Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте ,имам един проблем с апстора.С хакинтош съм сноу леопард 10.6.8 имам и лион и на двете инсталаций не ме логва в апстора изкарвами следния проблем:"Your device or computer could not be verified. Contact support for assistance."Изчел съм сумати материал за този проблем и не става ако някой може да помогне ще съм много благодарен.

Публикувано

Не си дал никакви подробности за машината, но проблема ти на 99% е свързан с липсата на вградена мрежа. Използвай адекватен за всяка версия (Lion/Snow) начин да добавиш мрежовата карта на дъното да се вижда като вградена. За снежко става лесно, добавяш EthernetBuiltIn=yes в com.apple.Boot.plist. За Лео е малко по-различно. Може да се наложи да смениш и boot лоудъра, хамелеона имаше проблеми с някои версии. Най добре е да прочетеш в insanelymac.com.

Публикувано

Имах същия проблем. Значи от мрежата е и трябва с някакъв EFI да я вкараш само като Ethernet.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е мрежата да ти е en0, а безжичната en1. За останалото използвай EFIStudio.

Публикувано

Каква информация искаш да ти дам за машината?Използвам само безжична мрежа.Днес ще кача плист файла да го видите :)

Публикувано

Дай на skype че ще изфлудим темата. Или си качи 10.6.7 където това го няма.

Публикувано

Дай на skype че ще изфлудим темата. Или си качи 10.6.7 където това го няма.

Публикувано

Oправих го просто добавих към plist файла долния ред и всичко работи перфектно.Ако някой е имал същия проблем и е пробвал да го реши като изтрие Library/preferences/systemconfiguration/Networkinterfaces.plist и не е свършило работа нека добави следния ред в boot plist файла.При мен проработи.Мерси много за помоща.

<key>PciRoot</key>

<string>1</string>

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...