LUBECA Публикувано Октомври 4, 2011 Публикувано Октомври 4, 2011 Дано поне пуснат скоро ios5 и iCloud Цитирай
adept Публикувано Октомври 4, 2011 Публикувано Октомври 4, 2011 Какво значи дали ще има? PC-Welt, ZDNet и Wall Street Journal според мен са достъчно авторитетни, че да разнасят клюки. Интересното обаче е, че PC-Welt твърдо застава зад варианта: iPhone5, а ZDNet клони към iPhone 4S, като се аргументира с 2 факта: 1) През изминалия уикенд, Vodafone публикува листа със съвместими устройства и изненадващо вътре са обявени новите модели: iPhone 4S - 16Gb, 32Gb и 64Gb, както и несъществуващия досега: iPhone 4 - 8Gb 2) В iTunes Beta 9, която от петък е достъпна за разработчиците наред с нов модел iPhone4,1 с кодовото име N94AP има и лого, отговарящо на променен дизайн на антената спрямо съществуващата досега CDMA версия. 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 4, 2011 Публикувано Октомври 4, 2011 Въпроса е не дали ще има а какво ще представят. Цитирай
profusion Публикувано Октомври 4, 2011 Автор Публикувано Октомври 4, 2011 Ако представят пускането на иОблъка за България ще имали мачване на музика щом имаме вече Тюнса? Цитирай
profusion Публикувано Октомври 4, 2011 Автор Публикувано Октомври 4, 2011 Остави, аз чакам като че ли не ще има ивънт ми все едно е коледа Цитирай
mupo Публикувано Октомври 4, 2011 Публикувано Октомври 4, 2011 При всички тези щуротии дето заляха дори и тукашните вестници мога съвсем спокойно да си заложа ФО-та си 32-ка,че няма да има дори евент!!!Всичко е Apple event Приемам облога ти и ти пращам адреса си да ми пратиш телефона си на него Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 4, 2011 Публикувано Октомври 4, 2011 Не знам дали ще има iPhone 4S или 5, но до колко сте сигурни, че въобще ще има ивент днес? 8 към 2 съм сигурен, че ще има. Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 4, 2011 Публикувано Октомври 4, 2011 Май няма да може да се гледа... Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 4, 2011 Публикувано Октомври 4, 2011 А,бре, да ви питам: полудяхте ли? Какво го обсъждате този ивент, все едно ще раздават айфони на аванта? Ако епъл плащаха за всяко обсъждане по един цент(като за рекламата) - ще фалират за по - малко от ден. Колкото и да го обсъждате - нищо няма да се промени. Каквото са решили - ще се появи, днес, утре или когато и да е. 2 Цитирай
Aveliky Публикувано Октомври 4, 2011 Публикувано Октомври 4, 2011 Е то ако днес не се обсъжда евента, то кога? 2 Цитирай
SpiceBoy Публикувано Октомври 4, 2011 Публикувано Октомври 4, 2011 Сложил съм стрийм в сайта ми: Ще може да се гледа от тук: http://spiceplace.eu.../iphone-5-event Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 4, 2011 Публикувано Октомври 4, 2011 А,бре, да ви питам: полудяхте ли? Какво го обсъждате този ивент, все едно ще раздават айфони на аванта? Ако епъл плащаха за всяко обсъждане по един цент(като за рекламата) - ще фалират за по - малко от ден. Колкото и да го обсъждате - нищо няма да се промени. Каквото са решили - ще се появи, днес, утре или когато и да е. Предпочитам да гледам евент,вместо Листопад))) Цитирай
Dean Публикувано Октомври 4, 2011 Публикувано Октомври 4, 2011 Абсолютно ако не изживеем тръпката на обсъждането и гадаенето преди излизането то,кога ? Като почнете да се превземате и като кажете "какво толкова обсъждате" та се оливате,на който не му се чете просто да не чете.. :x 6 Цитирай
zokata Публикувано Октомври 4, 2011 Публикувано Октомври 4, 2011 По СНН обсъждат iPhone алтернативи ) ...и току що споменаха Стйв Джобс като човекът,който ще представи новото поколение iPhone 1 Цитирай
profusion Публикувано Октомври 4, 2011 Автор Публикувано Октомври 4, 2011 Ох голям кеф ако Джобс се появи, тия от БТВ веднага като вестник жълтурник го бяха зачеркнали показвайки някакви снимки фейкове ако си спомняте Цитирай
johnnybravo Публикувано Октомври 4, 2011 Публикувано Октомври 4, 2011 БТВ... вече взеха да ги махат и от пакетите на сателитните оператори 3 Цитирай
profusion Публикувано Октомври 4, 2011 Автор Публикувано Октомври 4, 2011 МакСлухове (MacRumors) току що казаха, че онлайн магазините не биле достъпни заради задаващата се презентация. Цитирай
SpiceBoy Публикувано Октомври 4, 2011 Публикувано Октомври 4, 2011 На стрийма са 38 хиляди човека и продължават да се покачват, май няма да издържи. Цитирай
profusion Публикувано Октомври 4, 2011 Автор Публикувано Октомври 4, 2011 Пак слух: "Apple to Launch 'iTunes in the Cloud' in the UK, But No iTunes Match Yet" Остава и да пуснат екстрите само за някой ЕС страни и ние да си чакаме години както с iTunes 1 Цитирай
Kontrero Публикувано Октомври 4, 2011 Публикувано Октомври 4, 2011 Спокойно, дишайте... след по малко от час ще разберем какво ще правят в Купертино... факт е че онлайн магазина е затворен в момента което значи че ъпдейтват системата с нови продукти а именно Айфон-а... дали ще е 4S или 5..... какво значение има... нали ще е пак телефона който ще разбие всички класации отново.... Ще има за какво Самсунг и сие да дерзаят след днешния ден 2 Цитирай
wicked6699 Публикувано Октомври 4, 2011 Публикувано Октомври 4, 2011 (редактирано) http://www.gsmarena....one_4s-4212.php - надявам се да не е това телефона P.S. и тук гадаят Announced Not officially announced yet Status Rumored. Exp. release 2011, October Редактирано Октомври 4, 2011 от wicked6699 Цитирай
Dean Публикувано Октомври 4, 2011 Публикувано Октомври 4, 2011 Ааа глей к'во нещо,колко потребители четат темата .. има го има го вълнението,чувството е супер още малко хораа !!! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.