Legend Публикувано Октомври 15, 2011 Публикувано Октомври 15, 2011 (редактирано) Здравейте на всички намерих това i0S4 Real OverClocking BETA в това репо http://www.myrepospace.com/profile/fernas/packages/ Някой пробвал ли го е в инфпрмацията пише " Because everyone was asking for a real Real OverCloaking, i created this package, this package changes defaults 457Mhz to 533 Mhz. Your battery may decrease Use by your own risk, NEVER UNISTALL " Някой знае ли дали е безопасно? Защо пише "NEVER UNISTALL" ? Редактирано Октомври 15, 2011 от Legend Цитирай
0 Veselin Minchev Публикувано Октомври 16, 2011 Публикувано Октомври 16, 2011 (редактирано) Никой не може да ти каже дали е безопастно. Инсталираш го на собстен риск, препоръчвам ти да не експериментираш с подобни недоказни мотоди. Редактирано Октомври 16, 2011 от playboyko_ Цитирай
0 Alxx® Публикувано Октомври 16, 2011 Публикувано Октомври 16, 2011 Я, постни деб файла, да му хвърлим едно оче? Цитирай
0 emco83 Публикувано Октомври 16, 2011 Публикувано Октомври 16, 2011 Файл ъплоуднат преди 1 година без никакви скрийншотове, никакви видеа...едва ли е препоръчително. Цитирай
0 Legend Публикувано Октомври 16, 2011 Автор Публикувано Октомври 16, 2011 (редактирано) Я, постни деб файла, да му хвърлим едно оче? Нямам деб файл, а не знам как да го изтегля @emco83 От същото репо си дръпнах i0S4 Camera и работи много добре Мисля, че същия човек е правил и това с Overclock-a, не съм сигурен де, но щом никъде няма информавия и никой от вас не знае аз няма да експериментирам EDIT: видях, че отдоло пише и ето това " If you unistall this package, Cydia will delete your "powerManager.bundle" and your iPhone will be a brick, WAIT FOR A FIX to UNINSTALL OR REMOVE" Редактирано Октомври 16, 2011 от Legend Цитирай
0 Alxx® Публикувано Октомври 16, 2011 Публикувано Октомври 16, 2011 Копнах го. Пакетът променя два бинарни плист-а - вероятно има начин да се запазят оригиналните на компа и след деинсталирането на пакета, да се върнат оригиналите, НО ПРЕДИ да сте рестартирали. Понеже са bplist, във фънбокса е нужно да махнете отметката на bplist conversion при запазването/връщането на оригиналните файлове. Пътят на заместваните е: \System\Library\SystemConfiguration\PowerManagement.bundle\ English.lproj/Localizable.strings Info.plist PowerManagement com.apple.SystemPowerProfileDefaults.plist Не забравяйте, да проверите и запишете някъде правата на файловете, за да можете да ги възстановите при връщането!!! Change Default PowerManagement.bundle value to 533mhz П.П. Ще ви трябва ядрен реактор за захранване 1 Цитирай
0 Legend Публикувано Октомври 16, 2011 Автор Публикувано Октомври 16, 2011 Ако исках 3гс щях да си купя, но 3G-то ми върши работа и всичко си му работи не виждам смисъл да го сменям. Понеже 4.2.1 ми се вижда малко по-бавна от 3.1.3, но пък ми харесва повече и търся начин да я забързам малко ако може @Alxx®, мерси за информацията ще го пробвам тези дни когато ми остане време и все пак мисля,че ще го върна защото батерията ще заминава много бързо Цитирай
0 Legend Публикувано Октомври 16, 2011 Автор Публикувано Октомври 16, 2011 Не ми се занимава сега иначе направих някой от нещата тук http://www.ifans.com/forums/showthread.php?t=335233 и има разлика Цитирай
0 Alxx® Публикувано Октомври 16, 2011 Публикувано Октомври 16, 2011 ...и има разлика С триене на две - три картинки и няколко лаунч диймъна(които са kb обем), че и качен сбсетингс = 51MB+ свободна РАМ при 3G??? Пиши в блога на тоя, да ходи да ги разправя тия на някой, който още ползва Nokia 450i и не е чувал за GSM, камо ли за смартфон... Цитирай
0 Diddak Публикувано Април 2, 2012 Публикувано Април 2, 2012 Здравейте. Инсталирах си iOS4 Real Overclocking BETA и разлика не намирам, освен в това, че батерията ми пада за няколко часа. Та въпроса ми е как да го изтрия това нещо, за да си държи батерията ми пак както преди. (Пробвах да го унинсталирам от Cydia, но нищо...) Цитирай
0 Lyudmil Публикувано Април 2, 2012 Публикувано Април 2, 2012 Ти въобще направи ли си труда да прочетеш в по-горните постове какво са написали колегите? Ако не си запазил оригиналните файлове така както е описал Alxx, забрави за ънинстал. Ще трябва да правиш рестор, за да махнеш въпросния пач. Цитирай
0 uomoto Публикувано Април 2, 2012 Публикувано Април 2, 2012 Защо се занимавате с простотии? Освен рестор, друг начин няма... Цитирай
Въпрос
Legend
Здравейте на всички намерих това i0S4 Real OverClocking BETA в това репо http://www.myrepospace.com/profile/fernas/packages/
Някой пробвал ли го е в инфпрмацията пише
" Because everyone was asking for a real Real OverCloaking, i created this package, this package changes defaults 457Mhz to 533 Mhz.
Your battery may decrease
Use by your own risk, NEVER UNISTALL "
Някой знае ли дали е безопасно? Защо пише "NEVER UNISTALL" ?
Редактирано от Legend11 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.