stanislav900 Публикувано Октомври 30, 2013 Публикувано Октомври 30, 2013 7.0.3 съм и аз, mail-->abv acount-->долу advanced... От там ще се справиш...delete from server ---> when remove fr inbox П.п. Извинете за поста малко прибързах сега вникнах в проблема. Помислих че става въпрос отново за дублирането на писма... Цитирай
kaizera Публикувано Октомври 30, 2013 Публикувано Октомври 30, 2013 (редактирано) Втория скрийн е точно от там... ама това са всички опции. Пусни моля те един скрийн, че явно съм зле ЕДИТ: Не, не. Незнам дали при мен е грешката, ама никъде я няма опцията, която ти ограничава броя на писмата които се пазат на телефона. Редактирано Октомври 30, 2013 от kaizera Цитирай
JVV Публикувано Октомври 30, 2013 Публикувано Октомври 30, 2013 Вярно че май си падам малко индианец, ама бе от тези с най-големите пера . Вътре в настройките на акаунта пак няма такова нещо. Moже би трябва и да уточня, че всъщност съм със 7.0.3 Вярно го няма за POP3 и IMAP акаунти. Само за Exchange. 1 Цитирай
Anton Публикувано Октомври 31, 2013 Публикувано Октомври 31, 2013 Виж си настройките в mail.bg. Ако ползваш IMAP протокола, мейлите не се свалят на дивайса ти, а ги отваряш директно на сървъра през приложението. При POP3 ги сваля на устройството ти. Ако ползваш IMAP няма начин да ти заема 400мб на телефона. Mail.bg предлагат ли изобщо достъп през IMAP? Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Октомври 31, 2013 Публикувано Октомври 31, 2013 Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
kaizera Публикувано Ноември 2, 2013 Публикувано Ноември 2, 2013 Така стана, само stmp-то нещо не го настройва. Казва че нямало връзка със сървъра Виж си настройките в mail.bg. Ако ползваш IMAP протокола, мейлите не се свалят на дивайса ти, а ги отваряш директно на сървъра през приложението. При POP3 ги сваля на устройството ти. Ако ползваш IMAP няма начин да ти заема 400мб на телефона. Mail.bg предлагат ли изобщо достъп през IMAP? 400 МБ бяха на iOS 6, на 7.0.3 бяха 4,3 ГБ!!! И беше свалило всичко от последните 5 години. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.