BANNN Публикувано Ноември 19, 2009 Публикувано Ноември 19, 2009 Снежинките са супер. Дали има някакъв начин снежинките да се задържат по иконките? Цитирай
mupo Публикувано Ноември 20, 2009 Публикувано Ноември 20, 2009 Реших, че е време да направя нещо и след това да ви го дам да го видите, за да си кажете мнението и дружно да го доусъвършенстваме. Тъй като не ползвам WinterBoad (не е за вярване, точно аз, нали? ) е възможно не всички елементи да съвпадат както трябва, така че обърнете внимание и на това. Споделете идеите си, критиките и ако не аз то който може и желае може да усъвършенства темата. Christmas Theme.rar[/attachment:163l3vx0] Би трябвало на телефона да представлява това: Template copy.jpg[/attachment:163l3vx0] Wallpaper.jpg[/attachment:163l3vx0] Аз лично се чудя дали да тапета който е за зад иконите (Wallpaper.png) е подходящ. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Ноември 20, 2009 Публикувано Ноември 20, 2009 Абе то много хубаво че правите теми, ама дали ще има зима :eek: Като гледам прогнозите май ще ходим на плаж :mrgreen: mupo, вторият уолпейпър е готин. Цитирай
BANNN Публикувано Ноември 20, 2009 Публикувано Ноември 20, 2009 Зима може да няма, ама Коледа ще има! Утре ще тествам, защото сега не съм в състояние и ще дам своето мнение. :mrgreen: Цитирай
sainttropez Публикувано Ноември 23, 2009 Публикувано Ноември 23, 2009 На мен много ми харесва комбинацията от SiLeNt NiTe V2 в Cydia и лампичките на mupo. Темата ми беше малко мрачна, но с това допълнение стана чудно! Ето и скрийн: Цитирай
mupo Публикувано Ноември 24, 2009 Публикувано Ноември 24, 2009 Лампичките не са мои! Колкото до това което си сътворил на мен лично ми е много претрупано и шарено, но различно хора различни вкусове Цитирай
sainttropez Публикувано Ноември 24, 2009 Публикувано Ноември 24, 2009 Ами то на Коледа това е номера, да е пъстро, шарено натрупано, дори и леко граничещо с кич Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 26, 2009 Публикувано Ноември 26, 2009 Ето една лека модификация на Teneo от мен. По-специално дока и иконата на WinterBoard. Снежинките са статични Цитирай
alessandros Публикувано Декември 2, 2009 Автор Публикувано Декември 2, 2009 От днес в iTunes store , са пуснали много коледни изненади в всичките си категории . Ако някой има нещо подобно или същите от iTunes , ще помоля да ги сподели за да може всеки да реши как да си направи iPhone - a коледен. Благодаря ви . Цитирай
ThUnDeR Публикувано Декември 3, 2009 Публикувано Декември 3, 2009 Като коледни елхички сме накичени Цитирай
alessandros Публикувано Декември 3, 2009 Автор Публикувано Декември 3, 2009 Сега е време и iPhone-те да станат коледни . Някой някакво предложение....? Цитирай
ThUnDeR Публикувано Декември 3, 2009 Публикувано Декември 3, 2009 [download:379rcdd0]http://aveliky.com/iphone/thunder/christmas/ChristmasObjects.zip[/download:379rcdd0] снимките са с висока резолюция Цитирай
trick_979 Публикувано Декември 3, 2009 Публикувано Декември 3, 2009 Ето тук видях няколко коледни иконки, много са стилни. http://www.icondrawer.com/free.php Цитирай
enia Публикувано Декември 6, 2009 Публикувано Декември 6, 2009 Здравейте, попринцип избягвам да питам много,много из форума,защото мисля че винаги въпросите ми ще са доста глупави,като гледам как хората тук,буквално създават iPhone-ите,но този път немога да сдържа,защото тъкмо създадох първата си собствена тема /след доста нощи четене из форума/ и още съм доста happy )) и сега искам да си направя нещо семпло за Коледа,та ме интересува как мога да сложа шапчица на стандартните икони? Искам да използвам шапката от пост-а малко по нагоре,но не ми идва на акъла,как да я "метна" върху оригиналните iPhone-икони? Благодаря предварително,надявам се че някой ще помогне Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Декември 6, 2009 Публикувано Декември 6, 2009 Щом си направила собствена тема, значи имаш папка "твоята тема.theme" в /Library/Themes , ако използваш Winterboard.Просто в нея създаваш нова папка Icons (с главна буква) и в тази папка слагаш всички икони, които искаш да ти се променят, като името на иконите трябва да бъде абсолютно същото като името на иконите в менюто на телефона ти , в .png формат(Главните букви също трябва да са същите).Иначе самата шапка можеш да я сложиш с Photoshop, но не знам колко разбираш. Цитирай
enia Публикувано Декември 7, 2009 Публикувано Декември 7, 2009 uncivilized точно фотошоп-а ми е проблема,не зная как да я метна тая шапка върху иконите :confused: Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Декември 7, 2009 Публикувано Декември 7, 2009 Проблема е, че ся съм на Боровец, така че след 3 дни ще откликна на коледните ви молби, ако до тогава друг не се заеме.Поздрави! Цитирай
donic_94 Публикувано Декември 12, 2009 Публикувано Декември 12, 2009 Много е добра идеята.Може ли mupo да пусне темата за която говореха от миналата година Цитирай
Kpuc Публикувано Декември 13, 2009 Публикувано Декември 13, 2009 Незнам дали някой ще се заеме с коледна тема, но поне виждам, че нашата "кака" вече стана коледна! Sladichuk: Шшшшшт, тихо, тихо... Тайна, за малко, който види, види.. Цитирай
BANNN Публикувано Декември 10, 2010 Публикувано Декември 10, 2010 Animation Snow Effect For Springboard HD Цитирай
tarikat22 Публикувано Декември 15, 2010 Публикувано Декември 15, 2010 (редактирано) Аз също харесвам темата Silent nite v2,но я промених малко,смених някой иконки и уолпейпъра,взех звуците от Beautiful Christmas theme и ги добавих към тази,ето скриййнове.... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us линк за сваляне: http://www.4shared.com/get/rDQNcp5P/SiLenT_NiTe_V2theme.html Редактирано Декември 15, 2010 от tarikat22 1 Цитирай
baronbg Публикувано Декември 5, 2012 Публикувано Декември 5, 2012 Да събудя темата. Коледа наближава, нека телефоните ни бъдат в унисон с празника. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.