Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

PowerCenter Pro

Grievous

Recommended Posts

Публикувано

PowerCenter Pro е уиджет, който позволява на потребителя да получи бърз достъп до основните функции на iPhone и iPod Touch. Поддържа различни теми и опции за конфигуриране. Повече настройки в Settings/Notifications.

PowerCenter Pro 1.5.3

Свали

e3337c87e42812d2.png

f9163a0a474580ec.png

79a649c51c683177.png

Fabius

Публикувано

Има ли тема да изглежда и да има същите неща като при iOS5?

Публикувано

Има ли начин за настройка на това какви икони да се показват? И също как разбираме кога нещо е включено или изключено?

• 1 месец по-късно...
Публикувано

За тези, които искат да си инсталират директно през cydia: има я в сорса на xSellize (http://xsellize.com/cydia/).

Лично инсталирана и тествана от въпросния източник.

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

През xSellize вкарва Субстрат ( и аз си мисля че без него е по-добре ) и затова по-добре от тук да не инсталира.

Публикувано

Мисля си, че инсталирано от тук, приложението не вкарва Субстрат, ако не се лъжа. Опитах да си дръпна тема, и искаше да ми сложи и прекъснах. Сега ще погледна от "пакетите" на Cydia дали фигурира вече Субстрата или не и ще едитна.

Това означава ли че нямам Субстрат ?

Photo%2002.01.12%2C%2015%2048%2031.png?w=06bb6d7c

И това какво означава ?

Photo%2002.01.12%2C%2015%2049%2049.png?w=00da4bd0

Публикувано (редактирано)

Ето ги изображенията ....

Photo020112154831.png

Photo020112154949.png

И питам аз, имам ли инсталиран Mobile Substrate или не ? И като искам да Remove-на MxTube ... какво и защо се случва ?

Редактирано от mitkoiphone
Публикувано

Означава, че в момента нямаш. Доста са объркващи обясненията ти обаче. Не може ли просто да намериш Субстрата и да видиш има ли отметка?!

Публикувано

Да, мога и го правя. Отметка няма, но ми е интересно, че за да изтрия MxTube, Cydia иска да ми инсталира Субстрата, не знам защо. Това исках да разбера. Е значи нямам Субстрат а ми работи програмата.

Публикувано

Това вече не е за тази тема.

Публикувано

Спрямо SBSettings е много зле относно toggle-ите..

Публикувано

Само че това не иска Mobile Substrate, a SBSettings иска. Там е разликата. И който не иска да има слаа или това или нещо друго.

Публикувано

Без субстрата не става! Да - гаден е, ама всяка по-интересна добавка от Сидия го изисква. На телефон с джейл ако няма субстрат, то той би се ползвал само за кракнати приложения (само чрез апсинк) и ifile..

Публикувано

И аз съм на същото мнение а и без това не слагам много тогли :) тези които ми трябват и ползвам засега ги имам без Субстрата.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Добре де, нали не искало субстрата?

5f57e5d5-a5a3-6f89.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Ах, мръснициии.. защо го набутват субстрата като може и без него?

Публикувано

Нужен е за част от функциите.

Публикувано

Само в името на издръжливостта на батерията. Много по-удобно е, когато излизам, за 3 сек. да спра ВиФи и да пусна 3Г, Дата, локации, отколкото да бродя през сеттингс.

Публикувано

Аре, днеска съм пич :) :

Ето ти "рецепта" за тогъли БЕЗ джейл - ползват сафари скрипт(сафари пали сам и остава да работи в бекграунд).

Публикувано

То и цяла тема си има с варианти :)

Публикувано (редактирано)

И при мен са обърнати power off и reboot.

A data при някой работи ли?

пп. алхх, това го знам, но е неудобно, защото първо минава през сафари и не е точно тогъл, а само препраща към дадено меню в настройките.

Редактирано от DreamcatcheR
Публикувано

При мен също са обърнати power off и reboot ... и Data не работи, а имам субстрата ?!

:thinking:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...