Alxx® Публикувано Ноември 9, 2010 Публикувано Ноември 9, 2010 Еххх, надежди...мислиш ли, че ако портнат тъпия IE, ще позволят глупостта, наречена activeX, flash и пр? Аз не мисля така. Време е adobe(и потребителите), да осъзнаят че технологията им е остатък от миналото и няма бъдеще. П.П. Някои потребители, взимат засилка в посока - попълване на "Бисери и куриози".
Sisq0 Публикувано Ноември 10, 2010 Публикувано Ноември 10, 2010 (редактирано) Да видим дали наистина ще има 4.2 в 8 вечерта българско време. http://www.macstories.net/news/itunes-10-1-and-os-x-10-6-5-coming-tomorrow-ios-4-2-on-friday-at-10-am-pst/ Редактирано Ноември 10, 2010 от Sisq0
bgdn Публикувано Декември 24, 2010 Публикувано Декември 24, 2010 Ще има повече антени отколкото iPhone. Сещайте се защо... http://www.dailytech.com/Apple+Patent+Application+Outlines+Antennas+Behind+Corporate+Logo/article20481c.htm?utm_campaign=Apple+Plaza&utm_medium=Twitter&utm_source=SNS.analytics
shaman Публикувано Декември 26, 2010 Публикувано Декември 26, 2010 Хубавото на Apple е, че са непредсказуеми... Според мен това, което ще направят (като намалее интереса към iPhone 4) е един "facelift" - нещо като 3G -> 3GS.
Alxx® Публикувано Декември 26, 2010 Публикувано Декември 26, 2010 Павка, при 3г/3гс не беше "фейс", ами "харт" Предсказуемо е едно засега и то 100% - трябва им нова хардуерна платформа, различна от Арм7 и напълно нов процесор.
s0urce Публикувано Декември 26, 2010 Публикувано Декември 26, 2010 Kакво се чудите толкова то е ясно че iPhone 5 ще е само бял и с оправена антена и още 4-5 бъга и тва е да не мислите че ще е нещо розово 3G=3GS същото предполагам че ще се случи и тук 4=4S
Severus Публикувано Декември 26, 2010 Публикувано Декември 26, 2010 Не знам как ще изглежда iPhone5, но iPhone7 ще изглежда така 1
bokoto Публикувано Декември 26, 2010 Публикувано Декември 26, 2010 По скоро ще изглежда 10-ката така. Съмнява ме в близките години да се развие толкова технологията
roland Публикувано Декември 26, 2010 Публикувано Декември 26, 2010 (редактирано) Защото отвори дума "за хората", та затова питах. Иначе Андроид има още хляб да яде, че да я докара до реална конкуренция, а така като се замисля другите платформи издишат яко. Засега нещата изглеждат повече от розови за хората от Купертино, а и за потребителите на продуктите им. Аз пък си мисля, че следващият iPhone ще е много по-приятна изненада, отколкото досегашните надграждания при моделите. Поживьом, увидим. Като, гледам. В дадени отношения Епъл изостават пред Андройда. Далеч, не са толкова розови нещата за тях. Трябва да направят нещо по-драстично от iPhone 4 за да са на върха, в цял свят, както твърдят, че са. Редактирано Декември 26, 2010 от roland
alessandros Публикувано Декември 26, 2010 Публикувано Декември 26, 2010 roland много ме разсмя, ползвал ли си android?
Razer Публикувано Декември 26, 2010 Публикувано Декември 26, 2010 Спокойно бре хора... изчакайте още някой месец и ще пръкнат снимки на новото телефонче след като бъде "намерено" от някой, който "случайно ще го изпусне в дискотека" бтв.. аз предполагам, че няма да е нещо сериозно, защото прекалиха да наблягат на мобилните устройства а Макбуците им изостанаха прекалено много, затова тая година ще е голям скок предполагам на Macbook Pro и т.н. А iPhone-а просто ще бъде с коригирани "проблеми". Пиша го в кавички защото аз съм с 4-та от 20 и няколко дена и не съм имал нито 1 какъвто и да е проблем а даже напротив.. всичко е в светлинно бъдеще и подобрено от класиката 2G. Най-новото великолепно нещо, което ми се случи онзи ден е, че разговарях по телефона на дансинга в една дискотека и ЕГАТИ... чувах си и ме чуваха без никакъв проблем. Там сигурно 2-ма човека една дума немогат да кажат от силната музика а това iPhone-че направо ме уби! А са ми минали над 40 телефона през ръцете.
killer4o Публикувано Декември 26, 2010 Публикувано Декември 26, 2010 roland много ме разсмя, ползвал ли си android? Аз съм ползвал и какво?
The Shaman Публикувано Декември 26, 2010 Публикувано Декември 26, 2010 Нищо. Смешно е сравнението на пазарите
Severus Публикувано Декември 26, 2010 Публикувано Декември 26, 2010 Няма да избият рибата, защото двуядрените процесори ще са факт още в началото на годината. Аз много се надявам да вдигнат малко инчовете на екрана. Дано конкуренцията ги принуди. Повечето нови андроиди и WM7 са на 4".
The Shaman Публикувано Декември 26, 2010 Публикувано Декември 26, 2010 Нео, това не налага увеличаване на размера. Не и усезаемо
BMW3series Публикувано Декември 26, 2010 Публикувано Декември 26, 2010 Екрана на Iphone ,ipod touch е с максималните размери за мобилен екран според мен.Ако някой иска да си носи тухлата в джоба нека да си избере ония калпави роботчета. Пък да ми сравняват Android с iOS просто няма смисъл.Android-а трябва да достигне поне версия 10 ,че да бъде конкурентен на iOS 4.Това че Google-ви промиват мозъците нищо не значи. Много производители на телефони с андроид просто копират iOS като си мислят че така ще са по успешни продажбите.Давам пример с Samsung Galaxy S ,менюто му е копирано на 90 процента от iOS. Относно iPhone 5 аз смятам че големите промени ще са в OS ,защото Apple си патентоваха доста неща свързани с интерфейса.
Severus Публикувано Декември 26, 2010 Публикувано Декември 26, 2010 Явно всички (без горните двама) сме прости, но тенденцията за 4" започва да се налага. И няма да се превърне в тухла, защото ще са необходими само 3-4мм в ширина, по дължина в момента има много неизползвано пространство. П.С. Говорим за размери на екрана, андроид лекции не са ни необходими.
Anthony Публикувано Декември 26, 2010 Публикувано Декември 26, 2010 Размерът няма значение. Аз оплаквания не съм имал
Severus Публикувано Декември 26, 2010 Публикувано Декември 26, 2010 Затова избра 50 - инчовата плазмодия
alessandros Публикувано Декември 26, 2010 Публикувано Декември 26, 2010 Аз съм ползвал и какво? Aми щом си го ползвал, трябва да си разбрал, че е пълен "жумел", няма нищо общо с IOS! п.с. имах HTC Hero, а сега член от семейството ми има samsung Galaxy 1
Severus Публикувано Декември 26, 2010 Публикувано Декември 26, 2010 Моля ви се не спамете темата. Изобщо не иде реч за хемороид ос 3
WolfDale Публикувано Декември 26, 2010 Публикувано Декември 26, 2010 (редактирано) Според мен, този път айфонът има нужда не само от хардуерно разкрасяване - бих се зарадвал на iOS 5 с нов, още по-модерен интерфейс, защото този е непроменен от 4 години (говоря за базовата част - homescreen, lockscreen, менюта). П.П. За да не разочаровам феновете - не казвам, че сегашния е лош, дори напротив, мисля че още е недостижим за останалите като удобство и интуитивност , но според мен - както външния дизайн се променя, така и интерфейса може да се промени - за пример давам един Symbian, чиято основна грешка е, че разликите между първия и сегашния са минимални и на хората им е омръзнало да си купуват телефон, в който не можеш да откриеш нещо ново! Редактирано Декември 26, 2010 от WolfDale 2
Recommended Posts