apomarinov Публикувано Октомври 14, 2011 Публикувано Октомври 14, 2011 Проблема е че айтюнс обърква тотално сортирането на песните(при iOS5) и картинките. Няма ли начин картинктие да се подреждат по този критерий по който са сортирани в папките? Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 15, 2011 Публикувано Октомври 15, 2011 На всяка отделна в тюнса: отваряш десен бутон инфото/option/sort by...нещо такова. Цитирай
apomarinov Публикувано Октомври 15, 2011 Автор Публикувано Октомври 15, 2011 При песните не знам какво точно се получава, защото примерно съм отворил Music на пада и в проблемния плейлист гледам сортировката и пред очите ми се сменя, както трябва да е и на обратно... както и да е. Пък снимките в тюнса няма как да ги пипам. Цитирай
linkinpark79 Публикувано Април 20, 2012 Публикувано Април 20, 2012 Мммм и при мен не ги синхронизирва снимките както съм ги подредил по папки на компа,а решение май няма.Alxx къде е тази опция..сорт бай еди ......какво си? Цитирай
Alxx® Публикувано Април 21, 2012 Публикувано Април 21, 2012 Тая опция е в тюнса, за музиката само. За снимките съм дал ръчно посочване на папка/и - съответно съм посочил папките които искам в телефона. В тях НЕ МОЖЕ да има подпапки със снимки, имай го предвид. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.