Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iPhone 4S

iPhone 4S  

351 гласа

Нямате разрешение да гласувате в тази анкета или да видите резултатите от анкетата. Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Recommended Posts

Публикувано

Доволни ли сте от представянето на новия модел iPhone 4S?

hero.jpg

• Отговори 397
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• SpAwN

41

• The Shaman

25

• Grievous

22

• Alxx®

21

Публикувано

Лично аз това е първия модел който ще пропусна или поне така смятам сега. Скоро след пускането му на пазара ще имам възможност да си поиграя с него и ще мога да кажа на 100% харесва ли ми.Може би покрай всичко изписано имах голями очаквания и в крайна сметка останах леко разочарована. Иска ми се всеки нов модел iphone да предизвиква Уау усещане.

Публикувано

Какво толкова се изписа, че сега си разочарована? Много жълтурски сайтчета си чела май и сега няма уау (:D) ефект.

Иначе машината е осезаемо подобрена спрямо четворката. Мисля, че няма да прескачам пък ще видим :)

Публикувано

0фф: Добрия дилър върши чудеса !

Публикувано

И на мен ще е първия модел,които няма да си купя.Очаквах нова визия,но............ Мисля,че този път Apple няма да прададат рекорден брои телефони.

Публикувано

Доволен съм от новите неща в 4s, но се надявах на 4 инча дисплей, затова сега съм в дълбок размисъл, да го купувам!Бих го взел заради 64-те гига, но си имам айпад с толкова!

Публикувано

Елате още, борсови анализатори... Още :D

Публикувано

изсмукано от пръстите е за мен . Трябваше да излезе нещо за годината и преди коледните празници , но проблема със SAMSUNG доведе , мисля, до това да имаме 4S а уж нямаше да има . Няма да се учудя ако решат да пуснат и 4SS(super-S) , докато не се разберат със SAMSUNG .

Публикувано

На хартия не звучи лошо, но по-интересните за мен неща (Siri и камерата) ще трябва да ги тествам за да преценя дали си заслужава.

Публикувано (редактирано)

Как изсмукано от пръстите?!? Никой, нищо не е обещавал. Това, че хиляди сайтове заляха нета с какви ли не шитни, не значи че трябваше да е така както те си го измислят. Аз лично в момента който се появи тук, го купувам без никакъв размисъл. Само какъв хардуер са сложили, сири също - уникално просто. Има много новости и просто нямам търпение!

Редактирано от arm11
Публикувано

Мисля че всички сте страшно обременени от фейк клипа на aatma studios които циркулираше. Има голяма разлика между иновационни технологии и иновационни технологии годни за масово производство и имплементиране. Ако 20 милиона човека си преордернат такъв, Аппле спокойно могат да ви направят звяра които "искате" за около 4000-5000$ парчето.

Мен лично ме кефи, но няма да си го взимам просто защото не купувам най-новата техника никога, предпочитам да дам 1/2 - 1/3 от цената година по-късно

Публикувано

Една фраза преобладава по форумите както тук така и навън.

Супер подобрения,много добре, кефи ме - НЯМА ДА СИ ГО КУПЯ!!!!!

Няма какво да се коментира ми се стува. А за това кои кавко е обещал и кои какво е писал и чел преди това и че очаквавията са били големи и виждате ли някакви сайтове били подвели аудиторията. !!!!! Нали и вие ги преписвахте тези същите стати тук....!!!!!?????

Това бяха очкванията на пазара... потребителите казаха на Apple че искат да видят това което вече се вижда при другите и в iPhone, нищо повече...

Които има излишни хиляда лева за касата на Apple.... моля заповядайте....!!!

Публикувано

Аз ще си взема 64GB за да са си дружки с iPad-а ми :tooth:

Публикувано

Новите неща са ясни. На хартия изглежда добре.

И аз съм донякъде разочарован обаче. Всички очаквахме малко или много по-голям дисплей. Другото, на което се надяваха доста хора, беше попроменен дизайн.

В никакъв случай не смятам дори и да се замислям да сменам 4-ката с 4S.

Едно нещо ми направи впечатление обаче, което е в голям ущърб на S-a:

Battery life comparison:

4S - Talk time:

Up to 8 hours on 3G

Up to 14 hours on 2G (GSM)

Standby time:

Up to 200 hours

4 - Talk time:

Up to 7 hours on 3G

Up to 14 hours on 2G (GSM)

Standby time:

Up to 300 hours

3Gs - Talk time:

Up to 5 hours on 3G

Up to 12 hours on 2G (GSM)

Standby time:

Up to 300 hours

Не видях някой да е коментирал нещо по този факт.. Това си е сериозен недостатък спрямо 4-ката.

Публикувано

"iPhone for ass" :tooth:

Публикувано

"iPhone for ass" :tooth:

Siri`s ass :tooth:

Публикувано

А някъде пише ли колко му е RAM паметта ?

Дали е 512MB като на 4ката, или са я вдигнали на 1GB ?

Публикувано

От къде разбра? Никъде не е потвърдено точно колко е.

Публикувано

И все пак си мисля , че както проблемите с антената на 4-ката не попречиха да се разпродава като топъл хляб, така и 4S ще си бъде новата златна мина за Apple, независимо от масовите негодувания..Просто очакванията на потребителите винаги са били няколко обиколки пред реалността и с течение на времето всичко си се балансира..

Публикувано

а всъщност какво е променено ?

процесор - SAMSUNG ? ПАК!!!

камера - 8МП - кому е нужна?

една буква на задния капак - дали въобще я има ?!?

64 ГБ ?? - какво ще ги правим , салата???

Не , няма да си сменям моя , даже и с петицата ако е "ъпгрейдвана" 4S-ка , а то ще е сигурно така - само че по-тънка и друг процесор .

Публикувано

Ами преди да пишете какво е променено, изгледайте събитието и прочетете темата. Ставате смешни с тая камера и това Сири вече ;)

Публикувано

Все пак A5 - чипсетът беше наложителна стъпка и няма да е трудно забележимо бързодействието в комбинация с iOS5. При триизмерна графика просто ще лети.

Публикувано (редактирано)

Аз когато си взех 4- ката имах леко разочарование.. докато Самсунг още с първото Галакси вече бяха имлементирали PowerVR SGX 540 графичен процесор в комбинация с А4 (принципно SGX540 е част от A5 платформата)- Apple все още използваха поостарелия вече SGX535 най- вече заради двуизмерното ускорение, което предлага- по- плавни менюта и начални екрани (SGX540 не разполага с такова). Това се радвам, че е поправено в 4S, тъй като ще имаме и много силно 3D ускорение

Редактирано от SpAwN

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...