arm11 Публикувано Януари 8, 2013 Публикувано Януари 8, 2013 Ultilisima отдавна е 24kitchen, спокойно можеш да го коригираш. Цитирай
don Baro Публикувано Април 13, 2013 Публикувано Април 13, 2013 (редактирано) Здравейте, За Fox Crime, от повече от седмица не излиза програмата. Дано решите проблема Edit: Оправено, за което благодаря! Редактирано Април 13, 2013 от don Baro Цитирай
Asen_77 Публикувано Февруари 8, 2014 Публикувано Февруари 8, 2014 Може ли да се добави БНТ HD в програмите за Олимпийските игри в Сочи? 1 Цитирай
masterspi Публикувано Февруари 18, 2014 Публикувано Февруари 18, 2014 Може ли да се добави БНТ HD в програмите за Олимпийските игри в Сочи? БНТ HD е добавен на последно място в списъка. За подобни въпроси пишете на support@tv.boxbg.net . Също има проблеми с напомнянията следващия ъпдейт ще оправи всичко . 3 Цитирай
ayl Публикувано Май 12, 2014 Публикувано Май 12, 2014 Абе същата боза само че с банери отдолу. Цитирай
arm11 Публикувано Май 12, 2014 Публикувано Май 12, 2014 Боза? Това е едно от най-хубавите бг приложения. 3 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Май 12, 2014 Публикувано Май 12, 2014 Абе същата боза само че с банери отдолу. Е кой те кара на сила да го ползваш? Дай ми друго приложение,което върши същата работа и работи по този начин. Цитирай
Grievous Публикувано Май 12, 2014 Публикувано Май 12, 2014 Уникално приложение! Само да помоля авторите му, ако може при стартиране да се отварят любими. Благодаря! Цитирай
blackadder Публикувано Май 12, 2014 Публикувано Май 12, 2014 Има го в настройките Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
ayl Публикувано Май 13, 2014 Публикувано Май 13, 2014 Да, така е, няма по-добро за БГ тв, но това не означава че е добро. Щеше да е добро ако даваше накъкво реално инфо за отделните филми или предавания. Функцията за офлайн, за която платих преди не работи изобщо. Ако ъпдейтна през офлайн бутона и спа нета, като ида на друг ден и на друг канал различен от ъпдейтнатия нищо не показва. Така че не ми я хвалете - върши работа, но ако беше в американския стор щеше да има 1 или 2 звезди. Мое мнение. Цитирай
masterspi Публикувано Май 13, 2014 Публикувано Май 13, 2014 (редактирано) Да, така е, няма по-добро за БГ тв, но това не означава че е добро. Щеше да е добро ако даваше накъкво реално инфо за отделните филми или предавания. Функцията за офлайн, за която платих преди не работи изобщо. Ако ъпдейтна през офлайн бутона и спа нета, като ида на друг ден и на друг канал различен от ъпдейтнатия нищо не показва. Така че не ми я хвалете - върши работа, но ако беше в американския стор щеше да има 1 или 2 звезди. Мое мнение. В момента има възможност да се добавя още инфо за сериали предавания и филми но предавания и филми се отложиха , защо няма време. Има много неща да се оптимизират по сървъра , имам да правя web и Андроид версии приоритетите са други. Коментара за Америка е абсурден , мога да ти посоча към 10 API-с за tv , няма как да кажа колко звезди ще е , но ще е много по лесно да се направи качествен TV Guide за америка ,защото няма нужда да изграждаш базата данни сам. За офлайн текущата версия 3.0 нама бутон за сваляне , автоматично при старт се сваля програмата за текущия и следващия ден за всички програми. За версия 2 функцията офлайн не работеше много добре но работеше , от горния коментар мисля че не си разбрал как работи. Едит1: Всички екстри са безплатни от версия 3.0 и има опция за премахване на реклами , теост всеки може да използва офлайн функцията и дори няма да има реклами , като раздел сераили и категории няма да работят защото те се нуждаят от интернет. В бъдеще мисля да добавя в настройките опция за сваляне на цялата седмична програма ако текущия и следващия ден не са достатачни . Едит2: Видео демо на програмата ако не ви се сваля за да тествате Редактирано Май 13, 2014 от masterspi 8 Цитирай
ayl Публикувано Май 13, 2014 Публикувано Май 13, 2014 Ако ти правиш тази програма и имаш намерение да я усъвършенстваш, имаш моите адмирации. Ще те подкрепя купувайки екстри стига да знам, че програмата е жизнена и има бъдеще. Защото всички виждаме, че повечето програми са еднодневки без съпорт и мен поне ме е яд и за 1-ния долар, койтодавам за тях, въпреки че като сума е нищо. Радвам се, че има кой да чете коментарите, но стоя зад казаното от мен като недостатъци. И ако мислиш, че не съм разбрал как нещо работи, значи трябва да го вземеш под внимание и приемеш по-скоро като недостатък на програмата, отколкото като мозъчен недостатък на потребителя. 3 Цитирай
Grievous Публикувано Юни 27, 2014 Публикувано Юни 27, 2014 На 7.1.1 напомнянията не работят. Така и не се появява в Notification Center. Цитирай
masterspi Публикувано Юни 29, 2014 Публикувано Юни 29, 2014 (редактирано) На 7.1.1 напомнянията не работят. Така и не се появява в Notification Center. .... Локалните напомняния не работят ако се инсталира програмата на ново устройство ако се ъпдейтне от версия 2.0 работят , използвайте втората опция "Доабви в Reminders" до следващия ъпдейт (надявам се скоро) с който проблема ще е оправен. Проблема се появи защото премахнах push nofifications и при стартиране на напомняне се прави проверка за тях . Не съм видял проблема защото iOS кешира настройките за push notification дори при изтриване и за това е останал този код. За хората с iPad (Android или компютър) препоръчвам да пробват web версията която вече работи на http://tv.boxbg.net/ разполага с почти същите функции , скоро там ще се добави и любими за да може да следите само каналите които ви интересуват. Ето и снимка: Редактирано Юни 29, 2014 от masterspi 6 Цитирай
Grievous Публикувано Юли 15, 2014 Публикувано Юли 15, 2014 БГ TV Guide 3.0.1 - и други бъгове Цитирай
Grievous Публикувано Февруари 27, 2015 Публикувано Февруари 27, 2015 Има ли възможност да се добави програмата на Diema Sport? 1 Цитирай
masterspi Публикувано Март 1, 2015 Публикувано Март 1, 2015 Тази вечер я добавих но след като останових проблем с андроид версията на приложението се наложи да я премахна . Вече пуснах ъпдейт за андроид и пак ще пробвам да я добавя до края на следващата седмица заедно с 2-3 други канала. 4 Цитирай
Asen_77 Публикувано Март 13, 2015 Публикувано Март 13, 2015 Вече го има налично Диема Спорт ХД в програмите. Благодаря! Цитирай
Asen_77 Публикувано Март 3, 2018 Публикувано Март 3, 2018 Здравейте Иван. Заблязах ъпдейт на таблета си, който показва като информация поддръжка на iPhone X и iPad. При опит да направя ъпдейт ми изписва, че приложението не е налично. Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Март 3, 2018 Публикувано Март 3, 2018 И при по старите телефони го има този проблем! Цитирай
Русев Публикувано Март 3, 2018 Публикувано Март 3, 2018 Аз ъпдейтнах до 3.2, но го пуснах веднага щом излезе. Явно са го били качили за малко и са го свалили след това. Пробвайте да го махнете и да го сложите пак - може да не показва че има ъпдейт. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Grievous Публикувано Март 9, 2018 Публикувано Март 9, 2018 Доволен съм от последния ъпдейт. Благодаря за което! Известията вече казват своето. Цитирай
baronbg Публикувано Март 9, 2018 Публикувано Март 9, 2018 Само да споделя. При мен не излизаше ъпдейт,защото бях със щатския стор. Влязох си в Бг стора и ъпдейта излезе. След опит за ъпдейт, излезе съобщение, че ъпдейта е невъзможен. Следвайки съвета да го изтрия и да го инсталирам отново, приложението отсъстваше и в purchased. Наложи се да го търся и инсталирам отново и приложението си излезе като ново, а не като вече инсталирано. Може да е от полза на някой. 4 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.