Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Спирам да дишам докато не го представят. :afraid:

• Харесвам 1
Публикувано

Много бързо лети времето бе,все едно вчера очаквахме iPhone 5 когато излезе 4S :D

Още 3 часааааа!

Публикувано

Днеска съм напълно непълноценен във всичко, мисълта ми е някак си другаде... :ph34r:

Публикувано

Не съм сигурен дали сме фанатици или просто имаме прекалено много свободно време....

fry.PNG?1307468855

• Харесвам 3
Публикувано
Много бързо лети времето бе,все едно вчера очаквахме iPhone 5 когато излезе 4S :D

Още 3 часааааа!

Почва в 8 ;)

Публикувано (редактирано)

След 10:00 вечерта може да сменяте заглавието на "iPhone 6 и друго хипотези".

Редактирано от blizzard
Публикувано

Мерси, че ни каза. :tooth:

Публикувано

Докато влезнат, да се нагласят, да намерят седалките, да си поприкаъват.... и то един час е минал.

Публикувано

Аз все пак се чудя какво толкова им пречи да пуснат един live stream на сайта си. 1 милиард души ще гледат с интерес презентацията и ще точат лиги да си го купят.

Публикувано

Те пак ще си го купят!

Публикувано

За да може ако има гафове и т.н. да ги изчистят. Освен това, сега хората 2 пъти ще им гледат евента - веднъж през хилядите live stream-ове и после през самия сайт ;) Добре са си направили сметката от Apple. Макар че си мисля, че би било готино да организират някакъв евент във всички Apple Stores по света да се гледа на живо, би било забавно, но едва ли някога ще стане.

Публикувано

По-малко от час:) След толкова чакане...Вече не мога да стоя на едно място...Вместо..."Къде е Маги..,трябва да има Къде е този IPhone :)

Публикувано

Нео, спести ни поне за час, два мнението си относно зомбитата и т.н.

• Харесвам 4
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...