Grievous Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 С това ръководство ще Ви покажем как да синхронизирате телефона си използвайки iTunes Wi-Fi Sync. За целта е необходимо да разполагате с последната версия на iTunes 10.5.x, iOS 5 на Вашия телефон и да сте свързани към една и съща Wi-Fi мрежа! Първа стъпка Отворете iTunes и свържете устройството. Втора стъпка Изберете устройство от списъка с устройства в ляво. Трета стъпка Уверете се, че е избран разделът Summary, след което скролнете надолу и изберете Sync with this iPhone over Wi-Fi. Четвърта стъпка Натиснете Apply долу в дясно, за да запишете промените. Вашият iPhone сега автоматично ще се синхронизира с компютъра, когато е свързан към източник на захранване и двете устройства са на една и съща безжична мрежа. Можете също така да следват инструкциите по-долу, за да стартирате ръчно синхронизация. Пета стъпка Влизате в Settings на Вашия телефон и изберете General. Шеста стъпка Натиснете, за да изберете iTunes Wi-Fi Sync от oбщото меню. Седма стъпка Натиснете Sync Now, за да започне ръчно синхронизиране. Ако имате проблем със свързването, следвайте това описание! Пробвай да свържеш телефона с кабел към iTunes, както и WiFi да е пуснат. Махаш отметката Sync over Wi-Fi Connection и правиш синхронизация, след това слагаш отметката и правиш нова синхронизация. Сега разкачи устройството от кабела и виж дали можеш да направиш wifi sync през телефона? Това е, надявам се с това ръководство да сме Ви били полезни! BGiPhone 5 Цитирай
shikera Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 Ръководството е полезно както и самата функция. Беше ми писнало само да местя дата кабела ту на зарядното ту на пс-то. Цитирай
orbitalen Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 (редактирано) Вашият iPhone сега автоматично ще се синхронизира с компютъра, когато е свързан към източник на захранване, и двете устройства са на една и съща безжична мрежа. Можете също така да следват инструкциите по-долу, за да стартирате ръчно синхронизация. А задължително условие ли е телефонът да е включен да се зарежда? Ако не е включен и се избере ръчна синхронизация какъв ще е резултатът? Редактирано Октомври 13, 2011 от orbitalen Цитирай
mupo Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 При ръчно синхронизиране няма нужда устройството да е вързано към зарядно, но това ще се отрази на батерията. 1 Цитирай
chayanne Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 Само при мен ли не работи? Докато бях с бетите работеше, но след като ъпдейтнах iTunes до финална версия спря. Имам 3 устройства и с трите не работи. Спирах и firewall-а, но без резултат. Цитирай
shikera Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 Якото е че работи и в двете посоки (iPhone-=> iTunes и iTunes-=>iPhone безжично) Цитирай
Pe6o666 Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 chayanne и това работи при мен Цитирай
chayanne Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 Да, ама при мене не Задал съм рутера да раздава статични IP-та на устройствата и същите съм ги разрешил във firewall-а и не. Цитирай
Lyudmil Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 Влез в iTunes > Advanced > Turn On Home Sharing. Въвеждаш мейл и парола и би трябвало да ти тръгне. Цитирай
N1k0lA Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 (редактирано) И при мен в началото направи проблем,но махнах отметката на Sync over Wi-Fi Connection,после пак сложих отметка,извадих телефона и iTunes веднага го премахна,но спрях тунса,пуснах го отново и го отчете. Редактирано Октомври 13, 2011 от N1k0lA Цитирай
chayanne Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 Радвам се, че при вас става, но при мен тези врътки и Home sharing не помагат. Това всъщност бяха първите действия, които приложих. Накрая стигнах до ресет настройките на рутера и задаване на статични IP-та на джаджите. Цитирай
Lyudmil Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 Проблемът не е в рутера, при мен съм настроил интернета първо да влиза в компа от там през втората лан карта към рутера (което си е обратен на стандартния процес) и синхронизацията работи. Пробвай да свържеш телефона с кабел към iTunes, както и WiFi да е пуснат. Махаш отметката Sync over Wi-Fi Connection и правиш синхронизация, след това слагаш отметката и правиш нова синхронизация. Сега разкачи устройството от кабела и виж дали можеш да направиш wifi sync през телефона? 1 Цитирай
chayanne Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 В горния пост писах, че тези елементарните врътки ги пробвах всичките. Проблема е, че и на трите устройства(iP4, iP3GS, iPad) изчезна синхронизацията без кабел. Преди да ъпдейтна iTunes до финалната версия, работеше, макар и не постоянно. Тогава също се губеше тази връзка, но го отдавах на бетите. Windows е преинсталиран скоро и не съм пипал по файловете на iTunes. Не че ми е много зор - аз и преди синхронизирах един път седмично, ама ме яде отвътре навън, къде е проблема, Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 13, 2011 Автор Публикувано Октомври 13, 2011 Пробвай да свържеш телефона с кабел към iTunes, както и WiFi да е пуснат. Махаш отметката Sync over Wi-Fi Connection и правиш синхронизация, след това слагаш отметката и правиш нова синхронизация. Сега разкачи устройството от кабела и виж дали можеш да направиш wifi sync през телефона? И при мен не искаше, но щом направих това, хукна от първия път. Синк и видео в едно. http://www.youtube.com/watch?v=_Qo3zYkW_oQ Цитирай
chayanne Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 Преборих го. Махнах Тунса, забърсах и го инсталирах наново. Цитирай
VaskoStefanov Публикувано Октомври 17, 2011 Публикувано Октомври 17, 2011 (редактирано) Пичове ето го и моят проблем.нито през wi-fi нито с кабела,изтрих iTuns,и пак го инсталирах и пак това ---iTUNES COULD NIT CONNECT TO THIS IPHONE BECAUSE AN UNKNOWN ERROR OCURRED (0x8000065) Редактирано Октомври 17, 2011 от VaskoStefanov Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 17, 2011 Публикувано Октомври 17, 2011 Кабела, iTunes и рестарт на устройството. http://ijafri.com/2011/02/20/how-to-fix-error-0x8000065-on-itunes-complete-tutorial/ Цитирай
mazev Публикувано Октомври 18, 2011 Публикувано Октомври 18, 2011 Проблемът не е в рутера, при мен съм настроил интернета първо да влиза в компа от там през втората лан карта към рутера (което си е обратен на стандартния процес) и синхронизацията работи. Пробвай да свържеш телефона с кабел към iTunes, както и WiFi да е пуснат. Махаш отметката Sync over Wi-Fi Connection и правиш синхронизация, след това слагаш отметката и правиш нова синхронизация. Сега разкачи устройството от кабела и виж дали можеш да направиш wifi sync през телефона? При мен рутера е вързан по същия начин, ама неще да се получи! Цитирай
chayanne Публикувано Октомври 18, 2011 Публикувано Октомври 18, 2011 Само преинсталиране на iTunes помогна при мен. При рестартиране на РС-то, пак се получи същия проблем. И пак преинсталиране, за да го оправя edit: Гледам, че си с windows7. Ако е 64битов, може от там да е проблема. По нета има доста оплаквания с 64-ки. Преинсталирай Bonjour Print Services for Windows. Общо взето, при някои е помогнал, но по-вероятно не става без преинсталация на iTunes. Цитирай
VaskoStefanov Публикувано Октомври 18, 2011 Публикувано Октомври 18, 2011 много благодаря всичко е ОК Цитирай
N1k0lA Публикувано Май 12, 2012 Публикувано Май 12, 2012 Откачам вече какво ли не пробвах не тръва и не тръгва тази Wi-Fi синхронизация.Преинсталирах тюнса,тръгна и след рестарт умря,спрях firewall-a не е от там проблемът,включвах,изключвах от iTunes не и не.Ако някой има идеи да даде.Чудно ми е как при бетите на iOS5 всичко беше 6,а след официалния релийз ос@аха всичко. Цитирай
Alxx® Публикувано Май 12, 2012 Публикувано Май 12, 2012 Ъпни си сървис пак-а и тогава реинстал на тюнса. Цитирай
N1k0lA Публикувано Май 12, 2012 Публикувано Май 12, 2012 (редактирано) Не става и не става.Влязох и в настройките на рутера промених Authentication на WPAPSK/WPA2PSK и Encryption на AES,защото четох,че при някои така проработило при мен отново греда.Други идеи? Редактирано Май 12, 2012 от N1k0lA Цитирай
Alxx® Публикувано Май 12, 2012 Публикувано Май 12, 2012 Файъруол-а на рутъра? UPnP framework разрешен ли е? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.