pony_stz Публикувано Септември 11, 2011 Публикувано Септември 11, 2011 Здравейте на всички.Имам един проблем при мака,аз съм с Лион 10.7.1 хакинтош.Проблема е следния при стартирването на някои приложения от Айлайф или Логик 9 ,WiFI програмата ми изкача и интернета прекъсва,ако спра интернета всички приложения си работят нормално ,но като е пуснат приложенията работят супер бавно,забиват и трябва да спра нета и после даже се налага да рестартирам или логаут.WiFI картата ми Логилинк ,с драйвери Ралинк.Ако някой знае нещо по въпроса ще съм много благодарен. Цитирай
pony_stz Публикувано Октомври 26, 2011 Автор Публикувано Октомври 26, 2011 Здравейте на всички.Имам един проблем при мака,аз съм с Лион 10.7.1 хакинтош.Проблема е следния при стартирването на някои приложения от Айлайф или Логик 9 ,WiFI програмата ми изкача и интернета прекъсва,ако спра интернета всички приложения си работят нормално ,но като е пуснат приложенията работят супер бавно,забиват и трябва да спра нета и после даже се налага да рестартирам или логаут.WiFI картата ми Логилинк ,с драйвери Ралинк.Ако някой знае нещо по въпроса ще съм много благодарен. С хакинтош съм и като стартирам някоя програма WIFI програмата започва да ми изкача.Разбира се не на всяка програма става така.Най-често с програми който са доста големи като размер.Примерно с гараж бенда,с аблетона.Много е неудобно и вски пат трябва да откачам кабела на WIFI за да работя нормално с програмите. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.