sstavrov Публикувано Октомври 8, 2011 Публикувано Октомври 8, 2011 Някой да помага моля ви , искам да махна една песен от телефона си и не мога да я махна по никакъв начин . Тази песен дойде заедно с телефона и е купена , предполагам ,седи в "purchased" плейлиста в itunes . Не мога да я изтрия с "delete" нито пък мога да изтрия плейлистата . В музиката ми я няма , само в телефона . Дадох му да синхронизира музика с празна папка и седи само тази песен . Ако слушах такава музика нямаше да ми пука ама след DREAM THEATER и ... да тръгне BRUNO MARS .... Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 8, 2011 Публикувано Октомври 8, 2011 Виж да не е в Podcasts. Прочети това! Цитирай
sstavrov Публикувано Октомври 8, 2011 Автор Публикувано Октомври 8, 2011 (редактирано) http://sstavrov.snimka.bg/other/itunes.625937.25257146 няма я в "podcast" Редактирано Октомври 8, 2011 от sstavrov Цитирай
sstavrov Публикувано Октомври 8, 2011 Автор Публикувано Октомври 8, 2011 в LIBRARY въобще я няма , има я само на телефона в PURCHASED и не мога да я махна от там . Предният собственик явно е харесвал този и си е платил за песента , но аз я искам ВЪН ОТ УСТРОЙСТВОТО . Мъча се вече 3 часа , а не смея да направя рестор че нямам запазени сигнатури за 4.3.3(на който съм) а само за 4.3.5 Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 8, 2011 Публикувано Октомври 8, 2011 Наскоро в Сидиа излезе приложение с което можеш да я изтриеш директно през телефона. За съжаление не се сещам името му :/ Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 8, 2011 Публикувано Октомври 8, 2011 DeleTrack се казва, потърси я в Cydia. Edit: Ето деб файл - DeleTrack 0.1 Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 8, 2011 Публикувано Октомври 8, 2011 Що не си го зачистиш, все пак? iFaith, дъмп на 4.3.3, мяташ кастъма и си го джейлваш както си е ред, с редсноу? Цитирай
sstavrov Публикувано Октомври 8, 2011 Автор Публикувано Октомври 8, 2011 ами не съм толкова на ТИ с къстъм и iFaith . Опитах , всъщност да направя нещо , но иска още четене... Цитирай
sstavrov Публикувано Октомври 9, 2011 Автор Публикувано Октомври 9, 2011 не става с deletrack не се вижда песента . Всичко друго трие обаче този Марс НЕ!!! Ще се вслушам в думите на Алекс. Прочетох едно мнение, обаче , че и след рестор песните остават... Цитирай
mupo Публикувано Октомври 9, 2011 Публикувано Октомври 9, 2011 Избери телефона в iTunes, сложи отметка на manually manage music and videos, натисни Apply и след това избери песента в iTunes и я изтрий с delete. Цитирай
sstavrov Публикувано Октомври 9, 2011 Автор Публикувано Октомври 9, 2011 (редактирано) стана ! благодаря Миро! Това е начина ! 3 пъти не стана , но какво стана 4-я път - ????? Важното е че БРУНО МАРС си отиде на МАРС , казах му МАРШ и съм много щастлив Благодаря много на всички ви ! Редактирано Октомври 9, 2011 от sstavrov Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.