1 Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Април 2, 2012 Публикувано Април 2, 2012 What's New in Version 2.0.1Ако списъка с програми не се зарежда и сте с версия 2.0 не инсталирайте този ъпдейт върху версия 2.0 , първо изтрийте програмата и тогава инсталирайте най-новата версия 2.0.1 БГ TV Guide 2.0.1: -------------------------- -оправен е проблем при , който при първо пускане без интернет след ъпдейт или инсталиране , списъка с програми не се зарежда (но само за ъпдейти от 1.3 или нови инсталации) -оправен е бъг в показването на сега/следва при , който не се ъпдейтва сега/следва ако излезете от програмата и се върнете -добавено е Alert View което ви подсказва ако нямате пуснат интернет/връзка със сървъра Цитирай
Asen_77 Публикувано Май 12, 2012 Публикувано Май 12, 2012 Предложение към разработчиците: Да се въведе възможност за въвеждане на дата и час и избор на всички канали или списъка с избраните програми и да ти покаже по избрания час какво ще дават. Ето и пример - прибираш се от работа в 18 часа и искаш да разбереш какво ще дават в 20 часа по телевизията. За да го разбереш си избираш деня и часа и ти показва на всички канали какво ще дават, иначе сега трябва да влезнеш във всеки канал по отделно и да слезнеш до определения час. Или пък разбираш че е отпаднала уговорката ти за събота вечер и искаш да влезнеш и да видиш какво би ти предложила телевизията Не зная до колко е възможно подобно нещо за разработване, но ако е възможно според мен би било полезно. Цитирай
masterspi Публикувано Септември 4, 2012 Публикувано Септември 4, 2012 (редактирано) БГ TV Guide 2.1 -------------------------------- -Раздел сериали става много по полезен и вместо да показва всички сераили за седмицата ще показва сераили в моемнта или започващи до 120мин. -В списък със сериали може да се избира между : сериали за тази седмица, сераили за днес и сериали в момента и започващи до 120мин. -В детайлите за сериал излъчванията които са минали и тези които предстоят са оцветени с различен цвят за да се различават , също ако в момента дадено излъчване е започнало ще е с удебелен шрифт -В списъка с вече минали напомняния е добавен бутон за изтриване на всички изминали напомняния -В Инфо/Настройки са добавен списък със Настройки: може да спрете показването на брой напомняния на иконката, може да изберете кой списък да ви показва в сериали, ако сте активирали екстрата за часова заона от тук може да спрете автоматичното избиране (което взима часовата зона в която е устройства) и да изберете часова зона различна от тази в която сте -Оправен е бъг при който списъка с програми няма да се зареди ако устройства показва часъ в 12 часов формат -Добавени са нови Платени функции/Добавки : "Часова Зона (TimeZone)" и "Активирай всички" -Подобрена е бързината на приложението на по стари устройства и са оправени много бъгове Подобрения Платени Функции/Добавки: - Офлайн ( Offline ) Цена:0.79 евро Подобрения в 2.1: *В списъка с програми ако няма интернет ще показва какво дават в моемнта и какво следва ако седмичната програма на ТВ канала е свалена *Автоматично сваляне на седмичната програма на ТВ каналите добавени в любими - Часова Зона (TimeZone) Цена:1.59 евро Описание:оптимизира приложението да работи по-добре в различни часови зони от Българската. - Активирай всички Цена:2.39 евро Описание:Активира всички текущи и бъдещи Платени Функции/Добавки. Редактирано Септември 4, 2012 от masterspi 2 Цитирай
arm11 Публикувано Септември 5, 2012 Публикувано Септември 5, 2012 Браво, това е любимото ми БГ приложение и се радвам, че го подържате. 1 Цитирай
Lyudmil Публикувано Септември 5, 2012 Публикувано Септември 5, 2012 Супер ме кефят подобренията и т.к приложението е безплатно си закупих всички in-app purchases заради каузата! 1 Цитирай
RedjepBairam Публикувано Септември 8, 2012 Публикувано Септември 8, 2012 Може ли да предоставите по стара версия за 3.х фирм? Цитирай
Asen_77 Публикувано Септември 9, 2012 Публикувано Септември 9, 2012 Малко информация с какъв проблем се сблъсках. Когато си избереш програмите една по една и за всяка натискаш бутона да я вкара в "Любими", те се подреждат по реда по който ги избраш, НО ако докато си в Любими и натиснеш бутона за корекция на програмите в горния десен ъгъл и добавиш някоя програма чрез поставяне на отметка тогава ги разбърква по някакъв начин ( неясен за мен ). Не е по азбучен ред или по Български и чужди. Същото се получава ако влезна там и реша да премахна една програма от Любими чрез махане на отметката. Отново се получава разбъркване. Това някакъв вид бъг ли е или .... ? Цитирай
Grievous Публикувано Декември 22, 2012 Публикувано Декември 22, 2012 Само аз ли съм с проблем? С всички канали е така. Цитирай
ka1a Публикувано Декември 22, 2012 Публикувано Декември 22, 2012 Бтв са преустановили подаването на сигнал към кабелните и мобилни оператори докато не заплатят 3 пъти по-високите такси, които са наложили. Поне такова е извинението на Булсатком за липсата на каналите на бтв. Цитирай
Asen_77 Публикувано Декември 22, 2012 Публикувано Декември 22, 2012 Липсват програми не само на бТВ медия груп, а на всички програми. Отделно от това бТВ медия груп са преустановили предаването на своите канали само в мрежата на Булсатком. Всички останали оператори нямат проблеми с това. И при мен няма информация за никой канал в програмата. Цитирай
Lyudmil Публикувано Декември 22, 2012 Публикувано Декември 22, 2012 Къде намесихте бтв и отношението им към операторите като те нямат нищо общо с програмката?! Grievous при мен го няма този проблем, app-a си работи нормално. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Декември 22, 2012 Публикувано Декември 22, 2012 Никакъв проблем и при мен. Пробва ли да я махнеш и да я инсталираш отново? Sent from my iPad using Tapatalk HD Цитирай
Asen_77 Публикувано Декември 22, 2012 Публикувано Декември 22, 2012 И при мен се оправи вечерта. Но сутринта беше както при колегата. Може да е имало проблем със сайта от който се взима информацията и сега проблема да е отстранен с него. Цитирай
masterspi Публикувано Декември 23, 2012 Публикувано Декември 23, 2012 (редактирано) Автоматичните скриптове на сървъра не работят последните месеци и се налага ръчно да ги пусна и забравих тази събота сутрин . Седмичната програма беше ъпдейтната към събота 17-18:00 когато се сетих и трябваше дистанционно да инструктирам брата . При каквито и да е проблеми с програмата пишете на support@tv.boxbg.net . Версия 2.2 е готова и изпратена ако няма проблеми скоро ще е в App Store . Едит: минималната версия на в. 2.2 е iOS 4.3 ако има хора с по стар ОС да инсталират докато могат защото с 2.2 няма да могат. Редактирано Декември 23, 2012 от masterspi 2 Цитирай
Asen_77 Публикувано Декември 24, 2012 Публикувано Декември 24, 2012 (редактирано) Благодаря за пояснението. Мистерията е разгадана На нас като вътрешни, ще ни разкриеш ли какво ново да очакваме в нея Редактирано Декември 24, 2012 от Asen_77 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Декември 24, 2012 Публикувано Декември 24, 2012 Надявам се поддръжка на дисплея на iPhone 5 Цитирай
masterspi Публикувано Декември 30, 2012 Публикувано Декември 30, 2012 (редактирано) БГ TV Guide 2.2 С новата версия на програмата можете да персонализирате вашата програма с пускане на автоматични напомняния след което автоматично ще ви напомня за предаванията които ви интересуват (всеки има право на 2 безплатни автоматични напомняния след което трябва да се активира добавката за напомняния). Също за хората които използват Reminders приложението може да добавят напомняния към списъка на Reminders програмата и така ще синхронизирате напомнянията на всички устройства свързани с iCloud(Mac,iPad,iPhone,iPod)(само за устройства с iOS6 активирали добавката за напомняния). Списък с промени: -Нова платена Добавка за Напомняния която добавя Автоматични напомняния(Push Notification) и възможност за добавяне на напомняния към Reminders (само за iOS6) -В настройките е добавена опция за промяна на колко минутите преди старта на предаване да се стартират напомнянията -Възможност да се пренареждане на програмите в списъка с любими -Търсене в списъка със Тв канали (съответно търсене в списъка с канали при добавяне в любими) -Към раздел Сериали е добавена секция "Всички сериали" в която също може да се търси -Поддръжка на iPhone 5 и още други малки незначителни промени Редактирано Декември 30, 2012 от masterspi 5 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Декември 30, 2012 Публикувано Декември 30, 2012 Само поправи iClaod на iCloud че и в стора е така Цитирай
arm11 Публикувано Декември 30, 2012 Публикувано Декември 30, 2012 Има още няколко правописни грешки в стора, не е професионално да ги има. Цитирай
masterspi Публикувано Декември 30, 2012 Публикувано Декември 30, 2012 (редактирано) Има още няколко правописни грешки в стора, не е професионално да ги има. Внимавам колкото мога по този въпрос и пак се издънвам сори. Ако видите нещо подобно пишете на support@tv.boxbg.net . Само поправи iClaod на iCloud че и в стора е така На 4 места е писано и на 3 от тях съм го объркал . Оправих го в поста и в стора , остана само на 2 места в програмата за тях следващия ъпдейт . Edit: Има проблем с Автоматичните напомняния (Push Notifications) за момента не работят до края на деня ще бъде изпратена версия 2.2.1 която да оправи проблема Редактирано Декември 31, 2012 от masterspi 3 Цитирай
masterspi Публикувано Януари 8, 2013 Публикувано Януари 8, 2013 (редактирано) БГ TV Guide 2.2.1 Списък с промени в. 2.2.1: -Оправя проблемите с Автоматични напомняния -Добавя се опция за спиране на проверка за нова версия -и други бъгове Ако видите проблем с Автоматичните напомняния (Push Notifications) пишете , защото не е тествана с голям брой потребители и е възможно да има не получени напомняния. Редактирано Януари 8, 2013 от masterspi 5 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.