Vancuver Публикувано Септември 8, 2011 Публикувано Септември 8, 2011 Всички с нетърпение очакваме пускането на iPhone 5 от Apple. Докато компанията от Купертино тепърва трябва да обяви кога ще започнат продажбите, производството стига 150 000 бройки на ден. Foxconn очакват да направят 5-6 милиона доставки през септември и според DigiTimes, които цитират индустриални източници, от поточните линии в китайските им фабрики излизат 150 000 бройки на ден. През последната четвърт на годината от Foxconn се очаква да доставят 22 милиона броя iPhone 5. Междувременно други производители на части твърдят, че работят на пълни обороти. Такива са Largan Precision (обективи), TPK Holding (сензорни панели), G-Tech Optoelectronics (стъкла), Simply и Dynapak (батерии). Apple очевидно прави всичко възможно, за да се гарантират достатъчно налични бройки от петата генерация на iPhone. Това увеличение на производството и спадът в доставките на iPhone 4 ни показва, че представянето на новото устройство ще стане до седмици. Източник: Cult of Mac Този пост беше повишен в статия Цитирай
localhost Публикувано Септември 9, 2011 Публикувано Септември 9, 2011 Интересно ще бъде ако продажбите не оправдаят очакванията 1 Цитирай
veravera Публикувано Септември 9, 2011 Публикувано Септември 9, 2011 (редактирано) @localhost - Просто няма как да се случи. Истерията е огромна! Редактирано Септември 9, 2011 от veravera Цитирай
localhost Публикувано Септември 9, 2011 Публикувано Септември 9, 2011 Нека разсъждаваме логично: 1. Предишните модели 3 и 4 са достатъчно издръжливи и все още има много хора, които ги използват. Аз лично имам и 2-та и не възнямерявам да си купувам 5-ца поне в близките 5-6 месеца. 2. Операторите предлагат апаратите обикновенно с план за 2 години, а 4-та излезе юни 2010-та. Все още доста хора са на старите планове и няма как да се прехвърлят. Но все пак го има и другият фактор: ВИЖТЕ МЕ КОЛКО СЪМ "COOL" С НОВИЯ ТЕЛЕФОН Цитирай
LUBECA Публикувано Септември 9, 2011 Публикувано Септември 9, 2011 Всичките тези причини, които си посочил, съществуваха и при предишните премиери. Това не им попречи да реализират космически продажби. И сега ще е така Цитирай
tonygti Публикувано Септември 11, 2011 Публикувано Септември 11, 2011 Абе вчера едно приятелче ми каза, че негови пряители от USA са му казали, че вече имат iPhone 5. Казах му да не вярва на тия неща, ама почвам да си мисля, че до няколко дни ще бъде пуснат в щатите. Цитирай
LUBECA Публикувано Септември 12, 2011 Публикувано Септември 12, 2011 Първо трябва да организират подобаващо събитие за представянето му. Няма да го пуснат тихомълком. Не е в стила на Apple. Цитирай
slaf Публикувано Септември 12, 2011 Публикувано Септември 12, 2011 А за да организират събития, то трябва да е поне 1 месец напред във времето, така че явно имат сериозни проблеми щом до днес 12 септември нищо официално няма. Не знам възможно ли е изобщо да не представят нов продукт. Цитирай
LUBECA Публикувано Септември 12, 2011 Публикувано Септември 12, 2011 Е, поне ако не друго, iCloud и IOS5 ще бъдат представени тази есен Цитирай
slaf Публикувано Септември 12, 2011 Публикувано Септември 12, 2011 Поне малка залъгалка има, то и четворката все още може да изкара до февруари март според мен. Дори прехваления СГС2 не ми хваща окото в директно сравнение между двата. Цитирай
apomarinov Публикувано Септември 12, 2011 Публикувано Септември 12, 2011 Според мен ще има нов, все пак толкова истории, статии и слухове се изписаха в интернет. Относно четоворката, ppi-то му е голямата работа, защото дори айпада изглежда грозен в сравнение с него. Цитирай
Jack Sparrow Публикувано Септември 13, 2011 Публикувано Септември 13, 2011 Нямам търпение да излезе Цитирай
profusion Публикувано Септември 13, 2011 Публикувано Септември 13, 2011 Не знам дали се произвеждат 150хил на ден, но само не ми е ясно кога ще е този "event" ако навсякъде се тръби, че преордърите почват от 30-ти? Преди ако не се лъжа се знаеше за презентацията поне 10-15 дена преди това?! Само да не си останем накрая със 150хил на ден 4-ки с нова камера и нов процесор Цитирай
Kontrero Публикувано Септември 13, 2011 Публикувано Септември 13, 2011 Едва ли, всичко сочи към нов модел iPhone с доста подобрения, но нека изчакаме и да видим, сега можем да си правим само проветрение на устите и нищо, по логично е да излезе първо пък коментарите след това Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 13, 2011 Публикувано Септември 13, 2011 Кое пък се е засочило толкова Цитирай
blizzard Публикувано Септември 13, 2011 Публикувано Септември 13, 2011 profusion ти какво очакваш да е? Това сигурно ще са най големите новости по хардуера! Цитирай
profusion Публикувано Септември 13, 2011 Публикувано Септември 13, 2011 Аз нищо не очаквам, просто се чудя кога ще е конференцията? Цитирай
slaf Публикувано Септември 13, 2011 Публикувано Септември 13, 2011 то се очакваше и за WWDC, но останахме и тогава с пръст в *** Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.