pony_stz Публикувано Септември 17, 2011 Публикувано Септември 17, 2011 Здравейте ,имам един проблем с апстора.С хакинтош съм сноу леопард 10.6.8 имам и лион и на двете инсталаций не ме логва в апстора изкарвами следния проблем:"Your device or computer could not be verified. Contact support for assistance."Изчел съм сумати материал за този проблем и не става ако някой може да помогне ще съм много благодарен. Цитирай
sve Публикувано Септември 22, 2011 Публикувано Септември 22, 2011 Не си дал никакви подробности за машината, но проблема ти на 99% е свързан с липсата на вградена мрежа. Използвай адекватен за всяка версия (Lion/Snow) начин да добавиш мрежовата карта на дъното да се вижда като вградена. За снежко става лесно, добавяш EthernetBuiltIn=yes в com.apple.Boot.plist. За Лео е малко по-различно. Може да се наложи да смениш и boot лоудъра, хамелеона имаше проблеми с някои версии. Най добре е да прочетеш в insanelymac.com. Цитирай
bgdn Публикувано Септември 22, 2011 Публикувано Септември 22, 2011 Имах същия проблем. Значи от мрежата е и трябва с някакъв EFI да я вкараш само като Ethernet. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е мрежата да ти е en0, а безжичната en1. За останалото използвай EFIStudio. Цитирай
pony_stz Публикувано Септември 22, 2011 Автор Публикувано Септември 22, 2011 Каква информация искаш да ти дам за машината?Използвам само безжична мрежа.Днес ще кача плист файла да го видите Цитирай
bgdn Публикувано Септември 23, 2011 Публикувано Септември 23, 2011 Дай на skype че ще изфлудим темата. Или си качи 10.6.7 където това го няма. Цитирай
pony_stz Публикувано Септември 23, 2011 Автор Публикувано Септември 23, 2011 Дай на skype че ще изфлудим темата. Или си качи 10.6.7 където това го няма. skype:pony_stz ако искаш ми пиши там Цитирай
pony_stz Публикувано Септември 23, 2011 Автор Публикувано Септември 23, 2011 Oправих го просто добавих към plist файла долния ред и всичко работи перфектно.Ако някой е имал същия проблем и е пробвал да го реши като изтрие Library/preferences/systemconfiguration/Networkinterfaces.plist и не е свършило работа нека добави следния ред в boot plist файла.При мен проработи.Мерси много за помоща. <key>PciRoot</key> <string>1</string> Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.