draziw Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 iMessage е готино приложение и няма причина да го няма, макар че всичките ми познати с iPhone са с Viber и ползваме него за съобщения. Особенно след вчерашният му ъпдейт също може да праща снимки, а и вече работи под Андроид. Но както има една приказака колкото повече, толкова повече. А за горното сравнение с ББМ мога да кажа само, че още е мнооооооого далече от приложението за BB но да се надяваме, че от ябълката ще работят по въпроса. Цитирай
shikera Публикувано Октомври 13, 2011 Автор Публикувано Октомври 13, 2011 Би ли споделил какви са недостстъците в сравнение с ББМ. Не съм фен на ББ и не дъм ползвал услугата Цитирай
guBaHe Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 Аз и приятелите ми ползваме WhattsApp - има всичко, което има iMessage, но е мултиплатформено и не се ограничаваме с една марка устройства. 1 Цитирай
shikera Публикувано Октомври 13, 2011 Автор Публикувано Октомври 13, 2011 Приложения има много такива въпроса е че всеки ОС трябва да си има фирмено такова според мен от там нататък който вижда смисъл да го ползва да го ползва който не да си сваля универсално приложение според това какви функции са му необходими (дали видео разговори или просто разговори, дали съобщения да праща или мултимедия и т.н.) Цитирай
Pe6o666 Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 Някой с регистриран номер би ли ми го пратил на ЛС за проба? пп. трима колеги се отзоваха, ама не праща Цитирай
Jekylll Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 За последно пиша в тази тема щото явно няма да се разберем. Искам да призова всички яростни фенове на iMessage след няколко седмици (като му поотмине модата или като поприключат с експериментите) да си направят една равносметка - колко съобщения пращат, колко полезна и удобна е тази екстра и колко точно пари спестяват (примерно за месец). @baronbg: "вижданията" ти за това, колко бързо мога да чета и осмислям, ги запази за себе си! Цитирай
Lyudmil Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 (редактирано) @Jekylll Какво толкова против iMessage имаш, че чак и равносметки да си правим? Седем от най-близките ми хора са с iphone и само един го използва пълноценно като мен. Като изключим майка ми и баща ми, които не пишат съобщения, другите 3 са момичета и 1 който е позьор. Тия хора ако не ги накарам и по-точно ако не им покажа как да си ъпдейтнат джаджите, няма как да ползват iMessage към момента. Тук става въпрос за една тенденция в близко бъдеще, когато всеки един ще е с iOS 5 било то след ъпдейт или по дефолт с новите бройки от магазина. Тогава вече може да се прави каквато и да е равносметка дали услугата си заслужава или не, важното е, че я има и е безплатна! Редактирано Октомври 13, 2011 от Lyudmil 1 Цитирай
matsan Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 Работи си програмата.Досега си изпращах съобщения между айфона и айпада) Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 Някой с регистриран номер би ли ми го пратил на ЛС за проба? пп. трима колеги се отзоваха, ама не праща Праща бе бат Пешо Цитирай
baronbg Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 Работи си програмата.Досега си изпращах съобщения между айфона и айпада ) На iPad-a по номер ли получаваш или email. Цитирай
arsek1 Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 Здравейте, Любопитно ми е дали има индикация, кога iMessage използва wi-fi и кога смса е през оператора. Опитах се да намеря някаква разлика но ми се струва, че не виждам такава. Благодаря. Цитирай
N1k0lA Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 Когато смс-а е през оператора бутона Send е зелен,а когато е през iMessage е син. 1 Цитирай
arsek1 Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 Благодаря точно това исках да разбера. Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 В полето за писане също си пише на какво си. Цитирай
draziw Публикувано Октомври 14, 2011 Публикувано Октомври 14, 2011 (редактирано) Би ли споделил какви са недостстъците в сравнение с ББМ. Не съм фен на ББ и не дъм ползвал услугата Допреди няколко месеца бях потребител на ББ и услугата им, но минах на iPhone поради пътуването ми в чужбина и удобството на Вайбър за постоянна връзка с работата (накарах и шефа да си го вземе) и приятели. Мога да кажа, че ББМ е страхотна услуга - поддържа директен чат (като iMessage), чат с няколко потребителя (тук също го има), но и чат с групи. Във всяка образувана група (ограничението й е 30 потребителя) има отделни чатове по теми. Примерно "Просто лаф", :Купувам продавам" и т.н. Има секция снимки, където всеки може да качва и всички да гледат и коментират (като чат) към всяка снимка, както може да се споделя музика, файлове, voice note и местоположение. Поддържа календар на групата, който се синхронизира с календара на телефона (примерно за групови срещи). Изобщо организацията на ББМ и интеграцията му в телефона е на много високо и удобно ниво. За повече информация тук: http://359gsm.com/Bl...6-28072011.html Редактирано Октомври 14, 2011 от draziw Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 14, 2011 Публикувано Октомври 14, 2011 WhatsApp също има групов чат. Там също може да се пращат куп неща - снимки, видео направено с камерата, локация, гласови бележки и контакти. Дори смятам, че iMessage е доста ограничен поради малкото потребители с iOS 5. В моите контакти например излизат 4-5, но на WhatsApp... не ми се брои. Силен коз е това, че се предлага едновременно за iOS, Android, BB. За Windows и Symbian не зная. Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 14, 2011 Публикувано Октомври 14, 2011 Ти ми излизаш на пет позиции. Един телефон, еднакво записан на mobile Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 15, 2011 Публикувано Октомври 15, 2011 Смятай колко апарата е сменил Коле, има я за всички платформи, това че я има и за ББ ме изненада най - много. За него е безплатна(за капак на всичко), а ние кихаме Цитирай
draziw Публикувано Октомври 15, 2011 Публикувано Октомври 15, 2011 Безплатна е от вчера в стора! Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 15, 2011 Публикувано Октомври 15, 2011 Е, да де - от вчера, а две години и отгоре? Цитирай
Wayward Публикувано Октомври 15, 2011 Публикувано Октомври 15, 2011 Това пак е + на iMessage,че платеното става Free. Цитирай
arm11 Публикувано Октомври 15, 2011 Публикувано Октомври 15, 2011 Е да сега вече с безплатна Whatsapp и с ъпгрейда на Viber, iMessage, ще трябва да се постарае за да замести поне едното от тях, макар, че силно се съмнявам, че някой може да бутне Whatsapp от първото място, поне при мен. 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 15, 2011 Публикувано Октомври 15, 2011 Хора, вие не сте добре Кой е казал, че имат амбиции да заместват нещо?! Хората ви предоставиха едно удобство и не претендират за каквото и да било. Не разбирам с какво толкова ви дразни това 3 Цитирай
dViktor Публикувано Октомври 15, 2011 Публикувано Октомври 15, 2011 Хубаво е човек да има алтернатива и да полза това което иска, според iMessage си е полезно нещо, но всеки си решава какво да използва. 1 Цитирай
dimple Публикувано Ноември 4, 2011 Публикувано Ноември 4, 2011 Някакъв вариант да се видят всичките ти контакти, които подържат iMessage ? Тул или друга програмка. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.