Dan7e Публикувано Ноември 2, 2009 Публикувано Ноември 2, 2009 На рожден ден на мой приятел, отидох с новия ми телефон (за моя голяма грешка). Единия некадърник го взе да снима с него и го изпусна (пръсти от кашкавал) и падна на дисплея. :argument: Счупи се предното стъкло и се пукна дисплея (всичко се вижда само е пукнат). Тъча не работи. Няколко стъкалца паднаха и сега зее дупка в стъклото и се вижда оголения дисплей. Днес отидох на сервиз и ми казаха "Повече от 200лв, повече от 2 семици, и не е сигурно дали ще стане ..." и това ми взе акъла. Срещах по сайтове за онлайн търгове(няма да го давам да не правя реклама) стъкло за 2G за 50 лв с безплатна доставка, но не знам дали и тъча е на стъклото или на дисплея. Какво трябва да се смени (искам дисплея да ми остане така да не плащам че тези пари ги нямам) и ако може да се смени само от горе стъклото или какво там трябва. HELP :cry: Снимка Снимка ПС-току що открих че тъча бачка малко в горния ъгъл. Тоест както е липсващото парче (оградено в червено на първата снимка) до него това работи но не мога да го слайдна за да видя какво друго работи/неработи Цитирай
vasil67 Публикувано Ноември 2, 2009 Публикувано Ноември 2, 2009 http://www.bgiphone.com/forum/viewtopic.php?f=46&t=2531&p=29496&hilit=%D0%B4%D0%B8%D1%81%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%B9#p29496 Подобен случай на твоя и най вероятно няма да се разминеш без това http://www.digitalen.org/item1271 :confused: Цитирай
alessandros Публикувано Ноември 2, 2009 Публикувано Ноември 2, 2009 това ти е решението. viewtopic.php?f=25&t=3569 Цитирай
Dan7e Публикувано Ноември 2, 2009 Автор Публикувано Ноември 2, 2009 мерси на alessandros , свързах се с тоя пич и мисля да го оправям че както казах го взех преди 2-3 дни и немога да се разделя с него толкова скоро ... :confused: Цитирай
alessandros Публикувано Ноември 2, 2009 Публикувано Ноември 2, 2009 За нищо за това е форума да си помагаме. Цитирай
Dan7e Публикувано Ноември 5, 2009 Автор Публикувано Ноември 5, 2009 Оправих си го при pApit0. Човека е много печен и коректен, пратих му го така (беше ме малко страх но човека ме убеди че няма смисъл да плащам повече за куриери и да застраховам), направи ми го перфекно като очаквах или да ми сложи втора употреба дисплей или нещо подобно и то на прилични цени с тези на сервизите. Работи много бързо - пратих го във Вторник, сряда ми го показа по скайпа как работи в четвъртък ми беше на вратата. Коректен, препоръчвам го Цитирай
victress Публикувано Декември 28, 2009 Публикувано Декември 28, 2009 Здравейте, аз наскоро имах злополука с моя 2G. Конкретно, изтървах го и се пукна на много малко място в десния ъгъл екрана. Това блокира и достъпа на тъч-а в споменатата област. Преполагам ако сменя отгоре стъклото, ше се оправи. Споделете мнение и съответно от къде е най-изгодно да купя Glass. Предварително благодаря Цитирай
naidenoff Публикувано Декември 28, 2009 Публикувано Декември 28, 2009 Отивай при Великия Коледа ни подари форумен iPhone сервиз! Доживяхме качество! Цитирай
Kalaglarski Публикувано Март 23, 2010 Публикувано Март 23, 2010 Добър вечер , спука ми се дисплея на айфон 2джи съвсем леко е пукнат. Искам да ви помоля да ми дадете номера или мейла на този човек когото е поправил дисплея на колегата преди мен. П.С. връзката не ми я отваря затова питам"глупави въпроси" много ви моля помогнете ми . Цитирай
Dan7e Публикувано Март 23, 2010 Автор Публикувано Март 23, 2010 Единия вариант ти е ако случайно ти е само стъклото да се мъчиш да го сменяваш сам което е много сложно и може да направиш нещо ... а бе с една дума да умажеш нещата и да дочупиш дисплея но и така и така ще сменяваш целия пакет така че няма да е особено загуба... Другия е да се свържеш с моя човек (дал съм ти скайп и телефон на ЛС) и от там да го оправяш ПС- оправи главната буква на града ти преди кака да те е сурвакала за честита пролет Цитирай
tedinka Публикувано Март 29, 2010 Публикувано Март 29, 2010 Възможно ли е и на мен да пратиш скайпа и адреса му?Линка не ми се отваря. Цитирай
Alxx® Публикувано Март 29, 2010 Публикувано Март 29, 2010 София , жк."Младост 1", бул: Андрей Сахаров, бл. 74А до вход 4, в близост до метростанция "Младост 1" Тел: +359884 999 119 Поща: aveliky@bgiphone.com Цитирай
Iv4et0 Публикувано Август 26, 2011 Публикувано Август 26, 2011 Здравейте, и аз имам подобен проблем... имам iphone 2g и дисплея ми не е счупен, но след като го изпуснах няколко пъти горната част спря да реагира на всякакъв допир. Може ли да ме посъветвате с кой трябва да се свържа и дали трябва да сменям целия дисплей? Цитирай
bgdn Публикувано Август 26, 2011 Публикувано Август 26, 2011 Горе има един бутон "Сервиз". Те знаят как... Уви на 2Г смяната на дисплейя е обвързана със смяната на тъча и вървят в комплект като енкапсулирани. Цитирай
Iv4et0 Публикувано Август 26, 2011 Публикувано Август 26, 2011 Да, погледнах в сервиза вече, но все пак реших да попитам дали е комплект, за съжаление да Цитирай
tonygti Публикувано Септември 4, 2011 Публикувано Септември 4, 2011 В гюма или продаваш за части и взимаш друг... Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.