NIlieff Публикувано Септември 8, 2011 Публикувано Септември 8, 2011 (редактирано) Здравейте, от 9 месеца имам iPhone 4. Последните 10 дни телефонът 2 пъти се изключва внезапно, при положение, че не го ползвам и заряда в батерията е на около 80%. След това с доста пъти и дълго задържане потегля... Идея защо се получава така и какво да правя? Редактирано Септември 8, 2011 от NIlieff Цитирай
0 KurtiMakarov Публикувано Септември 8, 2011 Публикувано Септември 8, 2011 Версия на iOS,имаш ли джейл,какво си инсталирал в последните дни? Цитирай
0 Shomev Публикувано Септември 8, 2011 Публикувано Септември 8, 2011 Имал съм същия проблем с 3г и 4,когато записвам кофти приложения. Или телефона се изключва или го вкарва в Сейф Мод. Даже снощи ми се случи след като пробвах да запиша StatusNotifier. Виж какво си записвал скоро от Сидиа,предполагам,че там е проблемът. Цитирай
0 Alxx® Публикувано Септември 9, 2011 Публикувано Септември 9, 2011 Възможно е да е софтуер, но е възможно и да е дефект. Имаше доста такива от ментел, без джейл, които гаснат без причина. Продължи ли в същия дух и с чист фърмуеър - връщай по гаранция, докато е под година( за да ти го подменят целия и да не го чоплят тук). П.П. Пестелив си откъм детайли, а не би трябвало - например: джейл - има/няма, с какво е правен, мобайл субстрат - има/няма и т.н... Цитирай
0 HURRICANE Публикувано Септември 9, 2011 Публикувано Септември 9, 2011 Щом е от Ментел ги връщай,но да знаеш,че поне две седмици ще си без телефон и накрая,ако при тях не се барне подобен проблем ще ти върнат същия. Цитирай
Въпрос
NIlieff
Здравейте,
от 9 месеца имам iPhone 4. Последните 10 дни телефонът 2 пъти се изключва внезапно, при положение, че не го ползвам и заряда в батерията е на около 80%. След това с доста пъти и дълго задържане потегля...
Идея защо се получава така и какво да правя?
Редактирано от NIlieff4 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.