Ventci Публикувано Септември 24, 2011 Публикувано Септември 24, 2011 (редактирано) Имам проблем с bluetooth apple клавиатура A1314, без никаква причина, няколко бутона на клавиатурата спряха да работят (N, caps lock, space и др.) Пробвах на друг мак и ipad, смених батериите, но проблема си остава. Моля, ако имате идеи и съвети да помагате Редактирано Септември 24, 2011 от Ventci Цитирай
G.Zidarov Публикувано Май 26, 2014 Публикувано Май 26, 2014 Здравейте, имам въпрос относно абсолютно същия модел клавиатура. Можетели да ми подскажете, от къде мога да намеря схема на матрицата на клавиатурата? Изпращам ви линк на това което имам предвид - http://www.vm68.com/macstick2/apple_usb_keyboard.html ... но не мога да намеря изображения на такава матрица за модел A1314. Да подчертая - необходимо ми е единствено схемата/изображение на матрицата, всъщност и на двете матрици (горна и долна матрица). Поздрави Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.