venelin111111 Публикувано Март 24, 2019 Публикувано Март 24, 2019 Открихме сезона на двора.Sent from my iPhone X using Tapatalk 4 Цитирай
Alxx® Публикувано Март 24, 2019 Публикувано Март 24, 2019 Тази тема е кулинарна, не е трибуна за споделяне на неделни преживявания на двора. Качвайте си веселията във фейса, тук се споделя майсторлък и рецепти. 1 Цитирай
venelin111111 Публикувано Март 24, 2019 Публикувано Март 24, 2019 Аз нямам фейсбук , старомоден съм ;-)Sent from my iPhone X using Tapatalk 1 Цитирай
pepo1919 Публикувано Май 11, 2019 Публикувано Май 11, 2019 Дайте рецепти(линкове) за sous vide,пробвах дивеч и телешко по таблиците на един бг сайт,но не съм доволен. Цитирай
turganay Публикувано Юли 16, 2019 Публикувано Юли 16, 2019 Здравейте, дайте рецепта за миди черупка с бяло вино и чесън. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
turganay Публикувано Юли 16, 2019 Публикувано Юли 16, 2019 Е не, как се правят имах предвид. До колкото чета в нета, първо се почиствали с четка, махали са се отворените миди оставяли са се само затворените. От тук нататък, кое кога не знам. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
gogi6 Публикувано Юли 16, 2019 Публикувано Юли 16, 2019 Мидите от къде са? От созополските мидарници не е необходомо почистване 1 Цитирай
hgeorgiev Публикувано Юли 16, 2019 Публикувано Юли 16, 2019 Слагате мидите в тенджера, слагате бяло вино...за нормална тенджера около една трета бутилка. Никаква вода. Те ще си пуснат достатъчно. Заврат ли, за пет минути са готови. Изваждаш ги. Аз смесвам няколко скилидки чесън, малко девисил и малко балсамов оцет, счуквам всичко това изсипвам го при мидите и разбърквам. Всичко е импровизация. 4 Цитирай
turganay Публикувано Юли 16, 2019 Публикувано Юли 16, 2019 А някаква мазнина не се ли слага ?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
hgeorgiev Публикувано Юли 16, 2019 Публикувано Юли 16, 2019 О да. Забравих. Една четвърт пакетче (250гр.)масло. По качествено - по добре. Маслото накрая, заедно с чесъна и зеленийките. (Девисил магданоз...който каквото иска). 1 Цитирай
kawabiker Публикувано Юли 16, 2019 Публикувано Юли 16, 2019 (редактирано) Зехтин, малко масло , чесън , лук , ако има някоя аншуа при всичко останало. Като се постопи чесъна и аншуата, слагаш изчистените само от мустаците и измити миди под капак. След 4-5 минути, чаша хубаво бяло вино или розе ( готвите с вино което пиете задължително ). Като поизври виното, сол, пипер, магданоз и малко лимонов сок. Разбъркваш, слагаш на масата и сърбането започва Редактирано Юли 17, 2019 от kawabiker 2 Цитирай
turganay Публикувано Юли 16, 2019 Публикувано Юли 16, 2019 Звучи добре , като го направя ще пиша как е станало. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
johnnybravo Публикувано Октомври 17, 2019 Публикувано Октомври 17, 2019 Отново открих сезонът на големите риби в Гърция и скоро ще бъдат част от тази тема 8 Цитирай
johnnybravo Публикувано Октомври 18, 2019 Публикувано Октомври 18, 2019 Ебаси Къде е това, бре?Йонийско, направо ги съсипахме, но няма да показвам снимките с масовите гробове. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
hgeorgiev Публикувано Октомври 18, 2019 Публикувано Октомври 18, 2019 А каква марка е тоя звяр? Цитирай
turganay Публикувано Октомври 18, 2019 Публикувано Октомври 18, 2019 Прилича ми на груперSent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
johnnybravo Публикувано Октомври 18, 2019 Публикувано Октомври 18, 2019 По света е известен като Меру, гърците го наричат Рофос. Вид групър, който е мечта на доста риболовци. Тази вечер направих зъбара с няколко приятели.Sent from my iPad using Tapatalk 9 Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 20, 2019 Публикувано Октомври 20, 2019 Искам да ми направиш тартар!!! Нямам мезе за узакито Цитирай
johnnybravo Публикувано Октомври 20, 2019 Публикувано Октомври 20, 2019 Вчера и днес пак чудовища по масите Но този път на гости на колегите, с които бяхме за риба. По размера на вилицата и ножа може да се добие представа колко е голям котлета Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 4 Цитирай
ne4o Публикувано Октомври 20, 2019 Публикувано Октомври 20, 2019 Последната има зъби, като моя дакел ? 1 Цитирай
turganay Публикувано Ноември 4, 2019 Публикувано Ноември 4, 2019 Здравейте, кажете как най- добре да приготвя пържен калкан.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
johnnybravo Публикувано Май 31, 2021 Публикувано Май 31, 2021 Да съживим темата с малко кадри от плаващата таверна, в която превърнахме катамарана на мой приятел. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 7 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.