Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

BG/US App Store -разлика

Въпрос

Публикувано

Защо в US app store-a ъпдейтите на програмите излизат по-рано от колкото в бълграския?

10 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Часовата разлика ще е. :tooth:

• 0
Публикувано

Не е часовата разлика, в US store-а има и повече програми.

• 0
Публикувано

Питаш ме за по-рано, аз ти отговорих. Това, че БГ сторето се появи на бял свят преди около 2 години (мисля), нищо ли не ти говори?

• 0
Публикувано

Има ли вариант да се прехвърля към US и как ?

• 0
Публикувано

Правиш и акаунт в US Store и си готов!

• 0
Публикувано

Има, но няма да можеш да купуваш без USA карта. В крайна сметка пак ще теглиш пиратки от Installous както правиш и с БГ акаунта. Печелиш няколко часа по-рано да излизат приложенията и губиш всички полезни български приложения.

• 0
Публикувано

Вече успях да си изтегля няколко приложения от US store без карта (от безплатните). И до колко виждам, разликата не е в няколко часа а повече - от два дена в US store има ъпдейти за Shazam и още 1-2 прогами които ги има в BG store но само в US са последни версии. Няма да ги ъпдейтвам за да видя колко точно е разликата във времето, но със сигурност не е няколко часа.

@Nistel: Не виждам какъв е проблема ако имам два акаунта към BG/US и си следя и двата стора успоредно. По-неудобно е, но пък получаваш плюсовете от двата стора така.

• 0
Публикувано

Shazam никога не го е имало в БГ сторето?

• 0
Публикувано

Прав си! :) Ето защо не ми пристигат ъпдейтите за него и другите програми :D . При това положение задължително продължавам с двата акаунта.

• 0
Публикувано

Карай с двата и нямаш грижи. ;)

Аз съм с три акаунта :D

1. BG - оттук си купувам приложенията

2. US - за приложения като Shazam, които ги няма в българския магазин

3. UK - незнайно защо само тук намерих едно приложение, с което да управлявам по WiFi принтера и скенера на HP. :)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...