ML16 Публикувано Ноември 6, 2009 Публикувано Ноември 6, 2009 Здравейте, Сложих си Windows на Macbook Pro(june'09) чрез bootcamp, като цяло всичко е ок, обаче има нещо много дразнещо. Когато си стартирам компютъра и задържа option key и избера Windows-а се появява черен екран с един курсор в горния ляв ъгъл и така мига точно 90 секунди и чак след това почва да зарежда Widows-a. Partition-a на Windows-a е 80GB. Тествах с Windows 7 64bit и 32bit, също с Vista 64 и сега го пробвах и с 32 bit, Все едно и също. Имате ли някаква идея от какво може да е това. Мерси предварително Цитирай
Mr.Profit Публикувано Ноември 6, 2009 Публикувано Ноември 6, 2009 Представа нямам защо така Аз ползвам windows xp и нямам такъв проблем, но пък съм и с обикновен MacBook бял. Знам, че не помагам много, но на някой друг може да му е от полза. Успех! Цитирай
imanev Публикувано Април 25, 2010 Публикувано Април 25, 2010 Здравейте, гледах къде да пиша, но тука ми се струва най-удачно. Имам MacBook с инсталран ХР на виртуална машина с VMware Fusion. Естествено след известно време работа на Windows - а се случи това което обикновенно се случва на тази ОС - увисна :-). Проблема ми е следния: Как да го рестартирам? Не е като на обикновенно РС да го изключиш, т.к. като тръгна да го изключвам се изключва програмата за виртуалната машина и Windows -а си оства увиснал. Благодаря предварително за помоща! Цитирай
vdmk Публикувано Април 25, 2010 Публикувано Април 25, 2010 От менюто на VMware Fusion отиваш на Virtual Machine -> Restart Цитирай
Баба Гана Публикувано Април 25, 2010 Публикувано Април 25, 2010 Здравейте,Сложих си Windows на Macbook Pro(june'09) чрез bootcamp, като цяло всичко е ок, обаче има нещо много дразнещо. Когато си стартирам компютъра и задържа option key и избера Windows-а се появява черен екран с един курсор в горния ляв ъгъл и така мига точно 90 секунди и чак след това почва да зарежда Widows-a. Partition-a на Windows-a е 80GB. Тествах с Windows 7 64bit и 32bit, също с Vista 64 и сега го пробвах и с 32 bit, Все едно и също. Имате ли някаква идея от какво може да е това. Мерси предварително Здравей, Този черния екран се получава, защото ползваш пиратски уиндоус. При мен също БЕШЕ така Цитирай
pristrasten Публикувано Юли 30, 2010 Публикувано Юли 30, 2010 Не знам дали въпросът ми е за тук, но за да не отварям нова тема ще питам тук. След като си сложих windows 7 на мак-а при стартиране на лаптопа ако не задържа "option" бутона ми зарежда директно windows. Възможно ли е да ми зарежда нормално мак ос без да натискам нищо? Ако е възможно от къде да го направя основен? Цитирай
turbocharged Публикувано Юли 30, 2010 Публикувано Юли 30, 2010 В Mac OS X от System Preferences -> Startup Disk Избери Mac OS X и натисни Restart. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Юли 30, 2010 Публикувано Юли 30, 2010 Аз имам един малко по-различен въпрос. Как мога да уголемя дяла на Уиндоуса без да преформатирам и да инсталирам всичко наново? Четох за една програма winclone, с която се прави img на Уин партишъна и след това се възстановява. Но някой с преки впечатления от нея има ли? Цитирай
cvalio Публикувано Юли 30, 2010 Публикувано Юли 30, 2010 Norton Partition Manager напр. - не е необходим img или каквото и да е - само диска трябва да се "подреди" (Disk Defragmenter) и позачисти. Има и други подобни-питай чичко Гугъл. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.