Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

iPhone 4 16GB изчезна ми "Volume Control Bar"

Въпрос

Публикувано

Здравейте !

Имам тук една 4-ка 16GB ъпдейтанх до 4.3.5 понеже собственика не му трябват притурки ...

Както и да е ! Проблема е че няма звук телефона ... Звъни си иначе работи високоговорителя но като се опитам да пусна някоя песен от iPod нямам БАР за контролиране на звука на телефона ?! А и през 10-5 мин. ми изписва 1 съобщение от сорта на " This Accessory is not optimized for this iPhone.... " А няма нищо свързано към телефона ?! Не става с рестор или мастер ресет на телефона ( задържане на HOME + Power Button)

Моля за помощ !

7 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Продухай хубаво входа за слушалките, възможно е нещо да е влязло вътре и да прави проблем.

• 0
Публикувано (редактирано)

Стана за 2 секудни и пак същото :(

Oправя се и като го откл ... Ми излиза съобщението и отново спира звука

Редактирано от zoom_host
  • 0
Публикувано

Имах абсолютно същия проблем на 3gs след като изкара малко време на плажа(влага, пясък и т.н)

ресторвах слагах различни версии 4.1 , 4.2.1 , 4.3.3 , 4.3.5) но надписа пак се показваже от време на време.

Накрая реших да го отворя! разглобих абсолютно всичко... (Вътре имаше какво ли не дори и пясък) изчистих го перфектно, зглобих го и ресторнах на ново!

От тогава нямам проблеми.

• 0
Публикувано

Стана за 2 секудни и пак същото :(

Oправя се и като го откл ... Ми излиза съобщението и отново спира звука

Значи със сигурност е влязло нещо вътре, възможно е да е косъм, прах итн. Пробвай с клечка за уши като отстраниш част от памука (т.к е прекалено дебело), напояваш я със спирт и я стискаш хубаво, така че да стане по-тънка и да може да влезе в жака. Изчакваш памука да изсъхне и внимателно почистваш до самия край. Успех!

• 0
Публикувано

Не пиши наизуст. Това съобщение, изскача на екрана при проблем с док конектора, не с горната букса. Fakoni го е написал достатъчно ясно.

• 0
Публикувано

Алекс, не пиша на изуст имал съм същия проблем с жака на слушалките и съм го отстранявал точно по тоя начин. Естествено, че може и от док конектора да е.

• 0
Публикувано

Във Downloads ми е изчезвал бара за звука.Според мен проблема не е Hardware

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...