Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

Не ми работи Notification Center

Въпрос

Публикувано (редактирано)

Здрвейте, както вероятно доста от вас са направили си качих iOS 5 за да се радвам на новите екстри, но забелязвам един доста досаден проблем. Забелязвам, че нещо не ми се показват известия за twitter, mail и доста други приложения, като многократно опитвах да вклювам и изключвам всяко едно от различните приложения в цетъра.

Потърсих и решене в чико гугъл но попаднах само на постове, които обясняват същия проблем. Дори имаше такива, които са правили рестор и пак не тръгва.

Има ли някой друг тук, на който не му работи notification center като хората и може ли някой да даде насоки за действие, аз изчерпах идеите си.

Телефона за сега няма jailbreak.

И последно ако темата не е за тук, моля някой да я премести където и е мястото ако ще и в кофата :)

Редактирано от Stanev

18 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано (редактирано)

Сега пробвах за reminders работи, но за calendar не ?????

PS. Всъщност съм дал леко грешна информация Calendar си работи.

Редактирано от Stanev
  • 0
Публикувано

Чист рестор ли му направи, да си му връщал някакви бекъп....

Принципно направих чист рестор, но след това се опитах да върна последния бекъп неуспешно (не ми стигна място на диска и каза че не става)

Ще пробвам с рестор на ново и ще видим.

След чист рестор mail вече работи, остана само Twitter

• 0
Публикувано

При мен не работи за Mail и Skype. За сега това съм забелязал.

• 0
Публикувано

Тези нотификации направо ме учудват. При мен работиха всички зададени.

• 0
Публикувано

Чист рестор ли му направи, да си му връщал някакви бекъпи? При мен въпреки че му направих абсолютно чист рестор още в след няколко часа ми направи впечатление, че като набера някой и след то приключа разговора не светваше екрана, трябваше да се натисне някое копче. Направих му още един рестор и сега си е наред. Може би ако ти се занимава и не си го накачил с много неща да му направи наново още един рестор и да види как ще е след това.

• 0
Публикувано

Здравейте.

Ъпдейтнах до iOS 5.0 и всеки път когато отварям разни приложения които използват нотификациите ми изписва "Connect to iTunes to Use Push Notifications". Ако някои се е срещал със същия проблем и е намерил решение за него нека сподели :)

Благодаря предварително!

• 0
Публикувано

При мен notification center работи за всички зададени apps, само че не мога да го отворя от lockscreen(доколкото помня май трябваше да може или бъркам). Също така нямам camera app бутона на lockscreen и не намирам настройка как да го направя. Някой да има идеи?

• 0
Публикувано

Сamera app бутона на lockscreen се активира като натиснеш 2 пъти home бутона. За това дали може от lockscreen да се активира notification center не съм много сигурен дали става, при мен не може.

• 0
Публикувано

Здравейте, имам айфон 4 ios 5.0.1 джейлнат, ФЗ от Англия работи с Gevey, Firmware 03.10.01, неми работят нотификациите на facebooka на whatsappa, какво да направя по въпроса..!!??

• 0
  • 0
Публикувано

Някой може ли да напише линк на темата за САМ..!!??

• 0
Публикувано

Благодаря ти, но там пише, че нестава за Айфон 4 или вече няма проблем..!!?

• 0
Публикувано

Извинете ме, ако ставам банална, вече с тази тема, но съм нова във форума и в боравенето с iPhone, но не получавам никакви нотификации. Прочетох всички писания по тази тема, но не намирам разрешението на проблема. С iPhone 3G съм, с джеълбрейк, v4.2.1, FW 06.15.00. Ако има някакъв шанс за оправия на проблема ще се радвам. Извинявам се, още веднъж, ако ставам досадна с тази тема.

• 0
Публикувано

В по - горния пост...

• 0
Публикувано

Проблема е , че не мога да махна известие от центъра. Самото известие е от програмата Sms parking.Ето какво ми излиза и не се маха 2e2f506e-5f27-b083.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...