ypechdb Публикувано Септември 9, 2011 Публикувано Септември 9, 2011 Колеги, има ли приложение, което да ми позволява да се кънектна в скрита, но незаключена wifi мрежа? С Wifitrack намирам мрежата, която ми трябва, но не мога да се свържа. Цитирай
0 Jekylll Публикувано Септември 9, 2011 Публикувано Септември 9, 2011 Ако питаш за приложение за iOS - едва ли. Ако знаеш "името" на мрежата - просто го въведи и пробвай да се свържеш. Но това, че мрежата не е заключена, не означава, че е достъпна за всеки - може да има филтър по IP адрес или други ограничения. Цитирай
0 bgdn Публикувано Септември 9, 2011 Публикувано Септември 9, 2011 Приложението се казва eWifi на едни японци. Цитирай
0 ypechdb Публикувано Септември 9, 2011 Автор Публикувано Септември 9, 2011 Благодаря за отговорите. Аз не искам да се вържа към случайно намерена мрежа, а в точно конкретна, която обаче собственикът й не иска да се вижда. Пробвахме и с въвеждане на името й и с филтриране по мак адрес, но не стана. Ще пробвам с eWifi. Цитирай
Въпрос
ypechdb
Колеги, има ли приложение, което да ми позволява да се кънектна в скрита, но незаключена wifi мрежа? С Wifitrack намирам мрежата, която ми трябва, но не мога да се свържа.
3 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.