mupo Публикувано Ноември 4, 2009 Автор Публикувано Ноември 4, 2009 bobbyggx, прочети това мнение. Цитирай
techo91 Публикувано Ноември 4, 2009 Публикувано Ноември 4, 2009 Колеги, само аз ли имам проблем с приложението Youtube, показва ми грешката "Cannot connect to Youtube "? Това е след всички манипулации от тази тема. Не знам дали има връзка. Цитирай
nikemi Публикувано Ноември 4, 2009 Публикувано Ноември 4, 2009 Благодаря на Mupo и Grievous за светкавичната реакция и съветите. Всичко е на шест. И към techo91 - сигурен ли си, че имаш интернет на апарата? За всеки случай си резетни network settings, при мен се оправи след резета. Успех. Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 4, 2009 Публикувано Ноември 4, 2009 При мен проблема с YouTube също съществува на две 3G-та. Не се получава и след ресетване. Цитирай
BANNN Публикувано Ноември 4, 2009 Публикувано Ноември 4, 2009 При мен тубата бачка. :mrgreen: Цитирай
mupo Публикувано Ноември 4, 2009 Автор Публикувано Ноември 4, 2009 Тези на които не им работи Wi-Fi да опитат следното: 1. Settings -> General -> Reset -> Reset Network Settings 2. Рестартирайте телефона чрез натискане на Sleep + Home бутона или го спрете чрез задържане на Power бутона и след това слайдвате червения слайдър и след това пускате телефона. Тези на които не им работи YouTube да добавят в Cydia сорса: http://cydia.iphoneil.net/ и да си инсталират pushfix notifications. Цитирай
vendy Публикувано Ноември 4, 2009 Публикувано Ноември 4, 2009 Всичко стана много лесно...,но 30мин след това нямам WiFi !!! ресетнах нетуърк сетингс, рестартнах и нищо не става.някой ако може да помогне ще е супер Цитирай
techo91 Публикувано Ноември 4, 2009 Публикувано Ноември 4, 2009 Благодарности на mupo, "тубата" тръгна. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Ноември 4, 2009 Публикувано Ноември 4, 2009 Само да добавя, че нямаше никакви проблеми с 3.1.2 заключен към глобул. Беше джейлбрейкнат, с custom firmware и само добавих сорса в Сидия и инсталирах blackrain. Пробвах го с мтел-ска карта - бачка. При мен нямаше проблеми с wifi. Цитирай
bobbyggx Публикувано Ноември 4, 2009 Публикувано Ноември 4, 2009 При мен телефона бачка, но по някое време след рестарт умира. Няколко пъти правя рестор, все още се опитвам да открия дали при мен е проблема или не. След рестор+ънлок нямам никакви проблеми с WiFi-то, но ако му дам рековър от бекъп се омазва. Пред малко умря и без рековър, но пък след рестартиране на мрежовите настройки тръгна, след 5 минути ми се наложи рестарт и телефона замръзваше буут логото. Правя последен рестор за тази вечер, 4ти под ред Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Ноември 4, 2009 Публикувано Ноември 4, 2009 След рестарт като 'замръзне' на буут логото, изчакай го още. И на мен ми се е случвало. Друг вариант е да го вкараш към PC и след това тръгва нормално (поне при мен беше така, но при други обстоятелства). Цитирай
bobbyggx Публикувано Ноември 4, 2009 Публикувано Ноември 4, 2009 Чаках го да се саморестартира два пъти. Кабел вътре, кабел вън все тая...то си знаеше неговото. След последният рестор още не е умрял, но буутва супер бавно, при вас как е? -- Чет Ное 05, 2009 1:13 am -- Ако сте jailbreak-нали чрез blackra1n RC1 или blackra1n RC2, но не сте си запазили приложението blackra1n на телефона (деинсталирали сте го), то добавете сорса -> http://blackra1n.com/ в Cydia и инсталирайте blacksn0w. Цитирай
bobbyggx Публикувано Ноември 4, 2009 Публикувано Ноември 4, 2009 Някой друг да му цъфна съобщението "INCOMING CALL FORWARDED", когато някой ви звъни? П.П. Този WiFi вече за 3ти път си обира крушите и трябва да рестартирам мрежовите настройки и да рестартирам, че да се оправи, голям пущиняк :evil: Edit: След рестарт на мрежовите настройки телефона замръзва на буут логото за пореден път! Аман от хвалбите, цял ден мизерии Цитирай
ML16 Публикувано Ноември 5, 2009 Публикувано Ноември 5, 2009 Да на мен ми "цъфна". Аз съм с Фабрично отключен телефон. Това се получава обаче само, когато използваш някаква програма/sfari, игра, навигация/ и някой в този момент ти звънне. Ако си на Home screen или си си го lock-нал няма такова нещо. Нямам представа за какво е точно но ми се появи от 3.1.2. Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 5, 2009 Публикувано Ноември 5, 2009 Ако имате проблеми с WiFi, може да опитате това. Не забравяйте да запазите оригиналния файл на компютъра си! 1: Отваряте с iFunBox и отивате до /System/Library/CoreServices/SpringBoard.app 2: Намирате и копирате този файл на вашият компютър M68AP.plist 3: С помощта на текстов редактор (Notepad) намирате пасажа <key>wifi</key> <false/> ...и го преименувате така <key>wifi</key><true/> 4: Връщате файла на същото място, рестартирате телефона и казвате дали работи. Цитирай
seen0evil2 Публикувано Ноември 5, 2009 Публикувано Ноември 5, 2009 Ако сте jailbreak-нали чрез blackra1n RC1 или blackra1n RC2, но не сте си запазили приложението blackra1n на телефона (деинсталирали сте го), то добавете сорса -> http://blackra1n.com/ в Cydia и инсталирайте blacksn0w. Това го правя исталира ми сичко не ми се показва после иконата на blackra1n, и ми дава да си въведа ПИН кода,въвеждам го и отгоре си ми пише No Service... Какъв е проблема ?? Благодаря Цитирай
genie Публикувано Ноември 6, 2009 Публикувано Ноември 6, 2009 Ако сте jailbreak-нали чрез blackra1n RC1 или blackra1n RC2, но не сте си запазили приложението blackra1n на телефона (деинсталирали сте го), то добавете сорса -> http://blackra1n.com/ в Cydia и инсталирайте blacksn0w.Това го правя исталира ми сичко не ми се показва после иконата на blackra1n, и ми дава да си въведа ПИН кода,въвеждам го и отгоре си ми пише No Service... Какъв е проблема ?? Благодаря Не знам доколко би ти бил полезен отговора ми,но аз също съм с фабрично заключен 3G.Минах от 3.0 на къстъм 3.1.2.Направих това с блексноу и ефекта беше същия.Единствено след инсталация на ultrasn0w,от сидия,нещата се закрепиха.Но определено по този начин телефона не се държи стабилно(поне при моя е така) и затова го върнах на 3.0.Ако те притеснява това ,че не изписва името на оператора,можеш да си инсталираш(пак от сидия)carrier fixer(незнам дали не беше carrier logo fixer). Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 6, 2009 Публикувано Ноември 6, 2009 genie, при теб е така защото си качил с кастъм, а той не ъпдейтва бейзбанд-а- остава на 04.26.00(който се отключва с ultrasn0w). Blacksn0w е за 05.11.07, т.е. телефони с качен оригинален 3.1/3.1.2(съответно и ъпдейтнат бейзбанд). След като си запазил бейзбанд-а на 04.26...защо си правиш безсмислени експерименти да съсипеш сам телефона? Цитирай
Sladichuk® Публикувано Ноември 6, 2009 Публикувано Ноември 6, 2009 ...защо си правиш безсмислени експерименти да съсипеш сам телефона? Защото масово не четат, а като четат - не мислят, a само гледат! Цитирай
djuji Публикувано Ноември 6, 2009 Публикувано Ноември 6, 2009 Направих всичко описано, единственият проблем беше че не ми разчиташе домашното WiFi, но след като го смених (отидох до едно OMV),и си качих приложенията на Сидия и Блак... и вече имам всичко на телефона. Специално благодарности на MUPO за съдействието. Цитирай
danytooo Публикувано Ноември 7, 2009 Публикувано Ноември 7, 2009 Хахах при мене се случи нещо странно... Досега бях с 3.0, изтеглих 3.1.2 оригинален и ресторнах. Веднага след рестора iTunes ми изписа connecting to Apple или нещо такова и изведнъж Your iphone has been unlocked и гледам пише си М-тел отгоре всичко точно без blacksn0w без нищо Цитирай
mupo Публикувано Ноември 7, 2009 Автор Публикувано Ноември 7, 2009 danytooo, кое му е странното при положение, че си с ФО? :shrug: Цитирай
Sladichuk® Публикувано Ноември 7, 2009 Публикувано Ноември 7, 2009 Ами не прави разлика между джейл и ънлок, и затова е толкова безкрайно изненадан и еуфоричен... Което навежда на мисълта, че не е изчел важните теми в един раздел, дето седи най–отгоре във форума.... :ugeek: Цитирай
danytooo Публикувано Ноември 7, 2009 Публикувано Ноември 7, 2009 Не просто досега не ми се е случвало. Иначе форума го следя от повече от година и половина и се интересувам (+ iphone-bulgaria) тъй че не си прави чак такива изводи Sladichuk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.