Kontrero Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 Apple записа една победа в глобалната си патентна война срещу Samsung, след като австралийски съд забрани временно продажбата на таблета на южнокорейската компания на територията на Австралия, съобщи ВВС. Apple обвинява Samsung, че е изкопирала тяхната технология за сензорния екран на своя Galaxy Tab 10.1. Samsung е един от основните конкуренти на Apple на пазара на смартфони и таблети. Решението на австралийския съд ще навреди на позицията на корейската компания на австралийския пазар, защото най-вероятно ще пропусне предколедното пазаруване. Двете компании водят съдебни битки в девет държави от април като всяка обвинява другата в нарушаване на патенти. Apple вече постигна победа в Германия, където бяха забранени продажбите на Galaxy Tab 10.1 до произнасянето на втора инстанция. Миналата седмица Samsung обяви, че ще се опита да спре продажбите на iPhone 4S във Франция и Италия с обвинението, че Apple е нарушил патента им за пренос на данни по 3G мрежата. Source: Dnes.bg Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 Аз пък се чудя защото в такъв мащаб я следите тази война. 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 На мен пък, ми смърди на добре режисиран сеир. 2 Цитирай
tonygti Публикувано Октомври 14, 2011 Публикувано Октомври 14, 2011 Аз от доста време не чета новините за войни, съдилища, патенти и тем подобни глупости между Епъл и други.... Цитирай
Kontrero Публикувано Октомври 14, 2011 Автор Публикувано Октомври 14, 2011 Съгласен съм с вас но вижте и другата страна... има хора които се интересуват и затова тази новина съм е постнал... ако някой от модераторите прецени че не му харесва да е изтрие.... Цитирай
cvalio Публикувано Октомври 14, 2011 Публикувано Октомври 14, 2011 Добре ..... нали точно това е целта на скритата реклама или "..добре режисирания сеир" - да "..има хора които се интересуват.." Ще изпадна в много големи подробности, но: преди време една лекарка ми заяви Рекламата ви е отвратителна! - отговорих Идеално! Щом ти е направило впечатление и ти се е набило в кратуната, значи си е свършила работа ! А дали е отвратителна ....много важно Та така и в случая - хората си вършат работата - ние зяпаме и забравяме за всичко друго освен Apple и Samsung. Цитирай
moloko Публикувано Октомври 14, 2011 Публикувано Октомври 14, 2011 (редактирано) Както обикновенно става въпрос за много, много пари нищо повече.... А и да не забравяме , че в следствие на глобалните кризисни проблеми пазарите вече не са с толкова голям потенциал както преди две , три години че и повече години..... тези които могат да плащат стават все по-малко..... Редактирано Октомври 14, 2011 от moloko Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.