apomarinov Публикувано Октомври 16, 2011 Публикувано Октомври 16, 2011 (редактирано) $6.49 Category: Games Released: 15 December 2011 Version: 1.0 Size: 462 MB Language: English Seller: Rockstar Games, Inc. © 2011 Rockstar Games You must be at least 17 years old to download this application. Frequent/Intense Alcohol, Tobacco, Drug Use or References to these Infrequent/Mild Simulated Gambling Frequent/Intense Realistic Violence Frequent/Intense Profanity or Crude Humour Frequent/Intense Mature/Suggestive Themes Frequent/Intense Cartoon or Fantasy Violence Frequent/Intense Sexual Content or Nudity Requirements: Compatible with iPhone, iPod touch and iPad. Requires iOS 4.3 or later. Редактирано Декември 15, 2011 от The Shaman Нова информация Цитирай
asen4o0 Публикувано Октомври 29, 2011 Публикувано Октомври 29, 2011 (редактирано) "Apple iOS: iPad 2 и iPhone 4S" Като гледам играта има по-високи изисквания от колкото на компютър. Редактирано Октомври 29, 2011 от asen4o0 Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 29, 2011 Публикувано Октомври 29, 2011 Не бих заложил на тези изисквания Цитирай
apomarinov Публикувано Октомври 30, 2011 Автор Публикувано Октомври 30, 2011 ... Еее в целия Рокстар няма двама единия да играе другия да снима ли Цитирай
vixfix Публикувано Декември 7, 2011 Публикувано Декември 7, 2011 Играта излиза на 15 декември за 4.99$. Също ще може да се поддържа и от iPhone 4, но не от 3Gs. Източник Цитирай
xXxIcexXx Публикувано Декември 7, 2011 Публикувано Декември 7, 2011 Ще бъде много хубаво щом ще може и от iPhone 4 да се играе :) Цитирай
vixfix Публикувано Декември 15, 2011 Публикувано Декември 15, 2011 (редактирано) Пуснаха играта в АppStore. Играта е супер. 1:1 с оригинала. Има ги познатите "бели пакети", радио станции, различни ъгли, от коиот се вижда колата по времена каране. Управлението на кола и на Клаус (героя на играта) е изненадващо удобно, като помисля, че игарая на 3.5 инчов дисплей. И все пак се случва от време на време да пипна грешния "бутон" но за 5 мин толкова се свиква. Сега остава да свържа теелфона с един 46 инчов телевизор и да го ползвам като контролер Редактирано Декември 15, 2011 от vixfix 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 15, 2011 Публикувано Декември 15, 2011 $6.49 Category: Games Released: 15 December 2011 Version: 1.0 Size: 462 MB Language: English Seller: Rockstar Games, Inc. © 2011 Rockstar Games You must be at least 17 years old to download this application. Frequent/Intense Alcohol, Tobacco, Drug Use or References to these Infrequent/Mild Simulated Gambling Frequent/Intense Realistic Violence Frequent/Intense Profanity or Crude Humour Frequent/Intense Mature/Suggestive Themes Frequent/Intense Cartoon or Fantasy Violence Frequent/Intense Sexual Content or Nudity Requirements: Compatible with iPhone, iPod touch and iPad. Requires iOS 4.3 or later. Цитирай
apomarinov Публикувано Декември 15, 2011 Автор Публикувано Декември 15, 2011 (редактирано) Ихх изпревари ме, аз го тегля вече, днес ще го видим как ще е Едит: Малко си пообъркал цената - $4.99/3.99€ Едит 2: Доста добре е направена, контролите са супер, по-добре щеше да е само ако можеше камерата да се задвижва от всякъде, а не само от средата на дисплея, също можеше да има отделен бутон за поглед назад. Най-после ще мога да я врътна като бял човек на каквито и компютри да я играех винаги ми забиваше и сейфовете заминаваха Редактирано Декември 15, 2011 от apodjeki 1 Цитирай
vixfix Публикувано Декември 16, 2011 Публикувано Декември 16, 2011 Имах същия проблем със сейфване Наитсина приятно изненадан съм от играта. Очаквах да е много повече от 460 MB и да не върги гладко, но е така. И наистина са успели досат неща да поберат на един скромен 3.5 инчов екран. Само бутоните за завиване с колата понякога ми правят проблем, но... ще се свиква с тях. Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 16, 2011 Публикувано Декември 16, 2011 Цената е копирана от Новозенландския стор. Цитирай
mitkoiphone Публикувано Декември 16, 2011 Публикувано Декември 16, 2011 Някой може ли да ми я пусне на ЛС, че нещо от Installous-a ми дава ... 10 - days left ... мммммм тръгна, тръгна ... 8 часа Цитирай
apomarinov Публикувано Декември 16, 2011 Автор Публикувано Декември 16, 2011 При мен нещо не се получава, като карам бързо и изведнъж да излезе от колата, ами трябва задължително да спре Цитирай
johnnybravo Публикувано Декември 16, 2011 Публикувано Декември 16, 2011 Има някакви проблеми с тази игра. Закупена от AppStore, инсталирана на телефон без JailBreak (iPhone 4 FW 5.0.1) и всеки път след 5 до 15 минути игра ме изхвърля от приложението. Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 16, 2011 Публикувано Декември 16, 2011 Не че ще оправи проблема, ама метни едно оче в лог-овете на телефона - краш на играта или low memory log? Ако е второто, поне ще знаеш да я пускаш само след рестарт Цитирай
VankataBGG Публикувано Декември 16, 2011 Публикувано Декември 16, 2011 Играта излиза на 15 декември за 4.99$. Също ще може да се поддържа и от iPhone 4, но не от 3Gs. Източник Хм... не знам от къде са го решили това, че на 3Gs НЕ може да се поддържа. Странно аз е играя на моя 3Gs без никакви проблеми, хем е от "легалните" Та колегите с 3GS-ките да знаят че ще им върви ! Цитирай
apomarinov Публикувано Декември 16, 2011 Автор Публикувано Декември 16, 2011 Бре, на четворката ми върви добре но се усеща, че си напича чат пат, а и графиката на айпада е по-добра, представям си на 3GS Цитирай
vixfix Публикувано Декември 16, 2011 Публикувано Декември 16, 2011 При мен нещо не се получава, като карам бързо и изведнъж да излезе от колата, ами трябва задължително да спре Доколкото помня така беше и на оригиналната игра от 2001. Не съм скачал в движение тогава , a и идеята на играта в AppStore-a е да се доближава до тази за PS2/PC иначе едва ли им пречи да направят няколко подобрения. Цитирай
apomarinov Публикувано Декември 16, 2011 Автор Публикувано Декември 16, 2011 (редактирано) Ами не знам, за тройката не съм сигурен, но последно съм играл GTA Liberty City за ПСП и там май можеше Редактирано Декември 16, 2011 от apodjeki Цитирай
johnnybravo Публикувано Февруари 29, 2012 Публикувано Февруари 29, 2012 What's New in Version 1.0.1 Improved stability, particularly for the iPhone 4 and iPad 1. Various bug fixes. Явно си е имало проблем с iPhone 4 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.